Anket Tv de yayınlanan yarışmalara katılmayı düşündünüz mü ya da katıldınız mı ?

tvde yayınlanan yarışmalara katıldınız mı yada katılmayı düşünüyormusunuz

• Ankete Katılan
    108

Feronia

İyi ki varsın :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
6.289
43
78
Diğer
Malum son zamanlarda bir çok yarışma var.Siz bunlara katıldınız mı yada katılmayı düşündünüz mü?
Katıldıysanız hangisine katıldınız?

Yayınlanan bütün yarışmalar arasında bi Yemekteyiz'e katılmayı düşünmüştüm. O da yemek yapmayı çok sevdiğimden. Ama yarışmacıların çirkefliklerini, yapmacıklıklarını görünce vazgeçtim.Katılmaktan vazgeçmekle de kalmayıp izlemeyi de bıraktım.kafamçokkarıştı
"Amaç üzüm yemek diil bağcıyı dövmek."klava:sözü bu yarışmanın temasını özetliyo zaten:mymeka:

var mısın yok musuna başvurdum ama ses yok :dilcikar:

ben de var mısın yok musuna başvuracaktım ama gidiş sorun olur diye vazgeçtim :))

benim kötü bi geçmişim var -tatlicadiarzu-
çarkıfelege katılmıştım
olsun her genç hata yaparklava:

Ben wipeouta başvuru yaptım :) Çok eğlenceli görünüyor.
Hoş seçilmek biraz zor ammaaa olsun :)

hiç katılmadım ve o heyecana gelebileceğimi sanmıyorum. Ama heyecanlı bi tip olmasaydım var mısın yok musun tercihim olurdu. En azından bi ev parası alabilirdim belki

Ben wipeouta başvuru yaptım :) Çok eğlenceli görünüyor.
Hoş seçilmek biraz zor ammaaa olsun :)

Kız kafanı gözünü yararsın orda delikafadulden benim sözlümde ona başvuru yaptı kaydirigubbakcemile3 ben var mısın yok musun a başvurdum.Beğenmediler almadılar beni -tatlicadiarzu-

katılmadım katılmayı da düşünmüyorum ama bugüne kadar izleyipte en çok içinde olmak istediğim yarışmaları sorarsanız; fear factor ve survıvor idi.çok heyecanlıydı bayılırım bu tarz yarışmalara. :dance:

son zamanlarda yapılan yemek yarışmalarına gıcık oluyorum ve onları yapmacık buluyorum.Ekran kirliliğinden başka birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…