• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu TV arkasına ne yapabilirim?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
968
248
Merhabalar, şimdi salonumdan bir kaç resim yukleyecegım şuanda tv arkası için kararsızlıklar yasıyorum. Duvar kagıdı dusunuyorum fakat, çiçekli veya tuğla gorunumlu ıstemıyorum.
alternatıflerım:1-yeşil boya 2-eskitme tahta uzerıne puantıyeler 3-ırılı ufaklı cesıt cesıt vıntage saatler.4-melek fıgurlerınden olusan bır konsept.
çok kararsız kaldım yardım edersenız sevınırım, yada baska parlak fikri olan?
ıkı tane de aplik yerlestırıcem fakat once alt zemıne karar vermem gerekıyor.
Salon fotograflarım ise şunlar.Eki Görüntüle 1197258 Eki Görüntüle 1197260 Eki Görüntüle 1197261 Eki Görüntüle 1197259

şimdiden teşekkürler....

Canim Bence hic birsey yapma zaten evinde. Cok esya var kalabalik duruyoor birde tv arkasi ne yapmak istersen iste temelli bogacak evin kendin bilirsin bu benim fikrim ..

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Canim Bence hic birsey yapma zaten evinde. Cok esya var kalabalik duruyoor birde tv arkasi ne yapmak istersen iste temelli bogacak evin kendin bilirsin bu benim fikrim ..

Ordaki saat yeterli...

teşekkür ederim, açıkçası bu kadar hızlı cevaplar beklemıyordum, bu bolumu daha sakın sanıyordum, yanılmısım:)
neyse konuya geleyım, ben de aslında dusunuyorum oyle , zaten cok hareketlı dıyorum ama yıne de orayı ayrı vurgulamak ıstıyorum, sadece orman yesılıne boyasam sizce cokmu daraltır mekanı?

Yatakta ole bi goz atiyim dedim sizin topik gozume carpti :) bakayim dedim ev dekore etmeye bayilirim . Sizin eve gelince bence hic gerek yok derim yesile felan mobilyanizada hic yakismaz evinizde dedigim gibi cok esya var iki tane tekli canape var salonda yanilmiyorsam salonunuz dar gibi biraz ben tercih etmezdim ama o tekli canapebin onundeki sehpa deyim cok hos 😀

Yatakta ole bi goz atiyim dedim sizin topik gozume carpti :) bakayim dedim ev dekore etmeye bayilirim . Sizin eve gelince bence hic gerek yok derim yesile felan mobilyanizada hic yakismaz evinizde dedigim gibi cok esya var iki tane tekli canape var salonda yanilmiyorsam salonunuz dar gibi biraz ben tercih etmezdim ama o tekli canapebin onundeki sehpa deyim cok hos 😀

teşekkür ederim, öneriniz için haklısınız sanırım :) evde durdukca eve sardım galıba:) gunaydın bu arada.

Oyle olmus biraz sizede gunaydin 😊yenimi evlisiniz?

Oyle olmus biraz sizede gunaydin 😊yenimi evlisiniz?

13 ay oldu,siz?
ısten ayrıldım bırkac ay once, kpss hazırlanıken hıc bakamamıstım dekorasyon vs, sınav bıttı aman allahım, yarıs atı gıbıyım evde:)

teşekkür ederim, öneriniz için haklısınız sanırım :) evde durdukca eve sardım galıba:) gunaydın bu arada.

Bak canim senin icin baktim boyle bisey olur beyaz etager'den zik zak seklinde koyarsan . $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406003378.288555.webp

Rica ederim canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana :) evet ayni evlenmisiz 1 ay farkla bebisin varmi ?😊

Hayir gelmiyor canim ? Ben yeni katildim pek anlamiyorum.

Hayir gelmiyor canim ? Ben yeni katildim pek anlamiyorum.

o yuzden sormustum ozelden yazayım dıye.
neyse, bebıs yok henuz, sizinde konunuzu sımdı gordum okudum, üzülmeyın yasınız kac bılmıyorum ama umarım en kısa zamanda bebısınızı kucagınıza alırsınız.

21 yasindayim insllah dediginiz gibi olur :( okdr kafama takmiyorum aslimda ala istiyorumdaa ..

Back
X