Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

canım o dalga boyu değil canım zaten scition lazer tarama sistemi var kendi kendine tarıyor belli bi bölgede 5-6 dediğin dalga boyu değil derinin altına inen dalga boyu güç 5-6 mm inio ki en derin kıl kökü erkeklerde oda 5-6 mm altta canım:)) senin 10 mm dediğin spot başlık sanırım ama scitionda önemli değil çünkü otomatik tarama istemi var vee yapılan yere ikinci atış olmadığı için daha rahat oluo böylece hem atış az olduğu için maliyet düşüo hem daha çabuk ve hiç atlanan bölge olmuo canım...canım şimdi bende gidip araştırmadan tam bişey diyemem amaa beni tanıyosun sana geminiyide anlatmıştım:)) fda onayı 21 scition onuda söleyeyim ama unutmayın geminii damar problemi konusundad uzman bi alet ve başka konulardada ondan 30 fda onayı var alexin falanda fda onayı vardır ama şu anda ABD de en iyi LAZER APİLASYON ALETİ bu scition eğer merkezdeki alet buysa türkiyedeki en iyii lazer aleti buu ama gidip görmedim sadece telefonla kii tanit estetik çook büyük bir yeerr böle dalavera çevirecek bi yerr değiill........makine 85.00 dolar ama gümrük vergi falan yol parası 140.000 buluomuş arkadaşlar....bide her önüne gelen getiremio referans lazım çünkü firma aletinin olumsuz şeylerde kullanılıp sonra o bölgede markası hakkında sorun olması güvensizlik sorunu olmasın die....referanslar falan istiolar çok şeyy istiolar

tühh.Desene planımız suya düştü.:1rolleyes:

yaw canım gerçekten senin bu makineler hakkındaki araştırmalarına hayranım :teytey: az başını ağrıtmadım valla bu lazere başlarken.. tşk ederim herşey için canım benim..ama İstanbula gitmem zor tabi.. Burdakiyle idare etcez artık yerimseniben

yanii artıkk idare etcez değil onla bitireceksin kaç seans kaldı ki şurda dimi:))

selam kızlar 3. seansıma bir kaç gün önce gittim.. tüylerimin büyük bir kısmı ebediyen yok oldu :)) ve minumum acıyla... en fazla 2 seansım kaldı... :hooray: teşekkürler gemini.. :teytey:

cnm verdiğin bilgiler için çok teşekkürler hemen arastırdım orayı ve bır baktım bızım ordaymıs cok sevındım evime 10 dakka kaydirigubbakcemile2 kesin moraya gidicemmm sarı tuyleri alması super...:teytey:

ben 2. seansımı bitirdim çevremdeki alex veya mavi ışık yaptıranlart konuştuumda halimden çok ama çok memnunum... steril olmadığını düşünen arkadaşa da katılmıyorum çünkü ben çok pimpirikliyimdir ve gönül rahatlığı ile orada yaptırabiliyorum:))) ayrıca sahipleride çok şeker sıcakkanlı ve samimi insanlar... çokta hoş sohbetler... kendimi inanılmaz rahat hissediyorum orada... ayrıca hiç acı da duyulmuyor... kıl tüyden böyle acısız ve kısa sürede kurtulmak harika bişey....

arkadaşlar yaaa çene bölgeşi kaç tl yapılıyo bilen varmı tek şeanş ücretiini ögrenmek iştiyom bende diger lazerlerden memnun kalmadım çareşizce cevaplarınızı bekliyorumm

hala bi cevap yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklüttfennnnnnn çene için ücret hakkında bilgişi olan yazşın

arkadaşlar şuan için geminiyi bile geçen tek bir cihaz var o da super nd yag..geminiye bişey demiyorum o da çok iyi ama bu alet ondan da iyi yani düşünün..
ben daha önce istanbul da bagdat caddesinde gemini laser yapan yere mail atmıştım.tam 5 gün sonra anca cevap verebildiler bana,o da önemsemeyerek attıkları bir cevaptı.neyse ben tüm yüz bölgem için fiyat sordum,bitene kadar 950-1250 $ dediler..içimden yuhh dedim tabii..:uhm: ama yine de el mahkum para biriktirip gidicektim.sonra buraya bi arkadaş super nd yag hakkında yazı yazmıştı..gerçekten de gemini den daha iyi olduğunu düşündüm ben de.tüm dünya çapında ödüllü.1 numara seçilmiş.sadece kılın köküne kadar etki etmesini bırakın,kılın büyümesine etken olan bilmemne maddesine de etki edio ve hiç çıkarmıo bir daha.neyse sonra ben istanbul da tek bir yerde olan merkeze tel açtım.fiyat sordum.nakit 120,kredi kartıyla 150 dediler.hesapladım 8 seans bile gitsem 960 ytl tutuyo.yani gemini den baya ucuz oluyo.ben ilk seansıma gittim.şimdi size deneyimimi paylaşıyım:
-tüm yüz bölgeme uygulattım,alnım,kaş üstüm,kaş arası,boynum,bıyığım,çenem,boyunla kulağımın birleştiği yere kadar inceleyip lazer uyguladı bayan.çok titiz çalıştı.
-uygulama olduktan sonra kıllar alexandrite gibi hemen dökülmüyo.çünkü bu sadece köke etki ediyo.oyuzden ben de jiletle alıyorum hep.ama çok ilginçtir ki,kıllar çok geç çıktı jiletle almama rağmen.hem de yüzüm hiç öyle sert sert olmadı.ilk seans olmasına rağmen,şuan 1 ay geçmesine rağmen,yüzüm yumuşacık,jiletle alınmış gibi değil.bazı tüyler elimde kaldı.yani 1 hafta ve 1 ay arasında dökülen dökülüyor ve birdaha o dökülen yerden asla çıkmıyor ve tedavi de bu gidişatla tamamlanıyor.yani demek istediğim tedavi süresince istadiğiniz kadar jiletle alabilirsiniz.tüyler kalınlaşmıyor.
-bir sonraki randevuyu 1,5 ay sonraya verdiler.ödemelr de rahat oluyor.buarada bronz tene uygulanması,ince ve sarı tüyleri de görmesi en güzel özelliği.
-acısına gelince.hiç hiç acımıyor değil.ama inanın ben gıdıklandım diyebilirim.okadar ince ince sivrisinek ısırığı gibi ki..nerde o alext.ın acısı..ne çektim ben o cihazdan..inanın çok rahat..uygulama sonrası çok az kızarıklık oluyor.tabii ciltten cilde değişir.ama hemen üzerine makyaj yapabiliyorsunuz.zaten ertesi gün geçiyor kızarıklık.
işte böyle arkadaşlar..bn çok mutluyum bu konuda..memnunum.sizde araştırın isterseniz..google a super nd yag istanbul yazın..orda t....t güzellik ve estetik merkezi ni görüceksiniz.bi arayın sorun belki daha da kampanya yapmışlardır fiyatlara.

arkadaşlarrr gemini heryerde yok malesef..şimdi alexsndr lazere gidenler boşunamı gitmiş oluyor:

alexte bikaç sene sonra tekrar ettini duydum kızlar bilginize... geminide öle bi risk yok...

arkadaşlarrr gemini heryerde yok malesef..şimdi alexsndr lazere gidenler boşunamı gitmiş oluyor:

canım ben alexandrite a 4 seans gittim..ara rötuşlarla beraber toplam 7 kez gittim yani.
ama ben bile bu işin alexandrita la olmıycağını anladım..çok ümitsizliğe kapıldım..çünkü tedavi sanki bitçekmiş gibi gelmedi ve yarım bıraktım..kesinlikle devam etme,bundan adım gibi emin olarak söylüyorum..zaten tedavi yapılan yerin çevresinde başka tüylenmelere sebep veriyo..ağda yap daha iyi..haram olsun verdiğim paralara valla..

ya cnmmmm çok üzüldüm..ama başka çarem yoksenağlama ya alex yada diyot...diyottakidee çok özensiz yaptı daha ilk seansımdasenağlama gitmiycem oraya..alex kaldı sadece...bende denerim diyorum 3 seans falan olmadı gitmem daha..zaten yeterince kıllıyım artacak alan yok bende:1shok:

kızlar gemini deneyen biri olarak söyleyim tüy olmayan yerlerde tüylenme gibi birşeye ndn olmuyor kesinlikle... ama uyuyan tüyler varsa veya batıklar onları yüzeye çıkarıyor etkiliyor... yani ilerde çıkacağına ve başımıza dert olacağına geminiye gidip kurtulmak harika bişey:)))

nastasia canım sen hangi bölgeler için gidiyorsun ve ne kadar veriyorsun öğrenebilir miyim.Kişiden kişiye değişiyordur ama fikrim olması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…