Tüyleri Jiletle Almak

otrivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
58
17
ya merhaba kızlar. ben şu ana kadar ağda, tüy dökücü, sarartıcı, epilatör, ip, epilasyon yayı, her türlü yöntemi denedim ancak jiletten hep uzak durdum sadece bikini bölgeme yaptım o da acıya dayanamadığımdan... ancak bir gün cildiyeciye gittim ve tüy sorunumdan da bahsettim o da ağdanın kıl köklerini uyardığı için arttırdığını ve kalınlaştırdığını, jilet ise yalnızca kestiği için öyle bir etkiye sahip olmadığını sadece hızlı uzamaya neden olduğunu söyledi. ben zaten epilasyona gitmeyi de düşünüyorum ama bir türlü annemi ikna edemedim. neyse sonuç olarak bugün hepten tepem attı ve bacaklarımı jiletle aldım (bir de batıklara iyi gelir diye umdum kısmen işe yaradı da). şu anda bir sorun yok gibi bacaklarım sanki ağda yapmışım gibi pırıl pırıl. ama korkuyorum ya artarsa diye. cildiyecinin söyledikleri bildiklerime çok ters düşüyor çünkü. ama diğer yandan da jilet o kadar büyük kolaylıkmış ki valla her hafta yapmaya bile razıyım ama bilmiyorum işte off. zaten annem de öğrense çok kızar nefret ediyor jiletten.

benim bacaklarımdaki tüyler çok seyrek. bende hep jilet kullanırdım hiç de artma olmadı. şimdi epilasyon yapıyorum. jilet arttırmıyor ama çabuk çıkıyor tek sıkıntı o. tabi bu bende olan. başkalarında ne olmuştur bilemem.

benim bacaklarımdaki tüyler çok seyrek. bende hep jilet kullanırdım hiç de artma olmadı. şimdi epilasyon yapıyorum. jilet arttırmıyor ama çabuk çıkıyor tek sıkıntı o. tabi bu bende olan. başkalarında ne olmuştur bilemem.

ya evet çabuk çıktığı kesin zaten yüzeysel bir biçimde alıyo sonuçta. ama zaten kışın epilasyona gidersem istemesem de jilet kullanmam gerekicek şimdiden alışayım bari diyorum bu arada söylemeyi unutmuşum koltukaltıma da jilet yapıyorum artık ona annem de bişi demiyor çünkü çok kötü kararma oldu oramda naparsam yapayım önünü alamadım. en azından düzelene kadar oraya ağda sürmek istemiyorum. memnunum da hani.

Sakın ben bu hatayı 13 14 yaşlarındayken çok yaptım 17-18ime geldiğimde ağda yaptığımda morardı.Sonra devam ettim ama epilasyon aletleri çıktı onla devam ettim.Şu an 47 yaşındayım .Belkide yaşında etkisi var.Artık yok denecek kadar az.

Son düzenleme:
Sakın ben bu hatayı 13 14 yaşlarındayken çok yaptım 17-18ime geldiğimde ağda yaptığımda morardı.Sonra devam ettim ama epilasyon aletleri çıktı onla devam ettimşu an 47 yaşındayım .Belkide yaşında etkisi var.Artık yok denecek kadar az.

ben epilasyon yaptırmazsam hiçbir şekilde azalmıcak sanırım. bizim ailede böyle malesef, 80 yaşındaki ananemin bile var o da jilet yapıyo her hafta :KK37:

ağda hiç yapmadım :KK53: koltuk altımı epilasyonla yaparken sinir oluyodum.. hepsini alamıyodum bazıları kısa olduğu için. şimdi orda da tekrar jilete döndüm :KK70: tek sorun çabuk çıkması onun harcinde hiç bir problem yaşamadım ben. ne tüyler arttırma ne de başka birşey

jilet kökünden almadığı için tüyleri kalınlaştırır
evet batıklardan kurtulursun ama haftada bir jilete mahkumsun
ancak testesteronu normal seviyede olan yada tüy sorunu olmayanlarda jilet bu etkiyi yaratmayabilir , o da belki
ben vursam şimdi erkek bacağına döner bacağım ,
aynı şekilde koltuk altıma vurduğum zaman anında ve kalın çıkıyor
ancak 2 ağda bir jilet yaparsam iyi

jilet kökünden almadığı için tüyleri kalınlaştırır
evet batıklardan kurtulursun ama haftada bir jilete mahkumsun
ancak testesteronu normal seviyede olan yada tüy sorunu olmayanlarda jilet bu etkiyi yaratmayabilir , o da belki
ben vursam şimdi erkek bacağına döner bacağım ,
aynı şekilde koltuk altıma vurduğum zaman anında ve kalın çıkıyor
ancak 2 ağda bir jilet yaparsam iyi

ya zaten ağdaya devam etsem bile arada bir jilet yapıcam ben de artık, batıklar yüzünden en temiz haliyle bile bacaklarım hiç güzel görünmüyor bir de bende malesef batıkları sıkma alışkanlığı var tıpkı sivilce sıkar gibi (biliyorum iğrenç) izleri kalıyo hep. kalıcı olmasa bari :44: testesteron seviyem nasıl bilmiyorum hiç hormon testi yaptırmadım yaptırdıysam da hatırlamıyorum. aslında baktırmak lazım.

kızlar bu arada batık dediğiniz şey ne? nasıl birşey:44:

ya bazen kıllar derinin altında çıkar, dışardan görünür ama alamazsın cımbızla (ya da tırnağınla) kazıman gerekir. ona batık deniyor işte. bir de tüy U dönüşü yapıp içeri doğru büyüyünce de batık diyor bazıları ama bana kıl dönmesi ismi daha mantıklı geliyor bilemedim.
edit: hiç ağda ya da kökünden alan başka bir yöntem denemediysen bilmemen normal :KK70:

Son düzenleme:
ya zaten ağdaya devam etsem bile arada bir jilet yapıcam ben de artık, batıklar yüzünden en temiz haliyle bile bacaklarım hiç güzel görünmüyor bir de bende malesef batıkları sıkma alışkanlığı var tıpkı sivilce sıkar gibi (biliyorum iğrenç) izleri kalıyo hep. kalıcı olmasa bari :44: testesteron seviyem nasıl bilmiyorum hiç hormon testi yaptırmadım yaptırdıysam da hatırlamıyorum. aslında baktırmak lazım.

bende de o sıkma alışkanlığı var en çokta diz kapağımda oluyo orayla çok uğraşırım bende bacağımı jiletle almayı düşündüm bi ara ama daha kara ve gür çıkar diye cesaret edemiyorum epilasyon aletiyle alıyorum batık çıkıyo onlarada razı oluyorum sadece bikini bölgesi çok hassas olduğu için jilet kullanıyorum diğer türlü hiç denemedim korkuyorum yanii:18::KK60:

bende de o sıkma alışkanlığı var en çokta diz kapağımda oluyo orayla çok uğraşırım bende bacağımı jiletle almayı düşündüm bi ara ama daha kara ve gür çıkar diye cesaret edemiyorum epilasyon aletiyle alıyorum batık çıkıyo onlarada razı oluyorum sadece bikini bölgesi çok hassas olduğu için jilet kullanıyorum diğer türlü hiç denemedim korkuyorum yanii:18::KK60:

ya jilet yapmıcaksan da epilasyon aletini hiç kullanma bence, zaten o aleti bir kere bile kullanan herkes batık sorunundan bahseder mutlaka :KK70: ağdada bu sorun nispeten daha az. bence bir kereye mahsus jilet yapabilirsin, kalınlaştırsa bile kökünden aldığında eski haline dönecektir zaten.

ya jilet yapmıcaksan da epilasyon aletini hiç kullanma bence, zaten o aleti bir kere bile kullanan herkes batık sorunundan bahseder mutlaka :KK70: ağdada bu sorun nispeten daha az. bence bir kereye mahsus jilet yapabilirsin, kalınlaştırsa bile kökünden aldığında eski haline dönecektir zaten.

bacağımı ağdayla almak istiyorum bide yapış yapış oluyo sevmiyorum onuda ama bikini bölgesini hiç ağdayla almadım bi kere denemek istiyorum onada cesaret edemiyorum korkuyorum :KK60:

bacağımı ağdayla almak istiyorum bide yapış yapış oluyo sevmiyorum onuda ama bikini bölgesini hiç ağdayla almadım bi kere denemek istiyorum onada cesaret edemiyorum korkuyorum :KK60:

bikini bölgemde ağda da denedim ben. aslında o kadar da çok acımıyor ama kendin yaparsan 5-10 dk sonra bel ağrılarından kıvranır hale gelirsin ben bayılacak gibi olmuştum o gün bir de reglim yaklaşıyordu falan :KK37: başkasına göstermeye de utandığımdan jilete döndüm mutluyum böyle :p ağdada ben şu evde de kullanılan ısıtıcı makinelerden kullanıyordum sesu'nun var migrosta 20 liraya almıştım money kartı olanlara kampanya vardı hehe. memnunum esasında zaten 2-3 yapıştan sonra ustalaşmaya başlıyorsun ben zaten ilk başlarda kuaföre gidiyordum ama bir süre sonra para vermek istemiyor insan tabii. neticede korkma o kadar deneyebilirsin ama ilk yapışta hakikaten yapış yapış olacak hele sir değil de klasik ağda yaparsan. sir yine zaptetmesi daha kolay bezle yapılıyor ya.

Son düzenleme:
bikini bölgemde ağda da denedim ben. aslında o kadar da çok acımıyor ama kendin yaparsan 5-10 dk sonra bel ağrılarından kıvranır hale gelirsin ben bayılacak gibi olmuştum o gün bir de reglim yaklaşıyordu falan :KK37: başkasına göstermeye de utandığımdan jilete döndüm mutluyum böyle :p ağdada ben şu evde de kullanılan ısıtıcı makinelerden kullanıyordum sesu'nun var migrosta 20 liraya almıştım money kartı olanlara kampanya vardı hehe. memnunum esasında zaten 2-3 yapıştan sonra ustalaşmaya başlıyorsun ben zaten ilk başlarda kuaföre gidiyordum ama bir süre sonra para vermek istemiyor insan tabii. neticede korkma o kadar deneyebilirsin ama ilk yapışta hakikaten yapış yapış olacak hele sir değil de klasik ağda yaparsan. sir yine zaptetmesi daha kolay bezle yapılıyor ya.

bendede o ısıtıcılı makineden var ama kullanamayınca öylece duruyo :90: ben öyle kuaföre gidipte yaptıramam zaten ya :KK60::KK60:

bende de batık var.kahve rengi lekeler falan ... artık ellemiyorum , daha doğrusu iz bırakacak şeyler yapmıyorum
ayrıca epilatörle batık olmaması için bir jilet bir epilatör yapabilirsiniz

bacağı ağdayla almak isteyen arkadaş
ağda bantlarıyla alabilirsin.yalnız kısayken bile alır lafına inanmayın
biraz uzun olsun , bantları ikiye kesip , serin bir ortamda alırsan rahat edersin

Jilet evet kalınlaştırır , gürleştirir.
Yani kaçınılmaz son diye bişey..
Kadınlar kaşlarına bile vuruyorlar gürleşsin diye.

agda benim bacaklarda da batık yapyor devamlı yaptırmıyorum oyuzden jilet batık konusunda daha iyi

X