buarada arkadaşlar bi eksikliğimi düzeltek istiyorum:benim tüy yönünden tek sorunum yüzle ilgili olduğu için size sadece yüz bölümünden yola çıkarak bilgi verdim..sanki herkes sadece yüzüne yaptırıyoruş gibi..kusura bakayın.şunu da belirteyim:hangi lazer uzmanıyla konuştuysam bana şunu söylemişti:özellikle koltukaltı,bacak ve genitalde alexle iyi sonuç alıyoruz fakat alex yüz ve kollar için ideal bir lazer sistemi değil.daha güçlü dalga boyu olan lazerler tercih edilmeli demişlerdi.yani bu bölgelere yaptırayı düşünüyorsanız alex daha ucuzsa bulunduğunuz yerde ona göre onu da tercih edebilirsiniz..
canımm istediğii anlatt bişey demiyoruum burasıı tartışamm alanıı değilll...herkess ne yapacağınıı bilcekk kadarr bilinçlii olduğunu düşüyoruumm ama sennn burada geminii yapmayın pahalıı tarzında konuşuursan olmaazzz.......nesee uzatmayalııımm seenn 2-3 senedirr bir bilgin varr ben hem yurt dışıı hem yurt içinde çook fazla araştırdıım para harcadım ve hala araştıyoruummmm..burada zaten BEN EN UCUZUU EN İYİ ÇÖZÜMÜÜ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUUM BUNUU BURADAKİİ ARKDAŞLARA YARDIMCI OLMASI İÇİN Bİİ ÇABA SARFEDİYORUMMM......yoğun bii işş içindee bişeyler nasıl yapabilirim diye uğraşıyoruumm çünküü bu tüy kıl meselesiiinin ne kadar rahatsız edici olduğunuu çoook iyi biliriimmm elimden geldiğini kadar anlatmaya çalışıyorum çünküü ben bu kıldan yurt dışında aldığım öğrendiğim bilgilerle kurtuldum bu site gibi yabancıı siteler varr sayısııızz bir sürüü onldra bilgiler alarakk sırf bu süper nd-yag aletinii hakkında bilgi almak için tatilimii harcadıımm...böyle benii yargılarr gibii konuşmaa hakkıın yookk senn bilee bnm anlattığım bir bilgii sonucuu istteki lazer merkezine gitmişsiin...benim burda çıkarıım yook snn vardırr benim yokturrr bu kadar danet söleyebiliyorumm...ben burda kesinn bilgilerime kesinn kesin olmayanlara kesin değil demişimdir araştırmalarını önermişimdirr...lazer epilasyon zaten lükstürr bunun geminisi alexi super nd yag ı ferketmezz sonuçta lükstürr...çoğuu kişii kıt kanaat parasınıı verioo neden rahatsız edici bi durum varr ortada onların elindeki parası boşa gitmesin diyee burdayım beenn bu zamana kadarda bir kişii sevgi hanım siz benii yanlış yönlerdinizz desiin ben bi daha burdaa bişeyy yazmam........varsaa arkadaşlar sölesin sen benii yanlış yönlerdin desinnn.........
iyide ben burda şuana kadar kimsenin yazısına sen şööle yazmışsın sen bööle yazmışsın demedim ve demem de..ama senin bu asabiyetin nerden gelio onu da merak etmiyo değilim.lütfen şuana kadar yazdığım yazıları tekrar oku.bir tane bile emir kipi kullanmadım yazılarımda ve ben başımdan ne geçiyosa ne duyuyosam ne araştırdıysam ya da neyden eminsem onları yazıyorum.kimsenin yazısına da laf atmam.ben zaten halimden memnunum
ara var,istediğim yerde seanslarıma devam ediyorum ve sonuçlarından da çok memnunum..peki ben ne diye burda vakit öldürüyorum:burdan para kazanıyoru da benim mi haberim yok..ben ilk bu foruma girdiğimde çok samimi yazılar okudum,insanlarda kendi sıkıntılarımı buldum..aa ne güzel herkes birbirine yardımcı oluyo,bari ben de 4 senedir yaşadığım ve şuan çok memnun olduğum tedavi hakkında yazıyım diye düşündüm..ama seninki gibi bi tepkiyle karşılaşınca da şaşırdım.ben geminiyi kötülemiyorum,zaten ben de ilk ona gidicektim.bunların hepsini ayrıntılarıyla,kimseye emir vermeden olumlu olumsuz her ayrıntısıyla anlattım.
ama bu tarz çirkin ve önyargılı yorumları hakettiğimi düşünmüyoru ve senin konuşma ve eleştiri şeklini de karakterime çok ters bulduğum için bidaha bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum.iyi niyet amacına ulaşmıyorsa boşa zaman kaybıdır.oyuzden yine de bu konuda yardıma muhtaç arkadaşlar samimiyetime inanıyorsa hiç çekinmeden istediğini sorabilir özelden..seve seve yanıt veririm..SİZE DE ,HIRSLI VE REKABETÇİ KARAKTERİNİZLE YÜRÜTTÜĞÜNÜZ YARDIMLAŞMA ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM SEVGİ HN.