Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Tuzlu su enjektesi ile ( lokal anestezi altında) 15- 20 dk'da, 24 saatlik göğüs büyütme ..

uzaklardaask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
70
7
meme içine direkt tuzlu su enjekte edilerek 15-20 dakika içinde göğüs ölçüsünün B’den D’ye çıkarılması. Ancak olay bir gün sürüyor. Ertesi gün tuzlu su vücuttan atılıyor ve meme tekrar eski haline dönüyor. Bu işlemin adı ‘Anında Geçici Meme Büyütme’ (Quick Breast Fix).

kızlar bakın böyle bişey duydum aranızda deneyeniniz var mı acaba ? 15- 20 dk içinde göğüsler 1 beden büyüyormuş ? http://hayat.sozcu.com.tr/tuzlu-su-ile-meme-buyutme-63731/ bu konuyla ilgili birkaç tane daha site var eğer bilginiz varsa bizimle paylaşır mısnız ? ben herşeyi göze alarak denemek istiyorum ama korkuyorum birazda açıkçası. bu arada lokal anestesi de uyuşturmak anlamına mı geliyor ne galiba.

Lokal anestezi demek o bölgenin iğne ile uyuşturulması demek.. Bir günlük bir işlem için bu pek de sağlıklı olmayan yöntemi denemezdim şahsen..

Lokal anestezi demek o bölgenin iğne ile uyuşturulması demek.. Bir günlük bir işlem için bu pek de sağlıklı olmayan yöntemi denemezdim şahsen..
canım merhaba bişey soracam uyuşturulan herhangi bir bölgeye her ne yapılırsa yapılsa acımaz mı hissedilmez mi yani ? bu arada bu çok ilginç bir yöntem deneyenler olmuş mudur acaba ?

canım merhaba bişey soracam uyuşturulan herhangi bir bölgeye her ne yapılırsa yapılsa acımaz mı hissedilmez mi yani ? bu arada bu çok ilginç bir yöntem deneyenler olmuş mudur acaba ?
Canım o değişir. Ben göz kapağımdan ameliyat olduğumda bir şey hissetmedim uyuştuktan sonra.. Ama ayağımdan lokal olduğumda çok canım yanmıştı ameliyat boyunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…