• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerr😩

gamzeligunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar yarın lazer epilasyonum var tüm vücut istedim. 2 sene önce yaptırmıştım sadece bacak bikini ve kol altına. Onlar baya azaldı ama sırtım gövdem, ve hatta göğüs uçlarımda bile sert kalın kıllar çıkıyor. Ya mesela yarın lazer yapan kıza göğüs ucuma da atış yapar mısın mı diyeceğim😩 Ya gerçi tüm vücut istedim ona göre para vericem sonuçta ama nedense utanıyorum bu kadar tüylü olduğum için 😔

Kızlar yarın lazer epilasyonum var tüm vücut istedim. 2 sene önce yaptırmıştım sadece bacak bikini ve kol altına. Onlar baya azaldı ama sırtım gövdem, ve hatta göğüs uçlarımda bile sert kalın kıllar çıkıyor. Ya mesela yarın lazer yapan kıza göğüs ucuma da atış yapar mısın mı diyeceğim😩 Ya gerçi tüm vücut istedim ona göre para vericem sonuçta ama nedense utanıyorum bu kadar tüylü olduğum için 😔
utanma. işleri bu zaten. benim gittiğim merkezde ilk seansta çok utanmıştım. kadın bana ‘buraya neler geliyor bilsen hiç çekinmezdin’ demisti😂 benim göğüs, sırt falan yoktu ama göbekte vardı. her seferinde ben söylüyordum göbeğime de yapar mısınız diye. ve onun ücretini almıyorlardı🙃🙃😂

utanma. işleri bu zaten. benim gittiğim merkezde ilk seansta çok utanmıştım. kadın bana ‘buraya neler geliyor bilsen hiç çekinmezdin’ demisti😂 benim göğüs, sırt falan yoktu ama göbekte vardı. her seferinde ben söylüyordum göbeğime de yapar mısınız diye. ve onun ücretini almıyorlardı🙃🙃😂
Evet ya işleri bu sonuçta, ben direkt tüm vücut olarak anlaştım zaten ciddi anlamda tepeden tırnağa😁 Hem kılı tüyü olmayan niye lazere gitsin ki dimi, ihtiyacımız var ki gidiyoruz 😁

Ohooo onlar neler neler görüyor merak etme

Hormonal bir probleminiz olabilir mi? Belki tedavi edilecek bir durumuz varsa daha rahat kurtulabilirsiniz tüylerden
Polikistik+genetik😂 Polikistikten kurtulmaya çalışıyorum ben de. Baya bi kilo verdim takviyeler vs kullanıyorum. Kendim çözmeye çalışıyorum çünkü hangi doktora gitsem doğum kontrol hapı vermek istedi, ben de doğum kontrol hapı kullanamıyorum direkt psikolojimi etkiliyor

Nasıl kilo verdiniz
Yediklerime dikkat ediyorum, işlenmiş gıdalardan mümkün olduğunca uzak duruyorum. Tıka basa doyana kadar yemiyorum hiçbir zaman. Bir de günde en az 5-10 km yürümeye çalışıyorum, bazı günler 10-12 km yürüyorum. Yani ne özel bir diyet ne de bir spor programı yapıyorum, sadece kontrollü yeme-içme ve bol hareket ile 1.5 ayda 5-6 kilo kadar verdim. 4-5 kilo daha vermeyi hedefliyorum

Back
X