Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben genital bölgemdeki tüyleri jiletle aldım bu yüzden kıllarım kalın ve çok çıktı kuaförde yaptıramam utanırım evde hazır ağda bandıyla yapabilirmiyim çok mutsuzum kıllarımı makasla kesiyorum uzadıkça lütfen yardım edin
ben genital bölgemdeki tüyleri jiletle aldım bu yüzden kıllarım kalın ve çok çıktı kuaförde yaptıramam utanırım evde hazır ağda bandıyla yapabilirmiyim çok mutsuzum kıllarımı makasla kesiyorum uzadıkça lütfen yardım edin
ameliyat eldiveniyle nasıl alınıyo kıllar sert olduğu için çok acıtmaz mı
ameliyat eldiveniyle nasıl alınıyo kıllar sert olduğu için çok acıtmaz mı
ayol biri anlatsın hayrına
nedir bu ameliyat eldiveni mevzusu:44:çatlıycam valla,bi bağlantı kuramadımda gıllarla
nasıl oli bi tarif edin hele
Baya tutup çekeceksin Az az tutam tutam yaparsın ama yavaş çekme ağda bezi gibi hemen çek. Bez ser altına ben terlediğim için gazeteki yazılar aynen popomdaydı bir de gazete parçalanıyor. Hemen ağdaya başlarsan geberirsin ben yaptım sen yapma :) Valla çok güzel oluyor çok temiz oluyor. Hatta sir ağdadan bile daha iyi bence... Ben kolaltımı da eldivenle alıyorum alıştım hemen bitiyo...
bastan cimbizla almabilirsin sonrada agda
cımbız kalınlaştırıyormuş internette okumuştum