ya merhaba kızlar. ben şu ana kadar ağda, tüy dökücü, sarartıcı, epilatör, ip, epilasyon yayı, her türlü yöntemi denedim ancak jiletten hep uzak durdum sadece bikini bölgeme yaptım o da acıya dayanamadığımdan... ancak bir gün cildiyeciye gittim ve tüy sorunumdan da bahsettim o da ağdanın kıl köklerini uyardığı için arttırdığını ve kalınlaştırdığını, jilet ise yalnızca kestiği için öyle bir etkiye sahip olmadığını sadece hızlı uzamaya neden olduğunu söyledi. ben zaten epilasyona gitmeyi de düşünüyorum ama bir türlü annemi ikna edemedim. neyse sonuç olarak bugün hepten tepem attı ve bacaklarımı jiletle aldım (bir de batıklara iyi gelir diye umdum kısmen işe yaradı da). şu anda bir sorun yok gibi bacaklarım sanki ağda yapmışım gibi pırıl pırıl. ama korkuyorum ya artarsa diye. cildiyecinin söyledikleri bildiklerime çok ters düşüyor çünkü. ama diğer yandan da jilet o kadar büyük kolaylıkmış ki valla her hafta yapmaya bile razıyım ama bilmiyorum işte off. zaten annem de öğrense çok kızar nefret ediyor jiletten.