• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuzla pendik kartal civarı ev işleri için bayan arıyorum

asi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
76
0
36
İstanbul
haftada 2 gün gelecek Ütü ve Genel Temizlik yapacak çok titiz tertipli düzenli olan işi baştan savmadan yapacak uzun vadede bizimle çalışmak isteyen 30-45 arası bayan yardımcı arıyoruz
ilgilenen arkadaşlar ücret ile ilgili bekletilerini ve bilgilerini yazarlarsa irtibata geçebilirim

Son düzenleme:
ben size yakınım sultanbeylide oturuyorum işimde titiz ve tertipliyim iş arıyorum işinize talibim özelden mesaj yazamıyorum özelden siz iletişim bilgilerinizi yazarsanız ben size ulaşabilirim yemek ütü ve temizlikte deneyimliyim ücretide ikimiz belirleyelim cevabınızı bekliyorum iyi günler
:69:

gerçekten işinize talibimbana her konuda güvenebilirsiniz işimi çok güzel ve temiz yaparım lütfen bana iletişim bilgilerinizi özelden yazarsanız sizinle iletişime geçebilirim görüşmek üzere allaha emanet olun iyi günler:71:

kızlar öncelikle özelden yazamıyorum , birde mesajda yazdığım gibi haftada 3 gün gelecek olan arkadaş aylık olarak vermeyi düşünüyorum ayda 12 gün yapıyor bunun için istediğiniz ücret tam olarak nedir aylık olarak bunuda belirtirseniz sevinirim

kızlar öncelikle özelden yazamıyorum , birde mesajda yazdığım gibi haftada 3 gün gelecek olan arkadaş aylık olarak vermeyi düşünüyorum ayda 12 gün yapıyor bunun için istediğiniz ücret tam olarak nedir aylık olarak bunuda belirtirseniz sevinirim

aylık 350 yada 400 uygunmu sizin için

aylık 350 yada 400 uygunmu sizin için

canım açık konuşmak gerekirse bir iki arkadaş özelden yazıp 200 ve 250 tl arasında istemişler
bende öyle fazla rakamlar veremeyeceğim ama sen de bir düşün bende daha araştırıyorum herşeyden önemlisi karşılıklı güven şuanda hamile olduğumdan dolayı çalışamıyorum evdeyim bu yüzden fazla bir ücret beklentisi olmayan birini tercih etmek isterim ama uzun yıllar yanımızda olacak belki ilerde hergün gelecek o zamanda maaşı ona göre artacak .kalıcı güvenilir olmalısı bizim için en önemlisi

canım açık konuşmak gerekirse bir iki arkadaş özelden yazıp 200 ve 250 tl arasında istemişler
bende öyle fazla rakamlar veremeyeceğim ama sen de bir düşün bende daha araştırıyorum herşeyden önemlisi karşılıklı güven şuanda hamile olduğumdan dolayı çalışamıyorum evdeyim bu yüzden fazla bir ücret beklentisi olmayan birini tercih etmek isterim ama uzun yıllar yanımızda olacak belki ilerde hergün gelecek o zamanda maaşı ona göre artacak .kalıcı güvenilir olmalısı bizim için en önemlisi

şu anda çalışmadığım ve iş aradığım için bu fiyat benim içinde uygun olabilir tabi daha sonra karşılıklı güven olursa bende kalıcı ve sürekli olmasını isterim cevabınızı bekliyorum keşke sizinle telden yada msnden iletişime geçebilseydik daha net konuşabilirdik ama hayırlısı diyorum

şu anda çalışmadığım ve iş aradığım için bu fiyat benim içinde uygun olabilir tabi daha sonra karşılıklı güven olursa bende kalıcı ve sürekli olmasını isterim cevabınızı bekliyorum keşke sizinle telden yada msnden iletişime geçebilseydik daha net konuşabilirdik ama hayırlısı diyorum

ewet canım, 200 tl fiyat senin içinde uygunsa haftada 3 tam gün için diğer arkadaşlarlada görüştükten sonra seninle de görüşelim
birde bu arada kendin hakkında bilgi verebilirsen sevinirim Özelden yazabiliyorsan daha iyi aslında
mesela kaç yaşındasın evlimisin nerelisin kaç coçuğun var nerede oturuyorsun referans verebilirmisin
bu tarz şeyler

ewet canım, 200 tl fiyat senin içinde uygunsa haftada 3 tam gün için diğer arkadaşlarlada görüştükten sonra seninle de görüşelim
birde bu arada kendin hakkında bilgi verebilirsen sevinirim Özelden yazabiliyorsan daha iyi aslında
mesela kaç yaşındasın evlimisin nerelisin kaç coçuğun var nerede oturuyorsun referans verebilirmisin
bu tarz şeyler

33 yaşındayım tesettürlüyüm eşimden 6yıl oldu ayrılalı iki oğlum var çocuklarım yanımda eşimin maddi manevi desteği olmadığı için çalışmak zorundayımmalatyalıyım sultanbeylide oturuyorum evet size referans verebilirim cevabınızı bekliyorum iyi günler.

anladım canım ama sultanbeyli bize çok uzak, hem günde iki gidiş iki geliş 4 araba yapman gerekir ben vicdanen rahat edemem ki elimden fazlası da gelmez şu aşamada bende çalışmıyorum çünkü hemde yol çok uzun vereceğim ücretin yarısı yoluna gider zaten aylık olarak
sende başka işler araştır istersen senin için madem iki çocuğun var , eğer bulamazsan buraya yaz gene o zaman sana yardımcı olmaya çalışırım
Eminim daha yakında daha fazla ücrete kendine ve çocuklarına göre bir iş bulabilirsin

Merhaba,

Bende Kartal UğurMumcuda oturuyorum ve eve temizliğe gelicek birini arıyorum, hala iş arıyor musunuz?

33 yaşındayım tesettürlüyüm eşimden 6yıl oldu ayrılalı iki oğlum var çocuklarım yanımda eşimin maddi manevi desteği olmadığı için çalışmak zorundayımmalatyalıyım sultanbeylide oturuyorum evet size referans verebilirim cevabınızı bekliyorum iyi günler.

selamlar bence çok az ben bahçeşehirde 3 gün 600 ze gidiyorum zor durumdasınız diye kullandırmayın canım kendiniziya

selamlar bence çok az ben bahçeşehirde 3 gün 600 ze gidiyorum zor durumdasınız diye kullandırmayın canım kendiniziya

kimsenin kimseyi kullandığı yok hanımedendi o bayana yazdığım cevapların hepsini adam gibi okumadan benim topigimde böyle şeyler yazmaya hakkınız yok

Son düzenleme:
arkadaşlar yarım gün için 30 TL verebilirim haftada 2 gün ayda 8 gün gelecek toplamda ..
halı ve koltuk silmek yok sadece temizlik ve ütü yapacak
çok acil tuzla ya yakın olan arkadaşlar varsa lütfen irtibata geçelim

haftada 2 gün gelecek Ütü ve Genel Temizlik yapacak çok titiz tertipli düzenli olan işi baştan savmadan yapacak uzun vadede bizimle çalışmak isteyen 30-45 arası bayan yardımcı arıyoruz
ilgilenen arkadaşlar ücret ile ilgili bekletilerini ve bilgilerini yazarlarsa irtibata geçebilirim

merhabalar ben yılladır ev temizliğine gidiyorum şu andada hafta içi boş günlerim var ücretler evinizin büyüklüğü ve ek işlere göre 100 tl artı yol ücretinden başlıyor bana 05426845030 numaralı telefonumdan ulaşabilirseniz detaylı görüşebiliriz

Back