N
nunnu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nunnu
-
Tatlım bu tüy işi biraz talih işi galiba.
Genç kızlığımda bende çok çektim o tüylerden,belli bir dönemden sonra ıslah oluyorlar ama eğer sert tüylere sahipsen ve hızlı uzuyorlarsa çokta yapılacak bişey yok epilasyondan başka
Makine kullanmanı önermiyorum ben sana
Bende çok batık sorununa neden olmuştu.
En iyisi biraz sık dişini uzasınlar ve ağdaya dön.
Ağda epilasyondan sonra en etkili çözüm bana göre.
eminim sen abartıyosundur canım ya. benim bi kuzenim de öle hiçbişi görünmediği halde böle kafayı yerdi alacam diye. sen yakından ve dikkatli bakınca kötü görünüyo gibine geliyodur çok takma bence. ya da bi arkadaşına sor.
ya tamda kısa gıyme zamanı hep böle olur ya zaten ne zaman kısalar çıkar ortaya:uhm:[ insanın aklına geliruzasınlar dıe beklersem yaz biter sanırım.. daha önce agda da yaptım ama olmadı sanırım bu konuda talihsizim
:
al benden de o kadar,ben her türlü şey kullandım hiç iyi olmadı,en son sir ağda yaptım vücdumda geçmyen svlcler bıraktı,bıktım artk ama son çare bu sene lazeri deneyeceğim,istrsen lazr yptr yda iğneli.
banyoda keselemeyi bi dene canım. en azından 1 hafta
Kıştan başlıycaksın hazırlanmaya tatlım
Son dakikaya bırakmıycaksın.
Arkadaşların dediği gibi kese ve nemlendirci uzun bir süre almadan beklersen
Ağda yaptığında ışıl ışıl olur bacakların
evet ama işte insan ne zaman kısaları çıkarıo aklı başına gelio.. seneye baslıcam bakalım uzatacam ve alıcamzemuszemus
ayy benimle aynı sorunu yasayan birisii:gitme: bende de aynı oluo ya gecen hafta 2-3 gunde bır agda yapmak zorunda kaldım..agdadan sonra sankı bı kısmı yenı cıkmak üzereymıs gıbı duruo kalmıs gıbı ama hepsını de alıo derı altında dısarı fırlamaya hazır bı ton tüy var gıbı en ii çözüm bronzlaşmak cnm ben gecen hafta havuza gıtıım sırf bunun ıcın 2 gun hıc kalkmadan kakao yağıyla güneşlendim işe yarıo tabi ama bikaç kez daa gitmem lazmsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?