• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüyün dökülme süreci

milliondollarbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
1
0
1
Adana
arkadaşlar mrb. ben 18 yaşındayım, yüzüme, tam kol ve bacağa lazer yaptırıyorum. alet hangisi bilmiyorum birisi kırmızı ışıklı, birisi yeşil, bitanede jelli var.
eskiden jelliyi yüz bölgeme yaptırmıştım çok acımıştı, şimdi yüz için yeşil ışıklı canımı diş sıkılacak miktarda acıtan (şekli kırmızının aynısı) olan bi aletle yaptırıyorum. genelde 1 hafta dolmadan tüyler çıkmış oluyodu 1. hafta sonunda peeling, jel yardımıyla tüylerin dökülmesini sağlıyodum yüz için 4. seansımdı.
kol ve bacak için 2. seansımdı ve aletin ışığı kırmızıydı, en az acıtanın o olduğunu eğer dayanabilirsem yeşile sonra jele geçeceğini söyledi.
perşembe günü yaptırdım 2. kol bacak seansını. (sanırım alexandrite oluyor ucu turuncu başlıklıydı yeşil ve kırmızı ışıklının)
şimdi benim ilk seansımda tüylerde dökülme olmadı malesef, ama yer yer azalma fark edilir derecede oldu. tüylerim çok siyah, köküde güçlüdür bide bi kaç kere sıyırmıştım 2. seanstan önce, daha bi kalınlaşmışlardı ama çoğalma olmadı çok şükür.
ben salı tatile gidicem, tüylerim şimdiden çıkmaya başladı pekte inceler. yine dökülme olmaz diye korkuyorum şuan kökler siyah aşırı belirgin durumda ama çıkışı bende kısa sürüyor.
bu dökülme işlerimi nasıl yapabilir, hızlandırabilirim? malum denize giricem :(
kese falan işlemedi 1.de.
yüzüm gibi vücuduma yapabileceğim bi peeling işlemi var mı bu konuda işe yariycak?
bide bu jelli için diğer aletlere göre daha hızlı bitiriyor, acısız daha etkili denmiş. benimkisi yüzümde çok fazla acımıştı sıcaklığı çok fazlaydı, sinir sistemimi çökertmişti nerdeyse kökler birbirine giriyor gibi hissetmiştim :( bu sadece yüz için mi geçerli acaba?
yardımcı olursanız sevinirim.

Back