- 4 Ağustos 2008
- 3.712
- 297
- Konu Sahibi tuzluçerez
ben koltukaltım ve tüm genital için gidiyorum...
fiyatını oraya gittinde yüz yüze görüşmen daha uygun olur canım
fiyatını oraya gittinde yüz yüze görüşmen daha uygun olur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gemini cok iyi bir teknoloji olabilir , ama herkesin bütcesi bu maliyeti karsılayamıyor malesef...gemini daha cok yeni öncesinde alex en kullanışlı ve güvenilir lazer secilmişti... nedicede bu cihazla tüylerinden kurtumuş bir cok insan tanıyorum, tüylerin yeniden cıkısı kişinin vücudundaki hormonal dengeyle ilgili ona bişey diyemem.. ama yaptırdıgım merkez kapanan bir kıl kökünden bir daha tüy cıkmaz demişti.. ben alex ten cok memnunum ... en azından seans aralarındabile ne agda nede jiletle ugrasmamak büyük rahatlık.. % 80 kalıcı cözüm bekliyorum.. tüyler siyahsa ve yapısıda sertse alex yaptırmamak iiçin bence hiç bir sebep yok ..ama ince tüylerde ( ayva tüyü gibi) vakit kaybı oldugunu gittiğim merkezde söylemişti..bu konuda herkes artık bilinçli zaten..
canım ne demek istediğini anlıyorum da bence zaten çoğu kişi zar zor bu epilasyona para ayırabiliyordur.kimse lüks içinde yüzmüyor.ben burda bas bas bağırıyorum gemini fazla fazla pahalı..ama benim gittiğim yer geminiden çok daha iyi bi teknoloji olmasına rağmen ben 2 sene önce ödediğim alex fiyatını şimdi ödüyorum.ve alex ten daha kısa zamanda bitiyor..alexandrite ta kesinlikle 2 sene sonra tekrar tüyler çıkıyor..hadi istisna olarak bazı kişiler memnun kaldı diyelim,ama toplamda kaç para harcadılar bir sormak lazım.
gully neymişş bu geminiden daha üstün teknolojii vardır doğruu ama neymişş anlat bilelimm bizide aydınlatt bacımm:dance::sm_cool:delikafadulden
sitesine baktım tanit esteik in.Fyalar gerçekten çok uygun.ama ist da işte.
ehuheekaydirigubbakcemile3 ayol anlatıyos anlatıyos ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin. işte geminiyi de geçen o teknoloji...:sciton profile super nd-yag ve türkiye de sadece bir yerde var o da bağdat ceddesi üzerinde tanit estetik merkezinde..sitesini ziyaret ederek ya da telefonla da bilgi alabilirsiniz arkadaşlar.fiyatlar çok normal.hele geminiden sonra bana bedava geldi..ama bence kesinlikle ama kesinlikle alexandrite dan uzak durun..alex a ben,annem ve ananem gittik,hiçbirimiz memnun kalmadık..boşu boşuna gitti paracıklar
canım ne demek istediğini anlıyorum da bence zaten çoğu kişi zar zor bu epilasyona para ayırabiliyordur.kimse lüks içinde yüzmüyor.ben burda bas bas bağırıyorum gemini fazla fazla pahalı..ama benim gittiğim yer geminiden çok daha iyi bi teknoloji olmasına rağmen ben 2 sene önce ödediğim alex fiyatını şimdi ödüyorum.ve alex ten daha kısa zamanda bitiyor..alexandrite ta kesinlikle 2 sene sonra tekrar tüyler çıkıyor..hadi istisna olarak bazı kişiler memnun kaldı diyelim,ama toplamda kaç para harcadılar bir sormak lazım.
cnm tabi gönül isterki herkes gemini yaptırısn ve kısa sürede kurtulsun.. az bir bölge yapılacaksa gemini tercih edilebilir ama tüm vücut ve gemini düşünemiyorum..istisna demişsin ama ben alex yaptırmış ve 2 yıl gecmesine ragmen tüy sorunu yasamayan cok insan tanıyorum.. cok fazla arastıdım bu konuyu.. ama dediğim gibi kişinin hormonal dengesi ve kıl yapısı önemli burda.. ben 2500 tl ye tüm vucut yaptırıyorum taksitli ödüyorum , yaklaşık 10 seans sürecek ..tüylerim siyah ve beyaz tenliyim , bu anlamda lazerden yanıt alabiliyorum.. ama tercih meselesi tabii , herkes kendisi için en uygun olanına karar veriri.r.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canım bunu tanıtan burdaa benimmmm zatenn sennn gerii kalmışsıın byaa şekerim
zaten ben ilk yazımda kk den okuyup,araştırıp da gittiğimi belirtmiştim.ama şuana kadar oraya gidip de benim kadar ayrıntılı deneyimini yazan kimseyi de görmedim.ilk seanstan itibaren deneyimlerimi paylaşıcam burda.ayrıca zaten kimin geri kalıp,ilk kimin anlattığı öneli mi sence..kim ne biliyosa anlatsın işte..yeterki faydalı olalım di mi şekerimhihoyyyt
cnm tabi gönül isterki herkes gemini yaptırısn ve kısa sürede kurtulsun.. az bir bölge yapılacaksa gemini tercih edilebilir ama tüm vücut ve gemini düşünemiyorum..istisna demişsin ama ben alex yaptırmış ve 2 yıl gecmesine ragmen tüy sorunu yasamayan cok insan tanıyorum.. cok fazla arastıdım bu konuyu.. ama dediğim gibi kişinin hormonal dengesi ve kıl yapısı önemli burda.. ben 2500 tl ye tüm vucut yaptırıyorum taksitli ödüyorum , yaklaşık 10 seans sürecek ..tüylerim siyah ve beyaz tenliyim , bu anlamda lazerden yanıt alabiliyorum.. ama tercih meselesi tabii , herkes kendisi için en uygun olanına karar veriri.r.[/QUOTE
ARKADAŞLARR UNUTMAYIN ALEX DE Bİİ LAZER ÇEŞİDİİ VEE ÇOOKK ÜST DÜZZEY LAZER ALETTLERİDE VARR VEE ONLARDA GAYETT İYİ SONUÇÇ VEREBİLİYORR.... OKADAR ÇOK ALEX LAZER SİSTEMİNİİ KULLANAN LAZER YAPAN FİRMAA VAR Kİİ ÇOĞUU BEŞ PARA ETMEZ ÇOĞUDA 3 DÜNYA ÜKLERİNİDE GİDİOO ÖZELLİKLE TÜRKİYEYE ONDAN TÜRKİYEDE ALEXLE LAZER YAPTIRMAKK DOĞRUU DEĞİL GİBİ O YÜZDENN BAŞKA LAZER SİSTEMLERİNE YÖNELMEK DAHA İYİİ...GEMİNİ KULLANILIPP KESİN SONUÇÇ ALANNLARR VARR OO YÜZDENN ŞUU ANDA EN GARANTİİ SİSTEM TÜRKİYEDE DİĞER SUPER ND-YAG ŞUAN KESİN SONUÇLAR YOOK SANIRIIMM AMA ONUNDA ÇOOK İYİ Bİİ MAKİNE OLDUĞUNU BİLİYORUUM TÜRKİYEDE TEK YERDE VARR O YÜZDEN ÇOK GENİŞ BİR BİLGİ YELPAZESİİ YOOK.....TABİİ BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİİMM DİKKATE ALIRSINIZ ALMAZSINIZZ..........:enbuyukkk:
iidee canımm ben sadece genell bilgii anlattıımm senn bu makineyle kaçç seanss yaptırdın dahaa bideee senin anlatma tarzınn farklıı şunu yapın bunu yapmayınn sadece senn kendine olnalarıı anlatt kimseyee emir verii gibi konuşmaa şunu yapın bunu yapın değilde bende böle oldu şölee olduu en başta konuşma anlatma tarzını öğrenmelisin.....artıı gittiğinde yere ben tc ye geldiğimdee konuşmaya gideceğimm... dediğimm gibi sadece billgi anlatt ben geminiiyii tanıtırken burdaa yaptım bitirdiimm olumlu sonuçç aldıktan sonraa anlattımm....sende tam olarak sonucuu allll sonraa şuraya gidin burya gidin deee!!!!!!!!!!!!! ben orayıı anlatırkenn zaten sadec bii öğrenin dedim ve kullandıklarıı makine hakkında ABD dekii durumunuu kullanımıı anlattıım......
buarada arkadaşlar bi eksikliğimi düzeltek istiyorum:benim tüy yönünden tek sorunum yüzle ilgili olduğu için size sadece yüz bölümünden yola çıkarak bilgi verdim..sanki herkes sadece yüzüne yaptırıyoruş gibi..kusura bakayın.şunu da belirteyim:hangi lazer uzmanıyla konuştuysam bana şunu söylemişti:özellikle koltukaltı,bacak ve genitalde alexle iyi sonuç alıyoruz fakat alex yüz ve kollar için ideal bir lazer sistemi değil.daha güçlü dalga boyu olan lazerler tercih edilmeli demişlerdi.yani bu bölgelere yaptırayı düşünüyorsanız alex daha ucuzsa bulunduğunuz yerde ona göre onu da tercih edebilirsiniz..
canımm istediğii anlatt bişey demiyoruum burasıı tartışamm alanıı değilll...herkess ne yapacağınıı bilcekk kadarr bilinçlii olduğunu düşüyoruumm ama sennn burada geminii yapmayın pahalıı tarzında konuşuursan olmaazzz.......nesee uzatmayalııımm seenn 2-3 senedirr bir bilgin varr ben hem yurt dışıı hem yurt içinde çook fazla araştırdıım para harcadım ve hala araştıyoruummmm..burada zaten BEN EN UCUZUU EN İYİ ÇÖZÜMÜÜ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUUM BUNUU BURADAKİİ ARKDAŞLARA YARDIMCI OLMASI İÇİN Bİİ ÇABA SARFEDİYORUMMM......yoğun bii işş içindee bişeyler nasıl yapabilirim diye uğraşıyoruumm çünküü bu tüy kıl meselesiiinin ne kadar rahatsız edici olduğunuu çoook iyi biliriimmm elimden geldiğini kadar anlatmaya çalışıyorum çünküü ben bu kıldan yurt dışında aldığım öğrendiğim bilgilerle kurtuldum bu site gibi yabancıı siteler varr sayısııızz bir sürüü onldra bilgiler alarakk sırf bu süper nd-yag aletinii hakkında bilgi almak için tatilimii harcadıımm...böyle benii yargılarr gibii konuşmaa hakkıın yookk senn bilee bnm anlattığım bir bilgii sonucuu istteki lazer merkezine gitmişsiin...benim burda çıkarıım yook snn vardırr benim yokturrr bu kadar danet söleyebiliyorumm...ben burda kesinn bilgilerime kesinn kesin olmayanlara kesin değil demişimdir araştırmalarını önermişimdirr...lazer epilasyon zaten lükstürr bunun geminisi alexi super nd yag ı ferketmezz sonuçta lükstürr...çoğuu kişii kıt kanaat parasınıı verioo neden rahatsız edici bi durum varr ortada onların elindeki parası boşa gitmesin diyee burdayım beenn bu zamana kadarda bir kişii sevgi hanım siz benii yanlış yönlerdinizz desiin ben bi daha burdaa bişeyy yazmam........varsaa arkadaşlar sölesin sen benii yanlış yönlerdin desinnn.........
buarada arkadaşlar bi eksikliğimi düzeltek istiyorum:benim tüy yönünden tek sorunum yüzle ilgili olduğu için size sadece yüz bölümünden yola çıkarak bilgi verdim..sanki herkes sadece yüzüne yaptırıyoruş gibi..kusura bakayın.şunu da belirteyim:hangi lazer uzmanıyla konuştuysam bana şunu söylemişti:özellikle koltukaltı,bacak ve genitalde alexle iyi sonuç alıyoruz fakat alex yüz ve kollar için ideal bir lazer sistemi değil.daha güçlü dalga boyu olan lazerler tercih edilmeli demişlerdi.yani bu bölgelere yaptırayı düşünüyorsanız alex daha ucuzsa bulunduğunuz yerde ona göre onu da tercih edebilirsiniz..