Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

googledan ara canım hangi merkezlerde yapıldıı çıkıo orada...

teşekkür ederim canım da ya ben avrupa yakasında oturuyorum,bitek bağdat caddesindeki çıkıo google dan arayınca.belki başka bi yer bilen çıkar diye sorıyım dedim.

seans ücretlerini bilen var mı?

gemini yi nerde okusam hemen dökmüyo ama daha etkili yazıo..yani şu mu demek oluyo; ben yüzüm kıllı bir şekilde gidicem,lazer köke etki edicekfakat dışardan bakıldığında kıllarım hala gözükücek..walla kafam karıştı:uhm:
öyle bişey olursa rezil bi durum olur ve insan içine çıkamam,heralde sevgilim de artık beni kankası olarak görürkaydirigubbakcemile3

banada öle gibi gelio yüz için nasıl bi uygulama war bilemiorum,
ama jiletledim ben yaptıracaım bölgeyi daha ii oluomuş kalınlaşıomuş vs... ondan sonra gittim şimdi dökülenler döküldü dierleri duruo, onları tekrar jiletleyip kısaltıosun... öle kıllı kıllı geliosun bi dahaki seansa kdr... yani 2 ay veya 1 ay kıllı gezmeyi göze alacan...

ayyy çok kötü yaa...peki kıllı kıllı gezmesek de jiletlesek çıktıkça tedaviyi bozar mı sence nastasia

yok canım ama şöle bi durum war yapıldıktan 10 gün sonra dökülmeye başlıyor, 10gün içinde jiletlemek kötü olurmu bilmiorum... yani onu istersen orayla bi görüş... ama gerçekten etkili gibi geldi...

nastasia inşallah istediğin gibi sonuç alırsın.Ben de düşünüyorum.Biraz pahalı ama eğer gerçekten bir daha çıkmayacaksa diğer lazerlerden daha ucuza geliyor. Ben 1,5 yıldır alexandrite lazer yaptırıyorum.Baya azaldı ama zayıf kıllar hep aynı.Onları etkilemiyor.

ben de alex.yaptırmıştım,5 seans gittim çok zorlandım araya yaz falan girdi bıraktım ama zaten hiç memnun kalmamıştım.canımın acıması da cabası.dünya para ödedim şimdi halimi bi görseniz...diken diken boynum ve çenem..
yani anlıycağınız daha da beter oldu..umarım bu gemini işe yarar..bağdat caddesindeki erine mail attım ama cevap yok..seans ücretlerini merak ediyorum..bu konuda bilgisi olan yazsın,enazından yaklaşık bi rakam verilsin:sm_confused:

gully fiyatları konusunda maille falan bi bilgi vermiyorlar, zaten gittinde birebir görüşürsün, tüylerinin yapısına göre ve bölgenin yoğunluğuna göre bi fiyat belirlerler... biras pazarlık falanda yaparsın... liste fiyatları baya kabarık resmen bi servet ödüyorsun... ama gene de değiccek inş... dediğin gibi alexle yaptırıp memnun kalmayı gemini ile yaptırmaya gelen çok kişi oluyor... hem daha az seansta bitiyor, hem de sarı tüyler de yok oluyormuş... benim zaten tüylerimin bi kısmı sarı onlarda dökülecekmiş:)
alexin seans parası az fakat seans sayısı daha fazla olduu için aynı şeye denk geliyor, hatta daha pahalıya... harcadığın vakitte yanına zarar olarak kalıyor... benim ilk seansta baya döküldü... ama yüz için nasıl bir uygulama yaparlar bilemiyorum... aynı eşkilde olur büyük ihtimal... ayrıca gemini iile yaz aylarında da seanslara devam edebiliyorsun diye biliyorum... koltukaltı 3-5 seansta bitiyor gemini ile... fakat yüzdeki tüyler biras daha dayanıklı oluyorlarmışç bu sebeple seans sayısı 8e kadar çıkabiliyor diye biliyorum...

bu alette öle 1.5 sene dalan uğraşmana gerek yok... zaten 10-15 gün içinde dökülüyor etkilenen tüyler... bana 1 ay sonrasına randevu werdiler... sanırım o vakitten önce diyelimki 2 veya 3 hfta sonraya da randevu alabilirsin para durumuna göre... çünkü etkilenmeyenler hala orada oldukları için bu seansta onlara uygulanır... hem tüylü fazlada gezilmemiş olur...koltukaltı diyelimki ortalama 4 seansta bitse 2-2.5 ayda bütün tüylerden kurtulmak mümkün gibi geliyor bana... tabiki bu benim yorumum uzman kişiyle görüşmek gerek bu konuda:)
zayıf kıllar alexte kalıyormuş bende duymuştum, kuzenim yaptırıyor 3 seansta sadece %10luk bi azalma olduğunu söylüyordu... gemini ile 3 seansta nerdeyse bitiyor tüyler... o benim verdiğim paranın4te1 ni veriyor fakar. tedavisi uzuyor, uzadıkça verdiği para artıyor...

ewt canım yüz çok daha geç sonuç veriyor.umarım sen de sonuçtan memnun kalırsın,çok sevindim işe yaradığına..umarım bidaha ömür boyu kalıcı olur bu tedavi.a.s
artık kıllardan kurtulucas derken beş parasız kalmayalım da...bıktım yalan yanlış tedavilerden,gemini benim için son zaten.bu da işe yaramazsa,kendim ateşe vericem kıllarımı klava:

[

selam yüz için paket fiyat anlaşırsan senin için daha uygun olur.. bi arkadaşın istanbuldan aldığı fiyat ankaraya göre daha uygundu.. Ben yüz için sormuştum gittiğim yere paket fiyatı 2 milyar dı canım... Ama dediğim gibi istanbuldaki yerler daha uygunmuş.. . Yüz için sonuç alabileceğin tek lazer bu... Yüz de alexten kaçıp geminiye gelen epey insan vardı çünkü... jiletleme işini de dert etme fondoten pudra biraz kapatır.. bi 10 gün dişini sıkman gerekiyor işte.. Ama sonucuna değecek...a.s

selam canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz... sitesinden scition profile clearscan nd yag lazer uygulayan merkezin fiyatlarına baktım şu an kampanyadaymış (gerçi geminiye göre kampanyasız fiyatıda uygun) gerçekten çook uygun.. istda oturan arkadaşlar için fırsat bence... ankaradan kalkıp gidesim geldi :) yalnız dalga boyları farklı yani bu ne kdar fark eder bilmiyorum.. süper nd yag dalgaboyu 5-6 gemininin 10 mm bu sonucu nasıl etkiler...

benimde duyduumda ankdan kalkıp gidesim gelmişti, fakat geminiden memnunum, ilk seansım olmasına rağmen, umarım sonuna kdr memnun kalırım hahaha:))))

valla gerçekten de kafam karıştı. Ben Ank dayım nolcak şimdi?a.s Valla kızlar iyisi mi kişi başı 1000 dolardan 85 kişi bir araya gelelim alalım makinayı.Neremize istersek yapalım.En ucuz yol bu.

ahahahahaha:roflol: canım koptum yaaa..valla doğru söylüyosun..toplanalım arkadaşlar ozaman herkes atsın işte ortaya bi 10luk..lazerin L sini alırız heralde:smiley-cool:

ahahahahaha:roflol: canım koptum yaaa..valla doğru söylüyosun..toplanalım arkadaşlar ozaman herkes atsın işte ortaya bi 10luk..lazerin L sini alırız heralde:smiley-cool:

hakkaten yaa ..:teytey: süper bir fikir ..güzellik merkezleri tarafından sömürülmekten iidir .. nedir anacım bu kıl tüy derdimiz ..onlar kazanıyo ama bizim tüyler bitmek bilmiyoolaelaelaelaelae

hakkaten yaa ..:teytey: süper bir fikir ..güzellik merkezleri tarafından sömürülmekten iidir .. nedir anacım bu kıl tüy derdimiz ..onlar kazanıyo ama bizim tüyler bitmek bilmiyoolaelaelaelaelae

doğru söylüyosun. Bitmek bilmiyo ayrıca yaptırıyosun ,yaptırdığın yerlerin azalıyo sonra vücudunda başka yerler gözüne batmaya başlıyor. Ayva tüylerini bile inceliyor artık insan. Kısır döngü valla. Yakında alnımdan aşağı komple lazere gitcem heralde.:sm_cool:

kesinlikle öle oluo, normalde benim kollarımdaki tüylerimden şikayetim yoktu şimdi batmaya başladılar gözüme...
estetik yaptıran bi daha kurtulamaz arkası gelirmiş bu da öle bişey sanırım

eyvaahh yandık desenize...keşke şööle bi mr makinası gibi bişey olsa da saçlarımız kirpik ve kaşlarımız hariç heryerimizi komple tarasa baştan aşağı..komple kurtulsak...başka türlü ne ömrüm yeticek ne de param..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…