• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerimi Neyle Almalıyım Çok Acil Yardım

msqxh

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
4
0
6
İstanbul
ablalarım büyük bir hata yaptım bakın anlatayım.daha 15 yaşındayım ve sarışınım doğal olarak tüylerim de sarıydı,yaklaşık 6 ay önce 1 ay arayla neredeyse 3 kere bıyıklarımı jiletle aldım ve doğal olarak siyahlaştı ve kalınlaştılar 3-4 ay el vurmadım hiçbir şey yapmadım 2 hafta kadar önce tüy dökücü kullandım o da farksız gibi oldu hatta siyah noktalara benzeyen şeyler belirdi sizce ne azaltmak ve eski sarı rengine geri döndürmek için ne yapmalıyım ne kullanmalıyım ? lütfen yardım edin bu gençlik hatam oldu artık kurtulmak istiyorum ablalarım yorumlarınızı bekliyorum

biyiklarini jiletle mi aldin inanamiyorum sana daha sonra cok gur cikmadi mi ? sakin tuy dokucude kullanma biyik bolgesine iple al yada hazir agda bantlari var onlari denemeni tavsiye ederim

biyiklarini jiletle mi aldin inanamiyorum sana daha sonra cok gur cikmadi mi ? sakin tuy dokucude kullanma biyik bolgesine iple al yada hazir agda bantlari var onlari denemeni tavsiye ederim

Aslında çok gür çıkmadı ama her neyse tavsiyeleriniz için teşekkürlerr.Peki tüy sarartıcı falan kullanmalı mıyım eski haline dönmesi için? Önerir misiniz ?

Son düzenleme:
Aslında çok gür çıkmadı ama her neyse tavsiyeleriniz için teşekkürlerr.Peki tüy sarartıcı falan kullanmalı mıyım eski haline dönmesi için? Önerir misiniz ?

ip yada ağda ile al eski haline döner inşallah çok kötü ise sarartıcı kullan zararı olmaz

Yüz için ağda bantlarını tavsiye etmem. Bir arkadaşım yapmıştı. Bandı çıkardığı zaman yapıştırdığı yerdeki deri bembeyaz kaldı. Çok kötü oldu. :20:

Sir ağda veya ip öneririm ancak bu şekilde tüyleri inceltebilirsin.
Tüyleri sarartmanın arttırdığını duymuştum.Tüylerini alacağına göre neden sarartıyorsun ki?Kökleri sararmayacak nihayetinde alttan yine kendi renginde çıkar.

jiletle alman çok kötü olmuş:50: mutlaka ip yada ağda kullan:34:

devamlı kuaföre gidip sirle aldır.

Aslında iple almayı düşünüyorum bu sefer bir kaç kez deniyicem eski haline dönmezse de ağdaya başlarım heralde.Yorumlar için teşekkürler hepiciinize :))

Aslında iple almayı düşünüyorum bu sefer bir kaç kez deniyicem eski haline dönmezse de ağdaya başlarım heralde.Yorumlar için teşekkürler hepiciinize :))

ağda sakın kullanma canım kullanırsan sir kullan. ağdanın kıvamında şeker olduğu için aksine tüyleri besliyor

Back