Tv izleme..

Mommom7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
66
31
38
27
Merhaba herkese
Oğlum 3.5 yaşında kış sezonu zaten evden dışarıya çıkamadık bu yüzden den tv ve telefonlarla çok fazla vakit geçirdi. tvden nasıl uzak tutabilirim evde yapılacak etkinlik kitapları oyunları arada alıyorum. Bi kac kere oynuyoruz ve bidha atıyor kenara almıyor eline. Dışarıya bulunduğum bölgede çoğunlukla kendi başıma çıkamıyorum.
Park var uzakta cocuk falaan olmayinca mahalledede çok sıkılıyor eve gelmek istyor bn artık düşünemiyorum farklı birşey sizler nasıl başa çıkyorsunuz bununla.

merhaba
Evde su oyunlarını denedinizmi? Bir leğene su koyun oyuncaklarını yüzdürsün slime oyun hamuru alın sticker yapıştırılan kitaplardan alın mesela bizde bunlar çok işe yaramıştı denemenizi tavsiye ederim.

Evet sticker kitaplar ,oyun hamuru, su oyunalri hepsiyle belli bi sure oynuyor aklina tv geliyor hemen aciyor fis cekiyorum takiyor internete girmesini ogrendi kendi basina ordan bile açıyor yaz gelse suyla daha cok vakit gciriyor ama iste

Evet sticker kitaplar ,oyun hamuru, su oyunalri hepsiyle belli bi sure oynuyor aklina tv geliyor hemen aciyor fis cekiyorum takiyor internete girmesini ogrendi kendi basina ordan bile açıyor yaz gelse suyla daha cok vakit gciriyor ama iste
Öyle oluyorlar ya çünkü internet çağında yaşıyoruz siz ne kadar uzak tutsanızda yanına gittiği biri bile açabiliyor veya arkadaşından görüyor vs bende geçtim o yollardan zor oluyor şimdi benimki 5 yaşında hala meraklı çizgi filme oyuna. Ama süre kısıtlaması var süren bitti dediğimde bırakıyor sizde süre koyun izin vermeyin bikaç kere ağlıyorlar sonra alışıyorlar süre olayına denedim yaşadım gördüm

Ben de yaşadığımız dönem nedeniyle çocukları TV,tablet,telefon,internetten uzak tutmanın çok da mümkün olmadığını düşünüyorum.Kizim 18 aylık YouTube da sesli aramayı bile kullanıove dediğiniz gibi ne oynarsak oynayalım bı sure sonra telefonu istiyo.Ben takmıyorum bu durumu.Tabletten otizm olunmuyor.Doktorumuz da bizzat söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…