• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylerim 2 gunde uzuo ve alınca temiz görünmüo :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nunnu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nunnu

Ziyaretçi
ya sizlerde de oluyor mu bilmiorum.. ben kısa etek giyemiorum neden mı çünkü tüylü olunca zaten giyilmio ama ben tüylerimi alıncada giyemiorum çünkü çok kötü görünüm oluo kırmızılık değil çok başka bişi.:bbo: hiç bi zaman tertemiz durmuo bacaklarım.. ayrıca 2 güne kalmaz uzuo bütün tüylerimi hiç bi zamn aynı anda alabıldığimi hatrlamıorum hergun makınaya tutmak zorunda kalıorrum ne yapmam gerekio yaaa benım gibi olan var mııı

Tatlım bu tüy işi biraz talih işi galiba.
Genç kızlığımda bende çok çektim o tüylerden,belli bir dönemden sonra ıslah oluyorlar ama eğer sert tüylere sahipsen ve hızlı uzuyorlarsa çokta yapılacak bişey yok epilasyondan başka:(
Makine kullanmanı önermiyorum ben sana
Bende çok batık sorununa neden olmuştu.
En iyisi biraz sık dişini uzasınlar ve ağdaya dön.
Ağda epilasyondan sonra en etkili çözüm bana göre.

eminim sen abartıyosundur canım ya. benim bi kuzenim de öle hiçbişi görünmediği halde böle kafayı yerdi alacam diye. sen yakından ve dikkatli bakınca kötü görünüyo gibine geliyodur çok takma bence. ya da bi arkadaşına sor.

Tatlım bu tüy işi biraz talih işi galiba.
Genç kızlığımda bende çok çektim o tüylerden,belli bir dönemden sonra ıslah oluyorlar ama eğer sert tüylere sahipsen ve hızlı uzuyorlarsa çokta yapılacak bişey yok epilasyondan başka:(
Makine kullanmanı önermiyorum ben sana
Bende çok batık sorununa neden olmuştu.
En iyisi biraz sık dişini uzasınlar ve ağdaya dön.
Ağda epilasyondan sonra en etkili çözüm bana göre.

ya tamda kısa gıyme zamanı hep böle olur ya zaten ne zaman kısalar çıkar ortaya:uhm:[ insanın aklına gelir :-p uzasınlar dıe beklersem yaz biter sanırım.. daha önce agda da yaptım ama olmadı sanırım bu konuda talihsizim :(

eminim sen abartıyosundur canım ya. benim bi kuzenim de öle hiçbişi görünmediği halde böle kafayı yerdi alacam diye. sen yakından ve dikkatli bakınca kötü görünüyo gibine geliyodur çok takma bence. ya da bi arkadaşına sor.

kapri giyeceğim bi gun kardeşime sordum nasıl görünüo dıe oda daha beter çıkanlar var idare eder dedı:1shok: üstelik ben çok beyazım ve hiç bı zamn denıze gitsemde bacaklarımı birazda olsa karartamıorum. bıraz bronzlastırabılsem belkı o lekelerıde kaybettırebılırım ama olmuo işte:bbo:

banyoda keselemeyi bi dene canım. en azından 1 hafta

al benden de o kadar,ben her türlü şey kullandım hiç iyi olmadı,en son sir ağda yaptım vücdumda geçmyen svlcler bıraktı,bıktım artk ama son çare bu sene lazeri deneyeceğim,istrsen lazr yptr yda iğneli.

ya tamda kısa gıyme zamanı hep böle olur ya zaten ne zaman kısalar çıkar ortaya:uhm:[ insanın aklına gelir :-p uzasınlar dıe beklersem yaz biter sanırım.. daha önce agda da yaptım ama olmadı sanırım bu konuda talihsizim :(

:

Kıştan başlıycaksın hazırlanmaya tatlım
Son dakikaya bırakmıycaksın.
Arkadaşların dediği gibi kese ve nemlendirci uzun bir süre almadan beklersen
Ağda yaptığında ışıl ışıl olur bacakların

al benden de o kadar,ben her türlü şey kullandım hiç iyi olmadı,en son sir ağda yaptım vücdumda geçmyen svlcler bıraktı,bıktım artk ama son çare bu sene lazeri deneyeceğim,istrsen lazr yptr yda iğneli.

benım okulum var ve dısarda okuyorum gıt gel çok zor. uzun sure beklemem lazım lazer için. ayrıca dünyanın parası işi başlayıncaya kadar zor benım için lazer:sinifsinif:.

banyoda keselemeyi bi dene canım. en azından 1 hafta

bide bunu deneyım bakayım nasıl olacak nemlendırıci ve kese.. inşallah ii gelir kısalarımı giymek istiyorum artık epilasyon reklemlarındakı kızlara özenmek istemıorum :jeyyar::kedi:

Kıştan başlıycaksın hazırlanmaya tatlım
Son dakikaya bırakmıycaksın.
Arkadaşların dediği gibi kese ve nemlendirci uzun bir süre almadan beklersen
Ağda yaptığında ışıl ışıl olur bacakların

evet ama işte insan ne zaman kısaları çıkarıo aklı başına gelio.. seneye baslıcam bakalım uzatacam ve alıcamzemuszemus

ayy benimle aynı sorunu yasayan birisii:gitme: bende de aynı oluo ya gecen hafta 2-3 gunde bır agda yapmak zorunda kaldım..agdadan sonra sankı bı kısmı yenı cıkmak üzereymıs gıbı duruo kalmıs gıbı ama hepsını de alıo derı altında dısarı fırlamaya hazır bı ton tüy var gıbı en ii çözüm bronzlaşmak cnm ben gecen hafta havuza gıtıım sırf bunun ıcın 2 gun hıc kalkmadan kakao yağıyla güneşlendim işe yarıo tabi ama bikaç kez daa gitmem lazmsositososito

ayy benimle aynı sorunu yasayan birisii:gitme: bende de aynı oluo ya gecen hafta 2-3 gunde bır agda yapmak zorunda kaldım..agdadan sonra sankı bı kısmı yenı cıkmak üzereymıs gıbı duruo kalmıs gıbı ama hepsını de alıo derı altında dısarı fırlamaya hazır bı ton tüy var gıbı en ii çözüm bronzlaşmak cnm ben gecen hafta havuza gıtıım sırf bunun ıcın 2 gun hıc kalkmadan kakao yağıyla güneşlendim işe yarıo tabi ama bikaç kez daa gitmem lazmsositososito

oyy oyy.. ne çileli başım varmış lülülülülülü ben de alıyım bari kako yağıı bakalım ne kadar kararacak bu bembeyaz tennn.. sırnaşık şey

benimde bi ara öyleydi bende süt beyazımdır güneş hiç etki etmez ilk defa bu yaz yandım ama koruyucu güneş kremi sürmedim sonra acıdan geberdim tabi tavsiye etmem her neyse ne kadar çok uğraşırsan o kadar kötü olur epilatörü bıraktım ağdayla bazen sirle alıyorum bide ben bi ara kıllar aynı anda çıksın diye jiletle temizledim ayrıca bu doktor tavsiyesiydi. zamanla düzeliyo yani benim düzeldi

makine yerine agda yaptırsana hem kolay hemde rahat ugrasmazsın her gun

evet malesef benimde öyle mesela koltuk altımı epilasyon aletiyle alıyorum bugün aldıysam yarın çıkmaya başlıyor ve batık batık tavuk derisi gibi. karartılı duruyor birde.çok uzatmak gerekiyor uzayıncada ağda ile alınmalı ben ağdayı beceremiyorum mesela sen becerebiliyosan ağda yap

Back