selam merhabalar arkadaşlar bayadır yazmıyorum burda gemini lazeri ilk kulananlardanım okumusunuzdur bende kurtuldum inanaın hepinizden çok para harcadım çünkü bi gemini gelemden önce ben yrt dışında yaptırmıştım çok param gitmişti ABD de bu gemini makinası yaklaşık 65,000 dolar sunrise gerçekten milletii sömürüyorr başlıklarıda paralı ama bence sömürüo şu anda ABD en son çıkan bir makine var geminiden üstün 2007 yılının en iyi lazer makinesi arkadaşlar fda onayı her dalı farklıdır gemini gerçekten çook iyi makina ama scition profile clearscan nd yag lazer makinesi lazer epilasyon alanında en mükemmel makine amerikada fiyatı 85.000 dolar türkiyede bu makineyı sadece tanit
estetik kullanıyor ve fiyatlarıda sunriseden çook daha ucuz 5 kuşak en son lazer aleti...seans fiyatları ucuz ben telefon açtım sordum acaba bii hile mi var diye bana kendilerinin sadece lazer alanında değil birçok alanda estetik için çalıştıklarını ve lazer konusundada bir çevre yapmak için bu fiyatları uyguladıklarını sölediler mantıklıda ben şuan yurt dışındayım geldiğimde gidip konuşacağım burada çalıştığım türk arkadaşlarımda yaptırmak istio o yüzden sorucam bence sizde bi sorun araştırın derim.........unutmayın daha öncede söledim burada yazılarımda araştırmadan bilgi almadan para harcamayınn been çook harcadım şuan tertemizim:)) ama çook mutluyum eskiden ciddi kıl sorunum vardıı...bence dediğim alet türkiyede istanbulda tanit estetikde var bence istli arkadaşlar baksın gitsin sorsun araştırsın ama kullandıkları geminiden daha üstün