-
- Konu Sahibi tuzluçerez
selam canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz... sitesinden scition profile clearscan nd yag lazer uygulayan merkezin fiyatlarına baktım şu an kampanyadaymış (gerçi geminiye göre kampanyasız fiyatıda uygun) gerçekten çook uygun.. istda oturan arkadaşlar için fırsat bence... ankaradan kalkıp gidesim geldi :) yalnız dalga boyları farklı yani bu ne kdar fark eder bilmiyorum.. süper nd yag dalgaboyu 5-6 gemininin 10 mm bu sonucu nasıl etkiler...
canım o dalga boyu değil canım zaten scition lazer tarama sistemi var kendi kendine tarıyor belli bi bölgede 5-6 dediğin dalga boyu değil derinin altına inen dalga boyu güç 5-6 mm inio ki en derin kıl kökü erkeklerde oda 5-6 mm altta canım:)) senin 10 mm dediğin spot başlık sanırım ama scitionda önemli değil çünkü otomatik tarama istemi var vee yapılan yere ikinci atış olmadığı için daha rahat oluo böylece hem atış az olduğu için maliyet düşüo hem daha çabuk ve hiç atlanan bölge olmuo canım...canım şimdi bende gidip araştırmadan tam bişey diyemem amaa beni tanıyosun sana geminiyide anlatmıştım:)) fda onayı 21 scition onuda söleyeyim ama unutmayın geminii damar problemi konusundad uzman bi alet ve başka konulardada ondan 30 fda onayı var alexin falanda fda onayı vardır ama şu anda ABD de en iyi LAZER APİLASYON ALETİ bu scition eğer merkezdeki alet buysa türkiyedeki en iyii lazer aleti buu ama gidip görmedim sadece telefonla kii tanit estetik çook büyük bir yeerr böle dalavera çevirecek bi yerr değiill........makine 85.00 dolar ama gümrük vergi falan yol parası 140.000 buluomuş arkadaşlar....bide her önüne gelen getiremio referans lazım çünkü firma aletinin olumsuz şeylerde kullanılıp sonra o bölgede markası hakkında sorun olması güvensizlik sorunu olmasın die....referanslar falan istiolar çok şeyy istiolar
canım o dalga boyu değil canım zaten scition lazer tarama sistemi var kendi kendine tarıyor belli bi bölgede 5-6 dediğin dalga boyu değil derinin altına inen dalga boyu güç 5-6 mm inio ki en derin kıl kökü erkeklerde oda 5-6 mm altta canım:)) senin 10 mm dediğin spot başlık sanırım ama scitionda önemli değil çünkü otomatik tarama istemi var vee yapılan yere ikinci atış olmadığı için daha rahat oluo böylece hem atış az olduğu için maliyet düşüo hem daha çabuk ve hiç atlanan bölge olmuo canım...canım şimdi bende gidip araştırmadan tam bişey diyemem amaa beni tanıyosun sana geminiyide anlatmıştım:)) fda onayı 21 scition onuda söleyeyim ama unutmayın geminii damar problemi konusundad uzman bi alet ve başka konulardada ondan 30 fda onayı var alexin falanda fda onayı vardır ama şu anda ABD de en iyi LAZER APİLASYON ALETİ bu scition eğer merkezdeki alet buysa türkiyedeki en iyii lazer aleti buu ama gidip görmedim sadece telefonla kii tanit estetik çook büyük bir yeerr böle dalavera çevirecek bi yerr değiill........makine 85.00 dolar ama gümrük vergi falan yol parası 140.000 buluomuş arkadaşlar....bide her önüne gelen getiremio referans lazım çünkü firma aletinin olumsuz şeylerde kullanılıp sonra o bölgede markası hakkında sorun olması güvensizlik sorunu olmasın die....referanslar falan istiolar çok şeyy istiolar
yaw canım gerçekten senin bu makineler hakkındaki araştırmalarına hayranım :teytey: az başını ağrıtmadım valla bu lazere başlarken.. tşk ederim herşey için canım benim..ama İstanbula gitmem zor tabi.. Burdakiyle idare etcez artık yerimseniben
yanii artıkk idare etcez değil onla bitireceksin kaç seans kaldı ki şurda dimi:))
arkadaşlarrr gemini heryerde yok malesef..şimdi alexsndr lazere gidenler boşunamı gitmiş oluyor:
canım ben alexandrite a 4 seans gittim..ara rötuşlarla beraber toplam 7 kez gittim yani.
ama ben bile bu işin alexandrita la olmıycağını anladım..çok ümitsizliğe kapıldım..çünkü tedavi sanki bitçekmiş gibi gelmedi ve yarım bıraktım..kesinlikle devam etme,bundan adım gibi emin olarak söylüyorum..zaten tedavi yapılan yerin çevresinde başka tüylenmelere sebep veriyo..ağda yap daha iyi..haram olsun verdiğim paralara valla..