• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuzla pendik tarafında ortodonti doktoru ariyorum

Yagmur8991

Aktif üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
4.935
4.445
133
Arkadaşlar tuzla veya pendik tarafında tavsiye edebileceğiniz ortodontist varmı dış teli taktircam bana yakın olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

buraya gidiyorum canım 1 aydır telliyim doktorumdanda memnunum :KK51:

çok sevindim.. senin adına.. başlamak işin yarısı şimdiden hayırlı olsun inci gibi dişlerin..

şimdi bende senin merak ettiklerini deli gibi merak eder konumdayımm...

nasıl hissediyosun, ne kadar bir bütce istiyorlar.. cevabını merakla bekliyorum canımm.. mutlu günler.. :KK200:

çok sevindim.. senin adına.. başlamak işin yarısı şimdiden hayırlı olsun inci gibi dişlerin..

şimdi bende senin merak ettiklerini deli gibi merak eder konumdayımm...

nasıl hissediyosun, ne kadar bir bütce istiyorlar.. cevabını merakla bekliyorum canımm.. mutlu günler.. :KK200:
Tesekkur ederim canım :KK68::KK68: benim üst on dislerim baya bozuktu küçükken çok ellemisim yamuk yumuk cikmis 1 ay önce ust e takıldı suan sadece üste var aydan aya denebilecek randevu veriyor doktorum mesela bugün randevu günüm altı telleri takarmi bilmem ben şuanda iyiyim bi etki yapmadı agrida olmadı bundan sonrası tam düzelmeye başladığı aşamaları bende merak ediyorum ben 4500 e yaptiriyorum ayda 400 tl taksitle yer acmak icin dış çekimleri de içinde

Back