• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerr

Ne yapmalıyım?

• Bekle

OY: 1 50,0%
  • Aldır

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

Sadeceyorumcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
3
0
1
28
Merhaba hanımlar, başlıktan da anlaşılabileceği gibi acımasız tüyler den derdim. Öncelikle bundan 1 kaç ay önce kollarımdan şikayetçiydim 1 yıldır kendim alıyordum ama dirseğime kadar daha fazlası hem canımı acıtıyor hem gerek kalmadığını düşünüyordum.

Geçen aylarda onları aldırıp kurtulmaya karar verdim kuaforde kollarımı tamamen aldırdım evdede epilasyon aletiyle bikere geçtim ve memnunum çok fazla çıkmıyor ve çıksada canım acımadan hemen alıveriyorum...

Benim asıl konum göbeğim de ki tüyler düz şerit halinde hafif sarışınım ama göbeğimin üzerindekiler uzun ve belli sarı olmasına rağmen sizce dökülür mü? Bir iki defa yanlışa kapılıp jiletle aldım daha sonra 1 kere de sadece uzun olanları ağdayla ama tekrar çıktı şimdi hiç dokunmuyorum ağda ve lazer dışında önerdiğiniz doğal birşey varmı yada dökülür mü çünkü daha gencim??

Ağda ya da lazer dışında çözüm yok.
Gençsiniz diye daha çok çıkar,hormonlarınız daha hızlı çalışıyor çünkü.

2 gün önce banyoda kollarımı alırken gobegimede siri yapistrp cektm valla çok güzel oldu tavsiye ederm

Back