Anket Tv de yayınlanan yarışmalara katılmayı düşündünüz mü ya da katıldınız mı ?

tvde yayınlanan yarışmalara katıldınız mı yada katılmayı düşünüyormusunuz

• Ankete Katılan
    108
hiç katılmayı düşünmedim düşünmemde..

katılmadım istememde katılmak :umursamaz:

wipe out 'a katılmayı düşündük eşimle birlikte ,başvurumuzu yaptık ,önce maıl ıle davet edıldık sonra arandık

ama gidemedik :gitme:

seneye mutlakaaa guclubacismile

yok ya hiç katılmayı düşünmedim,düşünmemde izleyici olarak kalmak güzel işte izliyorum zemuszemus

var mısın yok musun ve yemekteyize katılmayı düşündüm ama başvuruda bulunmadımboshayallersmile

telefonla bi kaç kere katılmıştım..ama aşkım adına yolluyorum forum arada..bilgi yarışmalarını tercih ediyorum.bende genelde radyo çok dinlerim..dün de bi radyoya öylesine mesaj attım..digitürk çekilişi varmış..bugün aradılar. ben çıkmışım :lepi: yarın kurmaya gelicekler..

Eskiden TRT'de yayınlanan Bir Kelime Bir İşlem'e katılmak isterdim. Şimdilerde favorim Kelime Oyunu isimli yarışma. Henüz başvurmadım, şöhrete hazır değilim. -tatlicadiarzu-

Ben katılmak isterim.Hele şimdi şu takas programı var ya ona katılmak isterdim ama olmaz...yasakkelime

Yetenek Sizsiniz e katılmayı istiyorum :24: ama o koltukta hiçbir yeteneği olmayan Hülya Avşar oturduğu sürece katılmam gibi görünüyor :50: O hiçbir yeteneği olmaya kadının beni eleştirmesine katlanamam :44:

Son düzenleme:
Düşündüğüm yarışmalar oldu. Ama çok cesaretsizim.
Sanırım hep sadece düşünmekle kalıcak :36:

Ya wipeout yada canlı paraya katılmak isterdim. Ama gerek yok tv çıkmakla adam olunmuyo :52::52:

Back