Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

ben koltukaltım ve tüm genital için gidiyorum...
fiyatını oraya gittinde yüz yüze görüşmen daha uygun olur canım

gemini cok iyi bir teknoloji olabilir , ama herkesin bütcesi bu maliyeti karsılayamıyor malesef...gemini daha cok yeni öncesinde alex en kullanışlı ve güvenilir lazer secilmişti... nedicede bu cihazla tüylerinden kurtumuş bir cok insan tanıyorum, tüylerin yeniden cıkısı kişinin vücudundaki hormonal dengeyle ilgili ona bişey diyemem.. ama yaptırdıgım merkez kapanan bir kıl kökünden bir daha tüy cıkmaz demişti.. ben alex ten cok memnunum ... en azından seans aralarındabile ne agda nede jiletle ugrasmamak büyük rahatlık.. % 80 kalıcı cözüm bekliyorum.. tüyler siyahsa ve yapısıda sertse alex yaptırmamak iiçin bence hiç bir sebep yok ..ama ince tüylerde ( ayva tüyü gibi) vakit kaybı oldugunu gittiğim merkezde söylemişti..bu konuda herkes artık bilinçli zaten..

canım ne demek istediğini anlıyorum da bence zaten çoğu kişi zar zor bu epilasyona para ayırabiliyordur.kimse lüks içinde yüzmüyor.ben burda bas bas bağırıyorum gemini fazla fazla pahalı..ama benim gittiğim yer geminiden çok daha iyi bi teknoloji olmasına rağmen ben 2 sene önce ödediğim alex fiyatını şimdi ödüyorum.ve alex ten daha kısa zamanda bitiyor..alexandrite ta kesinlikle 2 sene sonra tekrar tüyler çıkıyor..hadi istisna olarak bazı kişiler memnun kaldı diyelim,ama toplamda kaç para harcadılar bir sormak lazım.

gully neymişş bu geminiden daha üstün teknolojii vardır doğruu ama neymişş anlat bilelimm bizide aydınlatt bacımm:dance::sm_cool:delikafadulden

gully neymişş bu geminiden daha üstün teknolojii vardır doğruu ama neymişş anlat bilelimm bizide aydınlatt bacımm:dance::sm_cool:delikafadulden

ehuheekaydirigubbakcemile3 ayol anlatıyos anlatıyos ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin. işte geminiyi de geçen o teknoloji...:sciton profile super nd-yag ve türkiye de sadece bir yerde var o da bağdat ceddesi üzerinde tanit estetik merkezinde..sitesini ziyaret ederek ya da telefonla da bilgi alabilirsiniz arkadaşlar.fiyatlar çok normal.hele geminiden sonra bana bedava geldi..ama bence kesinlikle ama kesinlikle alexandrite dan uzak durun..alex a ben,annem ve ananem gittik,hiçbirimiz memnun kalmadık..boşu boşuna gitti paracıklar

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canım bunu tanıtan burdaa benimmmm zatenn sennn gerii kalmışsıın byaa şekerim

cnm tabi gönül isterki herkes gemini yaptırısn ve kısa sürede kurtulsun.. az bir bölge yapılacaksa gemini tercih edilebilir ama tüm vücut ve gemini düşünemiyorum..istisna demişsin ama ben alex yaptırmış ve 2 yıl gecmesine ragmen tüy sorunu yasamayan cok insan tanıyorum.. cok fazla arastıdım bu konuyu.. ama dediğim gibi kişinin hormonal dengesi ve kıl yapısı önemli burda.. ben 2500 tl ye tüm vucut yaptırıyorum taksitli ödüyorum , yaklaşık 10 seans sürecek ..tüylerim siyah ve beyaz tenliyim , bu anlamda lazerden yanıt alabiliyorum.. ama tercih meselesi tabii , herkes kendisi için en uygun olanına karar veriri.r.

canım ben anlatamadm galiba..fisfisfis ya da söylediklerimi iyi okumuyosun şekerciğim..benim anlattığım şey de gemini ye gitmeyin,çok pahalı demek ama alex i de tercih etmeyin.ben size alex fiyatına geminiden daha kaliteli daha iyi bi yeri anlattım sadece.yanlış anlaşılıyor.dediğin gibi sadece bıyık kısına gidilirse neyse de büyük alanlar için gemini çoooookk pahalı..ben oyuzden gitmedim ben de oraya.

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canım bunu tanıtan burdaa benimmmm zatenn sennn gerii kalmışsıın byaa şekerim

zaten ben ilk yazımda kk den okuyup,araştırıp da gittiğimi belirtmiştim.ama şuana kadar oraya gidip de benim kadar ayrıntılı deneyimini yazan kimseyi de görmedim.ilk seanstan itibaren deneyimlerimi paylaşıcam burda.ayrıca zaten kimin geri kalıp,ilk kimin anlattığı öneli mi sence..kim ne biliyosa anlatsın işte..yeterki faydalı olalım di mi şekerimhihoyyyt

iidee canımm ben sadece genell bilgii anlattıımm senn bu makineyle kaçç seanss yaptırdın dahaa bideee senin anlatma tarzınn farklıı şunu yapın bunu yapmayınn sadece senn kendine olnalarıı anlatt kimseyee emir verii gibi konuşmaa şunu yapın bunu yapın değilde bende böle oldu şölee olduu en başta konuşma anlatma tarzını öğrenmelisin.....artıı gittiğinde yere ben tc ye geldiğimdee konuşmaya gideceğimm... dediğimm gibi sadece billgi anlatt ben geminiiyii tanıtırken burdaa yaptım bitirdiimm olumlu sonuçç aldıktan sonraa anlattımm....sende tam olarak sonucuu allll sonraa şuraya gidin burya gidin deee!!!!!!!!!!!!! ben orayıı anlatırkenn zaten sadec bii öğrenin dedim ve kullandıklarıı makine hakkında ABD dekii durumunuu kullanımıı anlattıım......

kusura bakma ama bence senin önyargıların bunlar.çünkü burda kim kime emir verme hakkına sahip..sonuçta benim bi çıkarım mı var ki bu işten..oyuzden bu tarz yaklaşımlarda bulunman hiç doğru değil.herkes burda birbirini tanımadığı halde çok doğal bir şekilde içten,iyi niyetle ve samimi paylaşımlarda bulunuyor.ben de en yakın arkadaşımı nasıl normal hayatta uyarıyorsam,iyiliğini istiyorsam burda da aynı samimiyetle deneyimimi paylaşıyorum.çünkü benim ailemden 3 kişi de lazerin her çeşidini denedi ve yakın çevremden de çok deneyen oldu,kendim de çok araştırdım.ve gerçekten çok iyi yerlerde yaptırmamıza rağmen mağdur olduk.çok paralar harcadık.insanların çoğunun bu lükse harcıycak parası olmadığı için de onların da bizim gibi parasının boşa gitmemesi için panik oluyorum ve uyarıyorum sadece..yoksa senin tabirinle diyelim ki ben gerçekten konuşmayı bile bilmeyen bir insan olarak herkese emirler yağdırıyorum,peki insanların hiç mi kendi inisiyatifleri yok da bi benim söylememle hareket edecekler..tabiiki de herkes yine kendisi için en iyisini araştırıp ona göre karar verecek..hakkımda kötü niyetle düşünmene üzüldüm.ayrıca daha önce alexi de deneyen biri olarak super nd yag hakkında ilk seanstan itibaren de deneyimimi yazma hakkına sahibim.isteyen okur,isteyen okumaz..herhalde benim iyi niyetimin de hakkını verecek kişiler vardır senin aksine.

buarada arkadaşlar bi eksikliğimi düzeltek istiyorum:benim tüy yönünden tek sorunum yüzle ilgili olduğu için size sadece yüz bölümünden yola çıkarak bilgi verdim..sanki herkes sadece yüzüne yaptırıyoruş gibi..kusura bakayın.şunu da belirteyim:hangi lazer uzmanıyla konuştuysam bana şunu söylemişti:özellikle koltukaltı,bacak ve genitalde alexle iyi sonuç alıyoruz fakat alex yüz ve kollar için ideal bir lazer sistemi değil.daha güçlü dalga boyu olan lazerler tercih edilmeli demişlerdi.yani bu bölgelere yaptırayı düşünüyorsanız alex daha ucuzsa bulunduğunuz yerde ona göre onu da tercih edebilirsiniz..

2 sene sonra tekrar mı cıkıyorlarrrr:1shok: ozaman biz boşuna mı yapıyoruz okadar da acı cekıyoruzsenağlama ben yapan doktora sormuştum hayır dedı cıkmaz ama eğer hormonal bır sorun varsa cıkabılır dedı sımdı ben kıme ınanıcam :bbo:

Son düzenleme:
tüylerin geri çıkma olasılığı çook düşük.. bu konuda içiniz rahat olsun.. yalnız hormon ilaçları kullanımı bi de doğumdan sonra risk varmış.. ama dediğim gibi çok az... ve şuan bu konuda güvenilir en iyi lazer sistemi gemini..dalga boyu en yüksek ve kıl köküne tam anlamıyla inebilen sistem.. benim bitmek üzere kızlar.. çok mennunum... en fazla 5 seanla tüylerinizden kurtulabilirsiniz..

lazer uzmanıı demişsiin onada bi çift lafıımm vaarrr türkiyedee bu işi yapann kişii çookk azz buu geminiiyi kullanan uzmanda super nd yagıda alexidee BÜYÜK Bİ ÇOĞUNLUĞUI kendii çıkarkarınıı düşünürr....sonra hasta düşünülürrr ama yurt dışında böle değil çünküüü paranıı gerii alıyosuun sözleşmede yazarr bazı eyaletlerdee dee güzüllik merkezii kednii koyarr diğer yerlerde hukukii olarak olmak zorundadır..lazer epilasyoonn çoooooooooooooook karlı bii iştirr türkiyedee...yurt dışına göre ucuz olmasına rağmenn yurt dışından çok daha karlıdır....lazer merkezine sahip uzman yerinee birebirr bu işi yaptıranlardan bilgii almakk önemlii sonra uzman görüşüüü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…