• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylerimi - kıllarımı - nasıl inceltirim lütfen yardım !!

hphphp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
31
1
0
Adana
ben genital bölgemdeki tüyleri jiletle aldım bu yüzden kıllarım kalın ve çok çıktı kuaförde yaptıramam utanırım evde hazır ağda bandıyla yapabilirmiyim çok mutsuzum kıllarımı makasla kesiyorum uzadıkça :5::5::5::5::5: lütfen yardım edin

canım benim o bölgedeki kıllar jilet ve kremden dolayı çok kalındı tüyler ve sıktı...
10 yıldır falan kendim sirli ağda yapıyorum şimdi yok denecek kadar az ve artık hiç acımıyor alırken..
biraz sabır işi...ilkte çok acır bir kaç almada okadar acımaz artık sesu sirli ağda al sıcaktan biraz ılık hafif sıcakta olabilir minik minik sür ve ters yöne çek...

Jiletten dolayı kökleri çok güçlenmiştir hemen sir ağdayla başlarsan çok acır, leke de kalabilir benim öyle olmuştu, çok dikkatli olduğum halde.
Bu beyaz ameliyat eldivenleri var, ezcanelerde satılıyor. Başta eldivenle al, yavaş yavaş az az. Sonra istersen ağdaya geçebilirsin.

Son düzenleme:
ben genital bölgemdeki tüyleri jiletle aldım bu yüzden kıllarım kalın ve çok çıktı kuaförde yaptıramam utanırım evde hazır ağda bandıyla yapabilirmiyim çok mutsuzum kıllarımı makasla kesiyorum uzadıkça :5::5::5::5::5: lütfen yardım edin

ilk kez alıcaksan eline yüzüne bulaştırman çok büyük bi olasılık.. benceee sen hiç çekinme ve kutuşunu işin ehli olan kişilere emanet et.. :1: çünküüü ilk aldıgın zamanlar kökler çok sert oluyoo vee alması gercekten çok zor oluyo.. :50:
eli hızlı olan birisine gidersen nolduğunu anlamadan halletmiş olursun..korkmana gerek yok.. seni deli koyun gibi yatırıyolar sonrada ilk bantın acısını daha yaşayamadan 2. bant geliyo ve noldugunu şaşırıyosun, kaçışında yok.. anlamadan bitiveriyoo :32:
utanmanada hiç gerek yok.. onlar için haa senin kutuşunu görmüşler, haa burnunu görmüşler aynı şey yanii onlar içinn,rahat ol yanii :35:

ilk kez alıcaksan eline yüzüne bulaştırman çok büyük bi olasılık.. benceee sen hiç çekinme ve kutuşunu işin ehli olan kişilere emanet et.. :1: çünküüü ilk aldıgın zamanlar kökler çok sert oluyoo vee alması gercekten çok zor oluyo.. :50:
eli hızlı olan birisine gidersen nolduğunu anlamadan halletmiş olursun..korkmana gerek yok.. seni deli koyun gibi yatırıyolar sonrada ilk bantın acısını daha yaşayamadan 2. bant geliyo ve noldugunu şaşırıyosun, kaçışında yok.. anlamadan bitiveriyoo :32:
utanmanada hiç gerek yok.. onlar için haa senin kutuşunu görmüşler, haa burnunu görmüşler aynı şey yanii onlar içinn,rahat ol yanii :35:

utanmanada hiç gerek yok.. onlar için haa senin kutuşunu görmüşler, haa burnunu görmüşler aynı şey yanii onlar içinn,rahat ol :35:

kuaförde yaptırmanı öneririm canım sık dişini 5 bilemedin 10dakika sonra 1ay rahaysın ben de senin gibiydim öyle yaptım o kadar güzel oluyo ki anlatamam:49::49:

ameliyat eldiveniyle nasıl alınıyo kıllar sert olduğu için çok acıtmaz mı

mrb canım bende ameliyat eldiveni kullanıyorum ve çok temiz oluyo. bende ilk başta senin gibi napcam napcam ağdayla ilk düğünümde kuzenime aldırdım mahvoldum sonra bir gün kendim oturdum kılları ikişer üçer sabırla aldım kuruyken ama..ser gazeteyi otur üzerine sabırla 2 -3 saatte alırsın ..kolay gelsin:52::52:

ameliyat eldiveniyle nasıl alınıyo kıllar sert olduğu için çok acıtmaz mı

Baya tutup çekeceksin :1: Az az tutam tutam yaparsın ama yavaş çekme ağda bezi gibi hemen çek. Bez ser altına ben terlediğim için gazeteki yazılar aynen popomdaydı :9: bir de gazete parçalanıyor. Hemen ağdaya başlarsan geberirsin ben yaptım sen yapma :) Valla çok güzel oluyor çok temiz oluyor. Hatta sir ağdadan bile daha iyi bence... Ben kolaltımı da eldivenle alıyorum alıştım hemen bitiyo...

Son düzenleme:
ayol biri anlatsın hayrına
nedir bu ameliyat eldiveni mevzusu:44:çatlıycam valla,bi bağlantı kuramadımda gıllarla:37:
nasıl oli bi tarif edin hele:6:

ayol biri anlatsın hayrına
nedir bu ameliyat eldiveni mevzusu:44:çatlıycam valla,bi bağlantı kuramadımda gıllarla:37:
nasıl oli bi tarif edin hele:6:

ahahaha. Yaaa hani doktorlar beyaz eldiven giyiyor yaa plastik tvde falan hiç görmedin mi bacı. Doktorlar dizisinde falan şak diye geçiriyorlar ya ellerine. Onlar kılı öyle bir tutuyor ki. Eldiveni giyiyorsun baş ve işaret parmağınla tutup tutup çekiyorsun. Daha nasıl anlatayım bilemedim :D :D Eldiveni bacağın veya kukunun üzerine yapıştırmıyorsun yaniŞurayı kaç erkek okuyorsa irezil olduk heeee :60:

Uzun yıllar yapılmış jiletten ağdaya geçişte iyi oluyor kendileri :D :D Tabi eli çabuk kuaförde de cart cart 10 dakikada işinizi helledebilirsiniz :))

Son düzenleme:
Baya tutup çekeceksin :1: Az az tutam tutam yaparsın ama yavaş çekme ağda bezi gibi hemen çek. Bez ser altına ben terlediğim için gazeteki yazılar aynen popomdaydı :9: bir de gazete parçalanıyor. Hemen ağdaya başlarsan geberirsin ben yaptım sen yapma :) Valla çok güzel oluyor çok temiz oluyor. Hatta sir ağdadan bile daha iyi bence... Ben kolaltımı da eldivenle alıyorum alıştım hemen bitiyo...

peki kaç dk sürüyo eldivenle ve de eldivenin içi ile mi yoksa dışı ile mi çekiyorsun:44: ağdadan kesinlikle daha iyi gözüküyo ağdada bir kere denedim çekemedim korkudan yapış yapış oldu:50:

Konu içeriği nedeniyle "İstenmeyen tüyler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

bu arada ek bilgi olsun; hayıt tohumu aksine tüylenme yapan diyenler var ama ben 21 gün kullandm tüylenmeyi azalttı faydasını gördüm

Back