- 9 Aralık 2008
- 73
- 3
- 44
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
********************************************************************************************canım ilk defa senden şikayet duydumm arkdaşlar özür dilerim bayaıdr yoktumm nette işlerr bu aralar çook yoğunn bu aralarr bu arada ayaklıı elektronik sözlük olan ednamm bu kadar dil bilgin varsa neden burdaki arkadaşları kandıryosunççç poison girl şikayetinii ilett sende merkezee sert bi dille onlarda dikkate alsın canım....
********************************************************************************************
cnm senle konusmustuk daha once sanrm. merkezi aradım ve söyledım kadın hic oralı olmadı.. en az 5 seans daha gelmenız lazım bıtsın ıstıyorsanız dedı.. kı benım ztn yarısından cogu onceden alex ıle dokulmustu.. olanın % 10nunu bıle dokmedı alet...bütün tüyler duruyordu hatta uzamaya devam ettiler normal normal.. çekince böle elimde kalma falan da olmadı..kökleri duruyordu... bunu da anlattım ...zeytinyagı gibi seanslara devam edin dedi kapadı telefonu..ölsem gitmem bi daha...cok sınırlenıorum aklıma geldıkce..klava:
1 hafta önce tekrar alex yaptırdım subat tatilinde.. ve 2 gundr olanların yarıısndan cogu dokulmus dıerlerı de elımle cekınce gelıyor hemencik.. ustelık sadece 80 liraya yaptrdm..
8o lira nerdeee 500 lira nerde..Çok üzgünüm çoook
*****************************************************************************doğrudur canım ama alex 1-2 ay sonra yinee çıkarr özellikle genitalde orasının kıllarıı baya derinde ve alex sadece 2 mm etki eder oda iyi lazerse
:sm_confused:yok cnm ya bana alex işe yarıo.. geminiden zerre kadar fayda görmedim..suan dokulmedik tüy kalmadı genitalde bugun yaptrmamın 10. gunu.. bebek giibi oldum.. dokulenlerinde % 10 nu ancak cıkar o da en az 2 ay sora..
ya zaten acı macı umurumda deil artık.. 500 lıra verıp bı kere gemını yaptırıp hıc fayda gormıcegme 80 lıraya 3 kere alex yaptırıp bebek gibi olurum..
yıne cıkarsa (kı cok cok azı cıkar o da belki) seneye keyfımden bı 3 kere daha yaptırırım.. :1closedeyes:
Ya bende Akaradayım nerde yaptırıyosunuz?Birde ben açmaya utanırım ya nolcak???
arkadaşlar bu seans araları ne kadarlık bi süre zarfı?
kızlar birdahaki ay başlayacam iki yerlede görüşecem ama deneyenlerin yorumları daha önemli
Gemini ve Sciton arasındaki fark nedir, hangisi daha iyi?
İki lazerinde bağdat caddesinde yeri varmış sanırım
orası yakın bana ama isimleri ve numaraları lazım yokmu sesimi duyan:çok üzgünüm:
mereb arkadaşlar benm merak ettiğim bişey var şimdi burdaki arkadaşlardan daha önce lazer epil yaptıranlar (buradaki mesajlar geçen senenin mesjları obakımdan)şuan ne durumdalar acaba tüyleriniz bittimi yoksa yeniden çıktımı nekadar süre garantili bu lazer epilsyon lütfen daha önceden yaptıran hala tertemizim yada yeniden çıktı tüylerim diyenarkadşlar durumunuzu merak ediyorum lütfen paylaşırmısınz ben de düşünüyorum ama yeniden ve ömür boyu çıkmasını istemiyorum oyüzden deneyimlerinizi merakla bekliyorum....a.s.:Saruboceq:
mereb arkadaşlar benm merak ettiğim bişey var şimdi burdaki arkadaşlardan daha önce lazer epil yaptıranlar (buradaki mesajlar geçen senenin mesjları obakımdan)şuan ne durumdalar acaba tüyleriniz bittimi yoksa yeniden çıktımı nekadar süre garantili bu lazer epilsyon lütfen daha önceden yaptıran hala tertemizim yada yeniden çıktı tüylerim diyenarkadşlar durumunuzu merak ediyorum lütfen paylaşırmısınz ben de düşünüyorum ama yeniden ve ömür boyu çıkmasını istemiyorum oyüzden deneyimlerinizi merakla bekliyorum....a.s.:Saruboceq: