Tüylü ipliklerin tüy dökülmesini nasıl azaltırsınız?

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
Angora, tiftik gibi hammaddelerle üretilen, tüylü ipliklerle ördüğünüz ürünleri poşet içerisinde 1 gece buzlukta bekletirseniz tüy dökülmesini azaltırsınız

annenannem ordugu seyleri buzluga koyardi ben kucukken dalga gecerdim bide firinlat da yiyelim diye ama neden koyardi hic hatirlamiyorum

bir arada buzdolabı yünleri vardı,örülüp dolapta bekletilirdi buda onun gibi sanırım....

lütfen deneyin işe yarıyor.benim alerjim var tüylere ancak bu teknikle çok begendiğim buluzlarımı giyebiliyom.hem üstünüzde az kirlenir.

evet arkadaşlar doğru bende astım hastasıyım yün dokunuyor alejim var ipleri aldığım satıcı sölemişdi gülmüşdüm ama genede denemişdim gerçekden işe yarıyor

ben de yeni aldığım 2 kazağımı tüylenmesin diye buz dolabına koymuştum , ve gerçektende tüylenme olmadı

biz bunu buzluğa koyduğumuzda buz tutmaz mı ne zaman giyebilicez bi kere yapsak olur mu benim de alerjim var çünkü yaaaaaaaa çok istiyorum yünlü yünlü kazaklar giymeyi

bende tam bu abslık acacaktım ya gecen sene ii marka bır hırkas aldım ama gıyemeıyorum ya oldugu gıbı tuy bırakıyor cokta guzel(tabı bana gore) nasıl gıdeer ya tuylerı sıcak suda mı yıkasam ne yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…