-
- Konu Sahibi tuzluçerez
googledan ara canım hangi merkezlerde yapıldıı çıkıo orada...
gemini yi nerde okusam hemen dökmüyo ama daha etkili yazıo..yani şu mu demek oluyo; ben yüzüm kıllı bir şekilde gidicem,lazer köke etki edicekfakat dışardan bakıldığında kıllarım hala gözükücek..walla kafam karıştı:uhm:
öyle bişey olursa rezil bi durum olur ve insan içine çıkamam,heralde sevgilim de artık beni kankası olarak görürkaydirigubbakcemile3
nastasia inşallah istediğin gibi sonuç alırsın.Ben de düşünüyorum.Biraz pahalı ama eğer gerçekten bir daha çıkmayacaksa diğer lazerlerden daha ucuza geliyor. Ben 1,5 yıldır alexandrite lazer yaptırıyorum.Baya azaldı ama zayıf kıllar hep aynı.Onları etkilemiyor.
gully fiyatları konusunda maille falan bi bilgi vermiyorlar, zaten gittinde birebir görüşürsün, tüylerinin yapısına göre ve bölgenin yoğunluğuna göre bi fiyat belirlerler... biras pazarlık falanda yaparsın... liste fiyatları baya kabarık resmen bi servet ödüyorsun... ama gene de değiccek inş... dediğin gibi alexle yaptırıp memnun kalmayı gemini ile yaptırmaya gelen çok kişi oluyor... hem daha az seansta bitiyor, hem de sarı tüyler de yok oluyormuş... benim zaten tüylerimin bi kısmı sarı onlarda dökülecekmiş:)
alexin seans parası az fakat seans sayısı daha fazla olduu için aynı şeye denk geliyor, hatta daha pahalıya... harcadığın vakitte yanına zarar olarak kalıyor... benim ilk seansta baya döküldü... ama yüz için nasıl bir uygulama yaparlar bilemiyorum... aynı eşkilde olur büyük ihtimal... ayrıca gemini iile yaz aylarında da seanslara devam edebiliyorsun diye biliyorum... koltukaltı 3-5 seansta bitiyor gemini ile... fakat yüzdeki tüyler biras daha dayanıklı oluyorlarmışç bu sebeple seans sayısı 8e kadar çıkabiliyor diye biliyorum...
valla gerçekten de kafam karıştı. Ben Ank dayım nolcak şimdi?a.s Valla kızlar iyisi mi kişi başı 1000 dolardan 85 kişi bir araya gelelim alalım makinayı.Neremize istersek yapalım.En ucuz yol bu.
selam merhabalar arkadaşlar bayadır yazmıyorum burda gemini lazeri ilk kulananlardanım okumusunuzdur bende kurtuldum inanaın hepinizden çok para harcadım çünkü bi gemini gelemden önce ben yrt dışında yaptırmıştım çok param gitmişti ABD de bu gemini makinası yaklaşık 65,000 dolar sunrise gerçekten milletii sömürüyorr başlıklarıda paralı ama bence sömürüo şu anda ABD en son çıkan bir makine var geminiden üstün 2007 yılının en iyi lazer makinesi arkadaşlar fda onayı her dalı farklıdır gemini gerçekten çook iyi makina ama scition profile clearscan nd yag lazer makinesi lazer epilasyon alanında en mükemmel makine amerikada fiyatı 85.000 dolar türkiyede bu makineyı sadece tanit estetik kullanıyor ve fiyatlarıda sunriseden çook daha ucuz 5 kuşak en son lazer aleti...seans fiyatları ucuz ben telefon açtım sordum acaba bii hile mi var diye bana kendilerinin sadece lazer alanında değil birçok alanda estetik için çalıştıklarını ve lazer konusundada bir çevre yapmak için bu fiyatları uyguladıklarını sölediler mantıklıda ben şuan yurt dışındayım geldiğimde gidip konuşacağım burada çalıştığım türk arkadaşlarımda yaptırmak istio o yüzden sorucam bence sizde bi sorun araştırın derim.........unutmayın daha öncede söledim burada yazılarımda araştırmadan bilgi almadan para harcamayınn been çook harcadım şuan tertemizim:)) ama çook mutluyum eskiden ciddi kıl sorunum vardıı...bence dediğim alet türkiyede istanbulda tanit estetikde var bence istli arkadaşlar baksın gitsin sorsun araştırsın ama kullandıkları geminiden daha üstün
valla gerçekten de kafam karıştı. Ben Ank dayım nolcak şimdi?a.s Valla kızlar iyisi mi kişi başı 1000 dolardan 85 kişi bir araya gelelim alalım makinayı.Neremize istersek yapalım.En ucuz yol bu.
ahahahahaha:roflol: canım koptum yaaa..valla doğru söylüyosun..toplanalım arkadaşlar ozaman herkes atsın işte ortaya bi 10luk..lazerin L sini alırız heralde:smiley-cool:
hakkaten yaa ..:teytey: süper bir fikir ..güzellik merkezleri tarafından sömürülmekten iidir .. nedir anacım bu kıl tüy derdimiz ..onlar kazanıyo ama bizim tüyler bitmek bilmiyoolaelaelaelaelae
doğru söylüyosun. Bitmek bilmiyo ayrıca yaptırıyosun ,yaptırdığın yerlerin azalıyo sonra vücudunda başka yerler gözüne batmaya başlıyor. Ayva tüylerini bile inceliyor artık insan. Kısır döngü valla. Yakında alnımdan aşağı komple lazere gitcem heralde.:sm_cool: