Tuzla ve Kartal’da yaşanılacak muhit

cemrealper

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
464
756
Merhaba arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum. Eşimin tayini Tuzla’ya (İçmeler) çıktı. O taraflara taşınmayı düşünüyoruz. Ufak çocuğum var. Temiz düzgün ulaşımı rahat alışveriş ve park yerleri olan bir muhit arıyorum Tuzla Kartal civarlarında. Kiralık ev tutacağız. Öncelikli tercihimiz site olması ama düzgün bir mahalle olursa normal apartman dairesi de olur. O civarları hiç bilmiyoruz. Bilenler yaşayanlar yardımcı olursanız çok memnun olurum. Mümkün olan en yakın zamanda ev bulmamız hayrımıza olacak.

aydınlı da kuzenım var cok memnun sessız cok fazla sıte var düzenlı tam cocuk yetısrılcek mahalle
Bu cevabın beni öle mutlu ettiki anlatamam :) aydınlı tarafınada bakıyoruz ama farklı yorumlar aldık şimdi içim rahatladı.
Hangi sitede oturuyor?

Dumankaya evleri biraz küçük değil mi? Aslında korkumuz bir sitede oturursun ama sitenin ortamı iyi değildir. Çok arap vardır yada çok çocuklu insanlar oyuzden böle endişeliyiz. Birde hiç bilmediğimiz ilçe. Hem iş değişikliği hemde ev değişikliği zor olcak bizi alışması fln :)

yok hayır 3+1 evde oturuyor cok memnun sıtenın yonetıcı kadrosunda sıteyle ılgılenıyor ayrıca. komsuları hep bankacı yatırımcı cokfazla cocuk yok arap ta yok. zaten alan cok buyuk oldugu ıcın cocuklar bellı bır yerde bırıkmıyor. cocuklar cıksada bakıcılarıyla cıkıyorlar yanı dusundugunuz gıbı degıl rahat olabılırsınız

Ben Pendik te yaşadım 3 yıl çok güzel şirin bir ilçedir.Tuzla ile Kartal dan daha çok sevmiştim ben Pendik'i.hayırlı olur inşallah seçeceğiniz yer

X