tüylerim çok çabuk çıkıyor yardım..

ezgi42

selammm...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
253
1
643
Ankara
kızlar benim vücudumda ve genital bölgemde ağda yaptıktan sonra tüyler 2.haftadan sonra çıkmaya başlıyorlar.çok çabuk çıkıyorlar bıktım almaktan ya.. bu kadar kısa sürede tüyleri çıkan birileri varmı acaba? hormon bozukluğu da yok ama napıcamı şaşırdım..benneyaptımki

canım seninki gene normal olması gereken sürede çıkıyorlar. benimkiler ağdadn 3-4 gün içinde çıkıyorlar. ve hormon bozukluğum olmadığı halde. hiç dert etme...

ayrıca şunu ekliyim erken çıkma sebebi tüyler kırılyor olabilir. yani kökten alınmıyor olabilir. uzman birine aldırmaya çalış. ben öyle fark ettim. bilen bi arkadaşım hamileliğimde yardımcı olmuştu. ve kılları kırmadan kökten alabildiği için 3 gün içinde selvi boylum olan tüylerim 2 hafta boyunca hiç çıkmadılar. ve doğumumda bi praoblaem yaşamadım.

canım 2.haftadan sonra yavaş yavaş çıkmaya başlaması çok normal
benim de öyle oluyor
regl öncesi bir kaç gün fışkırıyorlar resmen
ağdalık hale geliyorlar ancak
reglim bitince de gidip temizleniyorum

regli öncesi hormonlar hızlı çalıştığı için kıllarda hızlı çıkıyor benim bildiğim

benimde kıllarım hemencik uzuyo lazere başladım bakalım işe yarıcakmı 2 seans gittim daha of bıktım şu kıllardan umarım biter lazerlede rahatlarımopuyorumnanaktan

canım bence çok normal uzama süresi..
kendi hallerine bırak çünkü zamanında bende denemiştim geciktirici tarzı dıştan etki edecek şeyler,tüy diplerini tıkıyor batık falan oluyor,öyle böyle değil yani..bırak öyle kalsın..

off yaaa aynı dertten muzdaribim
sir ağda yapıyorum ama yok anacım
ne azalıyor ne inceliyor
kılımda saçımda çokk:sinifsinif:

bende haftada bir ağda yapardım sir ağda yaptım geçen hafta daha hiç çıkmadı

aslında 2 hafta sonra kılların baş göstermesi çok kısa bir süre değil,ortalama 4.haftada çoğu uzamış oluyor,ama yinede kıl yoğunluğuna ,kalınlığına bakıp değerlendirmek gerek.
mesela benim bikini bölgesi en geç uzaan bölge,3.hafta bitimine kadar tık yok,sonra 4.haftaya girdiğimde epeyi uzamış oluyor.
kıllarınzın normalden daha hızlı uzadığını ve kalınlaştığını frkediyorsanız bir jinekoloğa görünün,androjen hormonları hızlı uzamaya ,kılların kalınlaşmasına sebep olur ,fazla salgılandığında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…