Lazer Epilasyon Tüylerinden Kurtulduktan Sonra hamile Kalanlar dikkat!!!

Btsmtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
66
Yer
İstanbul
Kızlar mrb gecen kuzenimmle epilasyon hakkında konustuk,
onun bi arkadasıda gitmiş ve tüylerinden kurtulmusi sonra hamile kaldıgını öğrenmiş
bi zaman sonra tüyleri cıkmaya baslamıs,doktoruda lzer epilasyonu hamile kalmadan yaptırmayın çünkü
hamilelik srecinde etkisini kaybediyor demiş.
tüylerinden kurtulupta hamile kalan varmı gercekten etkisini yitiriyormu :(
Hatta kuzenmde gitmeyi düşünüyordu ama doktor o sekilde söylemiş diye
çocu yaptıktan sonra baslıcam dedi..merakla bekliyorum cevaplarınızı :30:

Bende komple tüm vücut lazer yaptırdım. şuan hamileyım. Evet çıkıyor ne yazıkki :50:
Ama ilk günkü gibi siyah ve sert değil en azından

canim hamilelikte hormonlar degisiyor ve bu kil koklerini de devreye sokuyor malesef...
ben de dogumlarimi bitirdim bebislerimi buyutuyorum ve artik baslama zamanim geldi...
darisi isteyenlerin basina...

Bende komple tüm vücut lazer yaptırdım. şuan hamileyım. Evet çıkıyor ne yazıkki :50:
Ama ilk günkü gibi siyah ve sert değil en azından

çıkması bence de normal çünkü hormonlar değişiyor, nasıl ki regl zamanına kadar tüğler artıyor ama regl dönemi haricinde uzaması değişmiyorsa hormonsal olarak hamilelikte çıkıyor olması normal. kıl köklerini öldürüyor deniliyor bu lazerler ama demek öldüremiyor.

Ya kötü oldu çünkü ben de lazere başlayacaktım ve henüz çocuğum yok...:50::50:

cokta cıkacagını zannetmıyorum hamılelkten sonra yine 1 seans girsen bile ytrlı olcagını dusunuyorm

Peki hamile kalınca kökler siyah ve kalınmıcıkıyor canım?
bütün hepsi cıkmıyorsa geri sorun değilde ben cıkıyor diye duydum

eskisi kadar çok çıkmıyor diye biliyorum. doğumdan sonra 2 3 seans daha gidilir sorun olmaz bence

bu tuylerden omru billah kurtulusumuz yok anlasilan :(

dogum ve hamilelik buyuk olaylar insan amannn cikarsa ciksin diyebilir ,sonrasinda 3-5 seans daha gidilir belki ama birde dogum kontrol haplarinin yaptigi hormonal degisiklikten tuylerin kudurmasi var ki benim 3 yillik emegimi silip cope atti resmen.

bende koltukaltım için lazere giderken hamile kaldım 4 seans gitmiştim çok az azalma olmuştu hamile olduğumu öğrenince bıraktım ama zamanla tüyler dahada azaltı bende bunu anlamadım acaba hamilelikte tüylerimmi zayıfladı yoksa lazerden dolayımı bitti anlamadım şuan tek tük var 3 aydır ellemiyorum çıkmıyor doğru dürüst tekrar 1 veya 2 sean gitsem bitermi acaba

kızlar benimde bi arkadasım lazer yaptırdı su an 7 aylık hamile ve hiç bi değişiklik yok yani çıkmadı tüyleri doğumdan sonra ne olur bilemem tabi.. ama bende gidiyorum su anda ve henüz çocuğum yok olmadı denildiği gibi doğumdan sonrada bi iki seans gideriz ya ben su an için memnunum lazerden:21:

evet doğru.zaten hamileyken ara veriyorsun ve çıkanları mecburen kendi yöntemlerinle temizliyorsun hoopp yine dön başa oluyor.9 ay + emzirme süresini de koyarsak 1 yılı aşkın gidemiyorsun lazere.bence de doğumdan sonrası en uygunu..yada doğumdan çook önce halletmek lazım bu işleri..

dogum ve hamilelik buyuk olaylar insan amannn cikarsa ciksin diyebilir ,sonrasinda 3-5 seans daha gidilir belki ama birde dogum kontrol haplarinin yaptigi hormonal degisiklikten tuylerin kudurmasi var ki benim 3 yillik emegimi silip cope atti resmen.

canım peki lazer yaptırırken doğum kontrol hapı kullanmıyor muydun. yoksa lazer yaptırdıktan sonra hapa başladığın için mi tekrar tüylenme oldu

Kizlar ben 3 sene lazer epilasyona gittim 2200 lira para verdim 14 seans gittim ve hamile kaldigim an tuylerim fiskirdi. Suan napicagimi bilemiyorum agda yapsam emeklerim bosa gidecek jilet yaptim cok sert cikmaya basladi cok pismanim lazere gittigim icin :(

Back