- 5 Eylül 2008
- 156
- 0
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
merhaba tuzluçerez bende gemini lazer yaptırmak istiyorum ama bende hem koyu renk hemde sapsarı tüyler var acaba ikisi içinde etkilimi kesin sonuç mu?
bide ben komple bacak+ tüm genitel+ kolaltı yaptırmak istiyorum toplamda seans başına ne kadar öderim.. ve gerçekten hem sarı hemde siyah tüylerden kurtulabilir miyim?
slm... ben kolaltımdaki tüylerim daha siyah olduğu için tamamen döküldü, ama genital bölgemdeki tüylerimi jiletle almadan gittimklava: o yüzden daha az dökülmem oldu tavsiyem karar verirsen 1,5 ay önceden ağdayı bırak ve jiletledikten 1 hafta sonra git... kolaltımı makineyle aldığım için etkisi çok fazla oldu... genital bölgeyide öle yaparsan çabuk sonuç alırım... genital+kolaltına seans başına 500 ödüycem... ama bacak fiyatını bilmiyorum cnm... ama en az 500 vardır sanırım
sevgili kimi ayva tüylerinde işe yaramıyo demişsin peki senin karın ve göğüs bölgendeki tüyler çok mu kalındı??görebildimi makine??bide ortalama kaç seans gidilmeliymiş acaba....
slm twenty_one yüz için tahmin ettiğimden fazla söylemişler :çok üzgünüm: ama 5 seansa anlaşırsanda seansı 700 e geliyor... Ne yapmayı düşünüyosun? gidicekmisin
malesef canım gidemem öğrenci halimle 3.5 milyar parayı lazer epilasyona verebilmem mümkün değil:çok üzgünüm: ben de başka yerleri araştırıyorum artık güvenilir iyi bi yer bulursam başlicamCADIARZU
çok sevindim nastasiacım :teytey: benimde ilk seansa hemen hemen o kadar dökülmüştü... En fazla 2 seanslık işin var sanırım.... Geçmiş olsun canım benim :hooray:
nastasia, ankara da tek bir yer var mış yapan öyle mi? dedeman ın karşısında diyorlar? sen de oraya mı gittin? hangi bölgelere gidiyorsun ve fiyatı ne kadar?Bilgilendirirsen çok sevinirim.
arkadaşlar gemini lazer istanbul da nerelerde var..?bilen lütfen mesaj atsın..bir de yüz bölgesi için seans ücreti ne kadardır acaba?