Maske Tarifleri Tuzla Gelen Güzellik (güneş gazetesi..)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

VsneLroCCo

İşi bilcen işe gitmicen:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
198
1
Arkadaşlar tuzun önemini anlatan baya bir şeyler yazmışlar ben bunun önemli noktalarını özetlemek istedim..

Tuz suyla bir araya gelince SOLE meydana geliyomuş..Ve bu pürüzsüz bir ten ve sıkı bir vücudun yaratıcısı oluyomuş!!

*Kuru ve yağlı ciltlerin dengelenmesi için en ideal çözümü sunar..
*Cildi gençleştirir sıkılaştırır,dirençlik sağlar
*Cildi ölü hücrelerden arındırır,cildin yenilenmesine ve pürüzsüz görünmesini sağlar..

SOLENİN TARİFİ : KÜÇÜK parçalar halindeki kristal tuzları bir bardağa koyup üzerine mineral yönü fazla kaynak suyu ekleyin.1-2 saat bekleyin çözündüğünü göreceksiniz..

Birçok şeyden bahsetmişler güzellik iksiri dekolte bölgesi için vb. ben özetlemek istedim ve mineral yönü yüksek sudan kastı nedir acaba ya :sm_confused: anlayabilirsem bende yapıcam çünkü çok övmüşler Umarım işinize yarar..kaydirigubbakcemile5

O tuzu biliyorum yemeklik tuz değil, bir ara Tariş'te deniz tuzu olarak satılıyordu ama hala var mı bilmiyorum. İnce uzun bir kavanoz ve tuzlar toz halinde değil limon tuzu gibi küçük partiküller halinde.

bu eski konuyu tekrar gündeme getirmek istiyorum ben evet kristal tuz yani işlenmemiş tuz bahsettiğiniz arkadaşlar cilde çok faydalı ben bu konuyu yeniden açtım ilgilenen olmadı ama bu su sağlığa çok faydalı işlenmemiş evde yemeklere katılan tuz değil yemeklere katılan tuz vücuda çok zararlı, çünkü içine tuz nemlenip birbirine yapışmasın diye kimyasal maddeler ilave edilmiş gerçek tuz rafine edilip işlem görmemiş tuz vucüt için çok faydalı hatta tansiyon hastalarına tuzu yasak ediyorlar ama işlenmemiş tuzun yüksek tansiyonu düzenleyici özelliği var ne yazıkki alternatif tıp yasallaşıp yaygınlaşmadı eğer olsaydı yüksek tansiyonu ilaçlarla değil bu tuzu kullandırarak tedavi ederlerdi gelelim cilde faydalarına içinde bol miktarda mineral bulunuyor biz günlük olarak işlenmemiş tuz kullanmadığımız için vücutta mineral eksikliği oluyor dolayısıyla sağlıksız dökülen saçlar ve problemli cildimiz söz konusu soleyi evde kendimiz yapabiliriz aslında sole işlenmemiş tuza su ilave edilerek bekletilip bu sudan bir miktar her gün içmeliyiz ve zaman zaman cildimize hatta mümkünse tüm vücudumuza sürüp bekletebiliriz veya küvetin içine bir miktar işlenmemiş tuz atabiliriz vücudun içten ve dıştan mineral ihtiyacını karşılanır mineral eksikliği ileriki yaşlarda kemik erimesi ve organların yıpranması işlevini kaybetmesi gibi vs. sorunlara yola açar işlenmemiş tuz aktarlarda ve bazı marketlerde bulabilirsiniz iri taneli tuz üzerinde yazar saden saf tuz diye

X