kızlar öncelikle özelden yazamıyorum , birde mesajda yazdığım gibi haftada 3 gün gelecek olan arkadaş aylık olarak vermeyi düşünüyorum ayda 12 gün yapıyor bunun için istediğiniz ücret tam olarak nedir aylık olarak bunuda belirtirseniz sevinirim
aylık 350 yada 400 uygunmu sizin için
canım açık konuşmak gerekirse bir iki arkadaş özelden yazıp 200 ve 250 tl arasında istemişler
bende öyle fazla rakamlar veremeyeceğim ama sen de bir düşün bende daha araştırıyorum herşeyden önemlisi karşılıklı güven şuanda hamile olduğumdan dolayı çalışamıyorum evdeyim bu yüzden fazla bir ücret beklentisi olmayan birini tercih etmek isterim ama uzun yıllar yanımızda olacak belki ilerde hergün gelecek o zamanda maaşı ona göre artacak .kalıcı güvenilir olmalısı bizim için en önemlisi
şu anda çalışmadığım ve iş aradığım için bu fiyat benim içinde uygun olabilir tabi daha sonra karşılıklı güven olursa bende kalıcı ve sürekli olmasını isterim cevabınızı bekliyorum keşke sizinle telden yada msnden iletişime geçebilseydik daha net konuşabilirdik ama hayırlısı diyorum
ewet canım, 200 tl fiyat senin içinde uygunsa haftada 3 tam gün için diğer arkadaşlarlada görüştükten sonra seninle de görüşelim
birde bu arada kendin hakkında bilgi verebilirsen sevinirim Özelden yazabiliyorsan daha iyi aslında
mesela kaç yaşındasın evlimisin nerelisin kaç coçuğun var nerede oturuyorsun referans verebilirmisin
bu tarz şeyler
33 yaşındayım tesettürlüyüm eşimden 6yıl oldu ayrılalı iki oğlum var çocuklarım yanımda eşimin maddi manevi desteği olmadığı için çalışmak zorundayımmalatyalıyım sultanbeylide oturuyorum evet size referans verebilirim cevabınızı bekliyorum iyi günler.
selamlar bence çok az ben bahçeşehirde 3 gün 600 ze gidiyorum zor durumdasınız diye kullandırmayın canım kendiniziya
haftada 2 gün gelecek Ütü ve Genel Temizlik yapacak çok titiz tertipli düzenli olan işi baştan savmadan yapacak uzun vadede bizimle çalışmak isteyen 30-45 arası bayan yardımcı arıyoruz
ilgilenen arkadaşlar ücret ile ilgili bekletilerini ve bilgilerini yazarlarsa irtibata geçebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?