Tuzla - Pendik - Maltepe Civarında Kadın Doğum Uzmanı Tavsiyesi

Temren

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
384
428
33
Merhabalar, 22 haftalık gebeyim ve İstanbul'a yeni taşındık. Özellikle Tuzla civarında tavsiye edebileceğiniz gebelik takibi yapabilecek kadın doğum uzmanı var mıdır? Tuzla olması daha iyi olur ama Pendik, Maltepe, Gebze'de de olabilir.

Her iki hamileliğimde de Maltepe Ersoy Hastanesi Suna Jülide Ersoy 'a gittim tavsiye ederim. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah

Kartal'da Bülent Kars var, super bir doktor, benim sigortam gecmiyordu devam edemedim ama aklimda kaldi kendisi. Perinatologtur da kendisi ayni zamanda

Her iki hamileliğimde de Maltepe Ersoy Hastanesi Suna Jülide Ersoy 'a gittim tavsiye ederim. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah
Teşekkür ederim, doktorunuzun yaklaşımı nasıldı? Acil bir durum olduğunda rahatlıkla ulaşabiliyor muydunuz? Çalıştığı hastanede yardımcı personel ve olanaklar iyi miydi? Bunları da cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz.

Kartal'da Bülent Kars var, super bir doktor, benim sigortam gecmiyordu devam edemedim ama aklimda kaldi kendisi. Perinatologtur da kendisi ayni zamanda
Size de aynı soruları soracağım, öncelikle teşekkür ederim. Bülent bey'in yaklaşımı nasıldı? İlgili miydi? Acil bir durum olduğunda rahatlıkla ulaşabiliyor muydunuz? Çalıştığı tıp merkezi ile ilgili çok olumsuz yorum var, siz ne düşünüyorsunuz? Randevu almak için aradıklarında ulaşamıyorlarmış, hemşireleri nasıl buldunuz? Şimdiden teşekkür ederim.

Ben arkadaş tavsiyesi ile gitmistim ilk. Sıcakkanlı ve rahatlatıcı konuşuyor. Butik bir hastane. Yenidoğan yoğun bakımı yok gerekli durumlarda sevk yapıyor diğer şubeye. Personellerde genel olarak iyiydi

Bulent bey endise duydugunuz konularda dort dortluk bir hekim. İstediginiz zaman ulasmak bir yana kendisi gece 12lere kadar randevu veren bir doktor. Ben malesef sadece iki kez gittim kendisine o yuzden hemsireleri hakkinda bilgim ve fikrim yok. Calistigi tip merkezinde telefona bakan calisanlari degistirmedilerse oyle bir sorunlari vardi evet Bulent beyi bundan bagimsiz tutuyorum ben, sizin de pek isiniz olmaz randevulariniz duzenli oldukca...

Ben arkadaş tavsiyesi ile gitmistim ilk. Sıcakkanlı ve rahatlatıcı konuşuyor. Butik bir hastane. Yenidoğan yoğun bakımı yok gerekli durumlarda sevk yapıyor diğer şubeye. Personellerde genel olarak iyiydi

Cevaplarınız için sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…