Tüylerimle başım dertte

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Vücudumun her yerinde belli belirsiz tüyler var. Lazere gitmeye korkuyorum cildim çok aşırı hassas. Ağda çok uğraştırıyor ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Öncelikle kesinlikle dr gidin çünkü kesinlikle normal değil . Benimde aşırı tüy sorunum var bel göğüs çene altı bunlar benim için normal olmayan bölgeler çene altini hiç almadım şuan beni rahatsız edecek boyutta değil ama insanların dikkatini çekiyor yine de ben umursamıyorum göğüsler için ve bir çok bölgeyi kapsayan lazer epilasyon yaptırdım şuan hamileyim dondurmak zorunda kaldım .kişisel bakimima çok dikkat ediyorum zaten ama neticede alınan bölgeler belli eşim kesinlikle rahatsız olmadığını söyledi çünkü başlangıçta bu durumdan dolayı rahat edemiyordum siz de kafanıza takmayın kesinlikle adı gibi kıldan tüyden meseleler ama kesinlikle dr gidin hormonlariniza baktirin ben de küçük yaştan itibaren yoğun antibiyotik kullanımından olmuş hormonel bi sorunum yok eğer olsaydı tedavi gerekirdi ihmal etmeyin

Doktora gittim testesteron yüksek cıktı kist yok dedi . Doğum kontrol hapı kullanıyorum bi faydası olurmu ki acaba

Doktora gittim testesteron yüksek cıktı kist yok dedi . Doğum kontrol hapı kullanıyorum bi faydası olurmu ki acaba
Hormonlarınızı düzenler tüyler azalmaz ama artmaz da şimdi hormonlarınız düzene girse tüyler dokulmuyo ancak lazer uygulanması lazım . Hormonlar düzene girdikten sonra lazer işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…