Tüylerim çabuk çıkıyor...

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
Kızlar neremi alırsam alayım tüylerim çabuk çıkıyor. 2-3 hafta gidenlere şaşırıyorum. en basitinden kollarımı alıyorum daha 5-6 gün oluyo hafif hafif çıkmaya başlıyolar, bense sinir oluyorum. yani 8-9 günde bir almak gerekiyor. ağdaylada öyle, epilasyon aletiylede. aynı şekilde diğer bölgelerde öyle. Geç çıkması için bildiğiniz bir çözüm var mı, şöyle 3-4 hafta gitse ne güzel olur. sürekli de uğraşılmıyo ki valla

hızlı uzadığında akla hirsutizm olguları geliyor
hiç bu konu için doktora gittinizmi
bu tür durumların temelinde genetikte olsa hormonal sorunlardan kaynaklanma ihtimali yüksek.

aynı durum bende de var canım bütün vücudumda var neredeyse hepsiyle ayrı ayrı uğraşıyorum bende pko varmış bir de endokrin bölümüne muayene olacağım başka bir nedeni var mı diye. şuan bebeğimi emzirdiğim için tedaviye başlayamadım..

Son düzenleme:
tabiki altta yatan bir hormonal sebep varsa bunu araştırmalısın

epilasyon yöntemlerindende iğneliyi tavsiye ediyorlar ama ben hiç denemedim

tabiki altta yatan bir hormonal sebep varsa bunu araştırmalısın

epilasyon yöntemlerindende iğneliyi tavsiye ediyorlar ama ben hiç denemedim

pko var bende fakat şuan emzikli olduğum için tedaviye başlayamadım ama tek başına pkonun böyle kıllanma yaptığını düşünemiyorum...

hızlı uzadığında akla hirsutizm olguları geliyor
hiç bu konu için doktora gittinizmi
bu tür durumların temelinde genetikte olsa hormonal sorunlardan kaynaklanma ihtimali yüksek.

şöyle cevap vereyim bi kaç sene önce bende de pko olduğu teşhisi konuldu. doğum kontrol hapı kullandım 3 yıl kadar. 6 ay önce ise tüm testlerim hormonlarım normal çıktı. hapı da bıraktım. yokmu bunun bir yöntemi

endokrin bölümüne tekrar mı gitmek gerekiyor bunun için, yoksa kendi başıma bişeyler uygulayıpta geç çıkmasını sağlayabilir miyim? bu arada aşırı kıllanma yok bende, hafif göbek bölgemde var alırım zaten, birde göğüslerimin ucunda biraz var onlara dokunmuyorum. normal mi peki?

keşke benim durumum da seninki gibi olsaydı inan dert etmezdim seninki normal gibi görünüyor. şanslısın bence..

bende çok dert ederdim çok var sanırdım ama kız arkadaşlarımın bacaklarına kollarına baktıkça bendeki normalmiş dedim. hatta bi arkadaşımın göğüs ucunda benimkinden daha çok var ben benimkini çok sanırdım ama gene de istemiyo insan. tek sorun çabuk çıkması. yani 7 - 10 günde bir epilasyon yapmak gerekiyo yokmu bir çözüm bilen

kizlar bendede bu sorun isin garip yani benim bacaklarim kollarimda yok denicek kadar az tuy var. ama ozel bolgemi agdayla aldigim halde yinede bir kac gundee cikmaya basliyo anlamiyorum. zaten cok kizarmis oluyor kipkirmizi rengi normale donene kadar tuyler yeniden cikmaya basliyor ve cok batik oluyo. Jiletle bundan daha temizdi hem batik lekeleri hemde kizariklik olmuyor

benim de yüz tüylerim çabucak çıkıyo ve artık almıyorum da kırıyor muyum diyorum neden böyle oluyor alıyorum ertesi hafta çıkıyolar yüzünü alan ve yönteminden memnun olanlar yardım istiyorumm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…