Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

hmm evet bendeniz akıllıda mesajı yazdıktan sonra okudum ilk yorumları öyleymiş yaaaa
istanbuldakinin tam olarak ne kadara yaptığını bilen varmı?

millet ben bugün gittim sonunda
benim göğüs ve karın bölgemde fln sorun vardı
ortalama 4 seansın hepsi için 1300 YTL ye yapılıyor
burdan kendinize göre değerlendirin
alex nasıl hiç bilmiyorum bu benim ilk lazer deneyimim idi
alet anlayabildiği tüyleri gördüğünde acı hissediyon yani orda hafif bir sinek ısırığı gibi acıyor
ama hassas bölgelerde biraz daha yakabilir belki
bir de ayva tüylerde işe yaramıyormuş
haberiniz olsun diye söylüyorum
başkalarına kanmayın
doktor da geldi baktı
bunlar kıl değilki bunlar ayva tüy dedi bunlara olmaz dedi
sonra sırf ticari amaç güderek onlar gider diyen yerlere inanmayın

bu arada ayva tüyler yüziçin kastetiyorum
bir de çok ince tüylerde de olmuyormuş
ama diğererinde bunu dalga boyu yükske olduğu için direk köke gidiyormuş
diğerlerinde kılları uyku dönemine sokuyormuş
yani belli bir süre çıkmıyorlar
sonra bunlar uyanıp tekrardan dünya yüzeyine çıkmaya başlıyorlar
yani kıllar kalınsa en iyisi
ama incelerde bu da pek işe yaramıyormuşkötükedihüso

inşallah diğerleri geçer en azındanÇok üzgünüm çoook

evet ama işte öyle çok değildi
fakat bazı bölgelerde baya hissediyordun
arıca bu olay kişiden kişiye değişebilir
birşey hissediyon
bu kiminde arı sokması olur kimisinde ise sinek ısırığı gibi olur
acı eşiğiyle alakalı birşey
ama öyle katlanılmıycak birşey değil

diğer tüyler de aynen dediğim gibi
onlara şu tıp hala bir çare bulamadıkötükedihüso

slm... ben kolaltımdaki tüylerim daha siyah olduğu için tamamen döküldü, ama genital bölgemdeki tüylerimi jiletle almadan gittim klava: o yüzden daha az dökülmem oldu tavsiyem karar verirsen 1,5 ay önceden ağdayı bırak ve jiletledikten 1 hafta sonra git... kolaltımı makineyle aldığım için etkisi çok fazla oldu... genital bölgeyide öle yaparsan çabuk sonuç alırım... genital+kolaltına seans başına 500 ödüycem... ama bacak fiyatını bilmiyorum cnm... ama en az 500 vardır sanırım

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim tuzluçerez bu durumda 1000 ytlyi gözden çıkarmam lazım bayada fazla...

:1shok: :1shok: :1shok:

sevgili kimi ayva tüylerinde işe yaramıyo demişsin peki senin karın ve göğüs bölgendeki tüyler çok mu kalındı??görebildimi makine??bide ortalama kaç seans gidilmeliymiş acaba....

sevgili kimi ayva tüylerinde işe yaramıyo demişsin peki senin karın ve göğüs bölgendeki tüyler çok mu kalındı??görebildimi makine??bide ortalama kaç seans gidilmeliymiş acaba....

ne yazıkki öyle
kahverengi kısmın hemen etrafında oluyor işte
benmki hormonal kaynaklı
bir de göbekte
ya zaten gördüğü zaman ister istemez hissediyorsun
çünkü devamlı bir acı olmuyor
onları görünce hissediyorsun
ama çok da değil
dediğim gibi sinek ısırığı gibi:1rolleyes:

slm twenty_one yüz için tahmin ettiğimden fazla söylemişler :çok üzgünüm: ama 5 seansa anlaşırsanda seansı 700 e geliyor... Ne yapmayı düşünüyosun? gidicekmisin

malesef canım gidemem öğrenci halimle 3.5 milyar parayı lazer epilasyona verebilmem mümkün değil:çok üzgünüm: ben de başka yerleri araştırıyorum artık güvenilir iyi bi yer bulursam başlicamCADIARZU

slm canım...yaw yüz daha hassas dikkatli ol cnm yaw... bide yüzdeki tüyler daha ince olduğu için seansların 10 u bulabilir... daha önce yaptıranların tavsiyesiyle yaptır.. yanık lekesi olabilir.. ki benim alex de oldu :çok üzgünüm:

ben gemini lazerin fiyatini ogrendim denildigi gibi biraz pahali degil tam bir servet
tum bacak 2000-23000 dolar, 8 seansi,
genital bolge 1300-1800 dolar, 8 seansi

yaz kis lazere devam edebiliyormussunuz, her turlu cilt ve tuyde etkili, ayrica batik iz ve cilt lekelerini de ortadan kaldiriyormus.

selam kızlar bende gemini lazere başladım 2 hfta önce, Tuzluçerezin yönlendirmesiyle gittim, gerçekten etkili oldu ilk hfta hiç dökülmedi. şu an koltuk altımın 3te 2si gitti diyebilirim... dökülenler bir daha çıkmayacakmış... dökülmeyenler ise bir dahaki seansta yok edilecekler... umarım bir daha çıkmazlar... gelişmelerden hbrdar ederim sizi...

çok sevindim nastasiacım :teytey: benimde ilk seansa hemen hemen o kadar dökülmüştü... En fazla 2 seanslık işin var sanırım.... Geçmiş olsun canım benim :hooray:

çok sevindim nastasiacım :teytey: benimde ilk seansa hemen hemen o kadar dökülmüştü... En fazla 2 seanslık işin var sanırım.... Geçmiş olsun canım benim :hooray:

tşk ederim canım,inş 2 sean sonra biter... öyle aylarca uğraşmak istemiorum en kestirme yoldan kurtulayım gitsinkaydirigubbakcemile3a.s.

nastasia, ankara da tek bir yer var mış yapan öyle mi? dedeman ın karşısında diyorlar? sen de oraya mı gittin? hangi bölgelere gidiyorsun ve fiyatı ne kadar?Bilgilendirirsen çok sevinirim.

arkadaşlar gemini lazer istanbul da nerelerde var..?bilen lütfen mesaj atsın..bir de yüz bölgesi için seans ücreti ne kadardır acaba?

nastasia, ankara da tek bir yer var mış yapan öyle mi? dedeman ın karşısında diyorlar? sen de oraya mı gittin? hangi bölgelere gidiyorsun ve fiyatı ne kadar?Bilgilendirirsen çok sevinirim.

ewt canım oraya gidiorum koltukaltı ve genital bölge için gidiorum, daha bir seans gittim... ama baya azaldı, dökülenler bir daha çıkmayacakmış, etkilenmeyenler duruyorlar...
ank da başka yerde yok ztn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…