Twigy markasında olanlar ..

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
kızlar anlatmıştım twigyden terlik almıştım 100 tlmi kasada unutmuşum diye neyse bugun aradım sordum gidecektim hazırlanmıştım
konuşma aynen şöyle bi erkek cıktı

İŞARETLER
*adam
- ben

-Merhabalar. ben cumartesi akşamı nişanlımla alışveriş yaptım 50 tutmuştu butun 100 vermiştim sonra bozuk 50 verdim 100ü geri istedim siz bana vermeyi unutmuşsunuz bende almayı .
*hanfendi bizim her gun sayımımız yapılyor fazla olsa illaki dışarı cıkartılıyor. ancak şöyle birşey olmuş olabilr kasada iken başka bir musteri almış gitmiştir..bızım burda 100 tlye göz dikecek çalışan yok
-beyefendi nasıl olur ben paramı orda unuttum nasıl fazla cıkmaz kamera kaydınız varmı gelip polislerle bakacağım dedim.kamera kaydınız kaç gunluk bazıları 2 gunluk oluyor bazıları 15 gunluk
*ben genel mudurlugu arayayım size geri donecegım.
-tamam hoşçakalın

***merhabalar xxxxx ilemi gorusuşuyorum
-evet buyrun
***ben genel mudurlugu aradım kayıtları bilmiorlar onu başka biri yapıyormuş onada şuan ulaşılamıyor kaç gunluk bilmiyorlar yani.
--nasıl yani .
***kasadan birisi alıp gitmiş olabilr hanfendi
---beyefendi ben orda unuttum kim almışsa beni ilgilendirmez o sizinm sorununuz
***gelin kameralara bakalım ama anlaşılmaz yani
---neden kasaya bakan keramalarınız yokmu
***yok birisi kapıya birisi kapıdan kasaya doğru bakıyor
---olsun anlaşılır
***daha oncede çanta cuzdan vs unutanlar olmuştu adımı verdiler boş yer suçlandım
----ben sizi suçlamıyorum ilgilenenen sizmiydiniz onu bile bilmiyorum.
***tamam siz gelin şayet ole bir şey olmuşsa biz farketmemişsek çıkartıp cebimden vereceğim
--ben sizin cebinizden istemiyorum kimseyide suçlamıyorum ksadan istiyorm..
***tamam siz gelin.

kızlar konuşma aynen bole 100 tlm kayıp cok didinmek istemiyorum ama bu konuşma bana biraz garip geldi.. yorum yapıon lutfen.,

mudurleri aramıştı kayıtları izleyip beni arayacaklarını soylemişlerdi

GELİŞMEEE YOKKK
kızlar mağazadan şimdi birisi aradı.
kamerada ne alınmış ne verilmiş belli olmuyor
polis getirsenizde mağazaya birşey yapamazlar!
olivium zeytinburnundaki şubeleri kızlar
ne yapayım bizimkilerde girt kendin izle diyorlar:KK43:bısı olursa gelişme ben sizi ararım diyorlar
of yaa ne yapacagım.

SON OLANLAR... BU OLAYDA BURADA KAPANDII
neyse son olanlar şunlar
cuma akşamı yani bu akşam bizi burak bey(hgenel mudurmu ne) görüşmeye cağırmıştı kameraları felan izleteceklerdi!
bugun aradım gitmeden arayayım dedim.
burak bey yokmuş!
adama dedim ben size hiç birşey demiyorum artık kurumsal bir yer olsanız biraz araştırırdınız , pazartesi vergi dairesine sizi şikayet edeceğim fiş vermediğiniz için dedim. ozaman yhiyecegınız ceza 180tlden aşağı olmayacak vs vs
neyse adam bir savunuyor arkadaşlar yok siz bizi suçluyorsunuz kameralar kasayı gormuyor net olarak felan filan!!!!!!!
burak bey boşanma davası vardı anne babasının.. o yuzden gitti diyor!!!!!
bende dedimki'' nöbetçi mahkeme harici 8 den sonraya mahkeme kalmaz dedim siz ne diyorsunuz ya dedim.
..bole bişe ilk defa oluyor kimse sizin paranızı yemedi ole bişi olsa verilirdi geri.burda 100 tleye göz dikecek kimse yok!!!!!
ya beyefendi diyorum oraya kadar geledim konuştum cuma günü çağırdılar kameraları izlettirmediler bahane buldular
ne kamera görüntülerini attılar
nede arayacaktınız aradınız dedim.
bu soylediklerimi ona iletin dedim kapattım
kızlar bu şube İSTANBUL ZEYTİNBURNU OLİVİUM ŞUBESİNDE OLMUŞTUR.
paranıza her yerde dikkat edin yoksa bole ustune bi su içersiniz:KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
"kasadan birisi alıp gitmiş olabilir" ne demek ya:KK53:

nasıl bi ciddiyetsizlik bu.. insanı salak yerine koyuyorlar resmen..

ben olsam giderim mağazaya, yüz yüze konuşurum...

para mı vermezseniz polis çağırıcam, sizden şikayetçiyim vs.. gibi bişeyler söyle...

ister 100 lira olsun ister 5 lira.. söke söke alırım valla. parayı yoldan mı buluyoruz hayret bişey...:KK53:

kızlar şimdi mağaza müdürüyüm diyen bir kişi aradı kameraları şimdi incelicem dedi.
20.24 de biz otopark fişini ödedik.
20 den oncesine ve sonasına bakın dedim işte.
tesettürlüyüm dedim ztn twigyde tesettürlü kimse yoktu o aralar.
valla bakalım ne diyecekler ben sizi arayacagım dedi.
deseki bole bişe gozukmuyor kasalarda ozaman ne yapacağım?:KK43:ablam dio git yerinde gör.

Bence de git yerinde kendin gör kamera kayıtlarını. Ama kamerada görülmüyorsa, veya başka biri alıp gitti ise de o zaman yapacak birşey yok.

kamera kayitlarina bak israrlar..100 tl degil 1 tl bile olsa para cöpe atilmaz..burda 1 cent icin 100 euro bozarlar..bunu Tr de yapsan manyakmisin derler..biraz saygi ..paranin pesine git daha rahat edersin..bide cebimden veriim diyo .tööbee töbee

Personel çok ciddiyetsiz ve laubali konuşmuş. Ne demek kendi cebimden veririm. Genel müdürlüğü ara canım bence. Mağaza müdürüyle olucak iş değil bu ara konuş anlat ve şikayet et.

kamera kayitlarina bak israrlar..100 tl degil 1 tl bile olsa para cöpe atilmaz..burda 1 cent icin 100 euro bozarlar..bunu Tr de yapsan manyakmisin derler..biraz saygi ..paranin pesine git daha rahat edersin..bide cebimden veriim diyo .tööbee töbee

Burdada bir çay parası 50 kuruş için 200 Lira bozuyorlar( Türkiye-İstanbul). Ama dediğiniz gibi para paradır az da değil hani.

Son düzenleme:
canım telefonla olmaz gidip yüz yüze görüşmen gerekiyor bence

ayyy okurken ben stres oldum nekadar laubali konuşmuş mağaza personeli.git yüzyüze konuş bak kayıtlarada cebindenmi veriyo kasadanmı nersinden verirse versin.para çöpte bulunmuyo.nedemek kasadan biri almıştır yuh yani.hem alsa bile o senin problemin değilki aldırmasaydı.

kızlar 11.30 dan beri aramadılar!guya mağaza muduru arayacaktı kameralara bakıp
akşam gideceğim ne olursa olun verin diyecegım. bole iş olmaz.ya . birde kayıtları silerlerse görürler onlar

size yine dönmüşler benim de bu haziran ayında çok ünlü bir giyim mağazasında güneş gözlüğüm çalındı ben kıyafet deniyordum yanımda da annem kız kardeşim ve eşim vardı. Tekrar döndüğümde ben sanıyorum ki mağazada unuttum hemen buyrun diyip verecekler "yok biz bilmiyoruz" dediler. Ben üstümü değiştirirken hiç müşteri de yoktu sonra sonra hareketlenmeler başladı. Kamera kayıtlarına bi bakabilir miyiz dediğimizde savcılıktan izin kağıdı getirin öyle bakabiliriz ancak dediler. Hemen karakola gittim durumu anlattım ordaki çalışanlardan şikayetçi olursanız incelenebilir ancak dediler bir taraftan da tekrar mağazayı arıyorum var mı bir gelişme diye soruyorum. Sonra eşim merkez mağazanın bulunduğu karakola gittiğinde polisler bile aralarında aa o mağaza mı orası olaylı ya her hafta birisi gelir bir şeyim çalındı diye demiş. Allaha havale ettim. Anlayamadığım şu gözlük çok kişisel bir şey diş fırçası gibi...nasıl olur da tiksinmeden bir başkasının eşyasını kullanabilirler?

kızlar mağazadan şimdi birisi aradı.
kamerada ne alınmış ne verilmiş belli olmuyor
polis getirsenizde mağazaya birşey yapamazlar!
olivium zeytinburnundaki şubeleri kızlar
ne yapayım bizimkilerde girt kendin izle diyorlar:KK43:bısı olursa gelişme ben sizi ararım diyorlar
of yaa ne yapacagım.

size yine dönmüşler benim de bu haziran ayında çok ünlü bir giyim mağazasında güneş gözlüğüm çalındı ben kıyafet deniyordum yanımda da annem kız kardeşim ve eşim vardı. Tekrar döndüğümde ben sanıyorum ki mağazada unuttum hemen buyrun diyip verecekler "yok biz bilmiyoruz" dediler. Ben üstümü değiştirirken hiç müşteri de yoktu sonra sonra hareketlenmeler başladı. Kamera kayıtlarına bi bakabilir miyiz dediğimizde savcılıktan izin kağıdı getirin öyle bakabiliriz ancak dediler. Hemen karakola gittim durumu anlattım ordaki çalışanlardan şikayetçi olursanız incelenebilir ancak dediler bir taraftan da tekrar mağazayı arıyorum var mı bir gelişme diye soruyorum. Sonra eşim merkez mağazanın bulunduğu karakola gittiğinde polisler bile aralarında aa o mağaza mı orası olaylı ya her hafta birisi gelir bir şeyim çalındı diye demiş. Allaha havale ettim. Anlayamadığım şu gözlük çok kişisel bir şey diş fırçası gibi...nasıl olur da tiksinmeden bir başkasının eşyasını kullanabilirler?

bazi insanlar icin tiksinmek diye bir kelime yok beles olsun yeter..unv de kaldigim yurtta yikadigim astigim ic camasirlarimi calmislardi, sampuanlarimi vs ..igrenc insanlar var..gözlük ne ki..

sen gıt bak ıcın rahat etsın sıkayetcı ol para paradır zaten magzanın adına bısy olmasın dıyerekden belkı kendılerı bıle verır + o arıyan cebımden ben verırım dıyen kısıye kıl kaptım her magzada kasayı gören muhakak bı kamera vardır bence sızı oyalıyorlar baksana okadar kısı aramıs ama hala bısey yok ortada bence anladıgın dakkıka gıdıp polıse basvurcaktın böle yok genel mudurr bılmemne ıle olcak ıs degıl hadı 1 2 mılyon olsa dusmessın pesıne ama 50 100 tlden bahsedıyosun

Çok ilginç ama zaten kendileri vermemek için öyle dediler bence. 100 liraya göz dikecek işçi yokmuş sanki 10 bin lira maaş alıyolar :21: Bence gidip kendiniz izleyin, hatta mümkünse polis memurlarıyla.

gelişmeleri yazayım kızlar.
gittik nişanlımla o gun çalışan 3 şahısta yoktu.
ikisi erken cıkışlı imiş biriside izin günü imiş.
neyse genel mudurle konuştuk.
kameraların hiç biri kasayı tam görmüyor! ama sanki kameralardan biri o gunki gibi bakmıyrodu kapıya kaydırılmıştı.kayıtları izlemek istiyorum
bugun olmaz yarın gelin dedi. sonra işte yok yarın o cocuk yok öbürgün gelin öbürgünde ben yokum perşembe gelin. en iyisi cuma gelin hep birlikte oturalım konuşalım ben ztn onları sorguya çektim dedi.
konuşuyroduk ole . kağıt verdi hatta dedim fiş vermedimi dedi yok fişte vermedi deyince adam bi tuhaflaştı kağıdı aldı hemen kontrol etti ama kayıtlara geçmiş satıldı diye.
20.03 de alışveriş yaptıgımda ortaya cıktı.
bilmiyorum vermeyecekler kızlar.
nişanlım ne oalcak peki dedi kamera kaydı gözükmez diorsunuz çocuk almadım diyor.
e ozaman yapcak bişi yok para yanıcak dedi.
sonra işte ben sizin ıcın uğraşıyorum 100 tl haktır felan inş yardımcı olcam felan filan:KK43:polise gitsem hiç bişi olmaz artık karakollar direk savcılıga yolluyor.

X