Maske Tarifleri Tuz+Şeker+Limon+Bal deneyin!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
kızlar az once yaptım cok guzel oldu dogal peelingmiş bu oyle dolanırken okumuştum kalktım yaptım ıyı geldı boyle yumusadı yanaklarım falan ki ben daha 1 saat once konu açmıştım yanaklarım talaş gıbı sert ve kuru dıyekaydirigubbakcemile2

yazıyım arkadaşlarda yapsın dedım hemen a.s.

şeker kıl köklerini besler ama :uhm: devamlı kullanımda tüylenmeyelim bide canım.bide hangi cilt tipine uygun bu maske?

kuru ? :uhm:

Son düzenleme:
valla bılmıyorumkı hangı cılt tıpıne uygun oldugunusempatiksalakcinni

benım yanaklarım kupkuru burun cevrem yaglı alnım normal cenem normal-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sekerde beslermı dıyosun olabılır aslında amaaan nolcak yaptım boyle ovdum ovdum o karısımla sonrada yarım saat durdum oyle sonra ovarak cıkardım suylada yıkadım guzel oldu guzel kaydirigubbakcemile2

ama haftada kaç yapsam bılemedım şimdi:kedi:

sey varya tulin şahın sıvaslı sındı o soylemıs bunu peelıngo larak yapıyorum dıye

benim cildim de kuru iyi geldiyse vaktin de varsa haftada bir yapabilirsin sanırım canım
benimde cillerim var bir ara bende yogurt ,kabartma tozu ve limon suyu karışımını kullanacam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…