Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

merhaba dr dido. Daha önce nd yag lazerle ilgili fikirleini paylaşmıştın bizimle teşekkür ederim. Gemini lazerle ilgili herhangi bi araştırman oldumu acaba? Sonuçta bu işin uzmanısın teknik terimleri bizden daha iyi bilirsin. Paylaşırmısın bizimle? a.s.

evet yani seansı mı 350 dolar yoksa toplam mı? bu arada bu cihazdan yada diğer epilasyonların birini yaptırıpda bacaklarındaki batık lekelerinden kurtulan varmı, lütfen bu konuda tedavi olan söylesin. yani lazeer epilasyon makineden sir ağdadan dolayı oluşan o iğrenç lekeleri bitiriyormu, prüzsüz bacaklara sahip olabilirmiyim yeniden???

merhaba ben Gemini lazer yaptıralı bir hafta oldu. Çok rahat geçti. Daha önce alex lazerdan oluşan yanık lekelerim vardı. Lazer yapan bayan bu lekerlerden de kurtulacağımı söyledi. Çok mutlu oldum :dance: Umarım öyle olur. Şu an genital ve kol altına gidiyorum. umutluyum bakalım. Bende de batık lekesi var bacaklarımda. Lekeler içinde garanti veriyo. istersen bi görüş. Gerçekten çok rahatsız edici bi durum. daha sonra bacak için düşünüyorum bende. Genital ve kolaltındaki tü ylerden kurtulduktan sonra tabi...

slm ben nd yag lazere gittim. 7 seansta tamamen bitti. Ama gittiğim lazer normal nd yag değildi super nd yag googeldan siciton profile clearscan türkçesini yazın nerde olduğunu görürsünüz.

ayten hangi bölgene yaptırdın lazer her yerde yok galiba süper nd yag araştırdım da biraz internettenhihoyyyt

gemini yaptıran arkadaslar tam fiyat nedir ? yani seans başına ne kadar?
örnegin benim yaptırdugım merkez alex cihazla genital için seans basına ( peşin ) 80 ytl alıyor . geminide ne kadar mesela ?

gemini yaptıran arkadaslar tam fiyat nedir ? yani seans başına ne kadar?
örnegin benim yaptırdugım merkez alex cihazla genital için seans basına ( peşin ) 80 ytl alıyor . geminide ne kadar mesela ?

belli olmuoo kıl durumuza vee yaptırdığınız merkeze bağlı....

bu konuda tecrübesi bulunan arkadşlr nerdesiniz bizimlede paylaşırsanız çk mutlu olucaz.ama yazmıosunuz ki..:KK43:

super nd yag lazer ile gemini lazer arasında kaldım kızarr acaba hangisi daha iyi?? bu arada sarışın ve beyaz tenliyim uzun süre jilet kullandığım için tüylerim çok kalın ve siyah çıkıyordu 4-5 aydır bioder kullanıyorum baya inceltti, ama artık dayanamıyorum epilasyon yaptırıcam ama bin tane sistem var hangisi en iyisi?????

super nd yag lazer ile gemini lazer arasında kaldım kızarr acaba hangisi daha iyi?? bu arada sarışın ve beyaz tenliyim uzun süre jilet kullandığım için tüylerim çok kalın ve siyah çıkıyordu 4-5 aydır bioder kullanıyorum baya inceltti, ama artık dayanamıyorum epilasyon yaptırıcam ama bin tane sistem var hangisi en iyisi?????

burda yazılanlara bakılırsa gemini daha iyi gibi duruyor
çünkü ben alexi de baya bir araştırdım fakat birçoğunda geri dönme olmuş
yani tüyler tekrar çıkmaya başlamış
artı fda nın daha yeni bir onayını almış
yazıldığı gibi atışları daha derine yapıyorsa gerçekten harbiden köke denk gelip işini bitiriyor demektir
ama nd yag hakkında bir fikrim yok
ben hep alexle karşılaştırıyordum
ama gemini nd yag ile başka bir sistemin birleşiminden olşmuyor muydu zaten
daha iyi olsa gerek
ama çok pahalı
fiyatını pek yazan yok:dilcikar:

katılıorum sana arkadaşm..pahalı nın ölçütü nedir söyleyinde bizde değerlendirelim lütfen...

arkadaşlar bekleyin yarın gidip gemini lazer yapan bi yerden bilgi alcam ben de yaptırmayı düşünüyorum gelince seans fiyatları hakkında bilgi veririmhihoyyyt

arkadaşlar bekleyin yarın gidip gemini lazer yapan bi yerden bilgi alcam ben de yaptırmayı düşünüyorum gelince seans fiyatları hakkında bilgi veririmhihoyyyt

sabırsızlıkla fiyatları bekliyorum umarım çok uçuk rakamlar değildir iyice aklıma yattı gemini lazer inşallah uygundur ve tüylerimi tamamen bitirecek kadar iyidir..

çünkü sarışın beyaz tenliyim hem siyah hem sarı tüyüm var..

:eek: :eek: :eek:

Ben de bu hafta sonu İstanbuldakine gidip bakıcam bi randevu alabilirsem tabe
fiyatı neymiş kaç seans gidermiş falan filan
hayırlısı bakalım
inşallah çok pahalı olmaz yaaa

Ben de bu hafta sonu İstanbuldakine gidip bakıcam bi randevu alabilirsem tabe
fiyatı neymiş kaç seans gidermiş falan filan
hayırlısı bakalım
inşallah çok pahalı olmaz yaaa:lepi:

arkadaşlar bu gemini lazer izmitte varmı izmitte oturan yada bilen biri söylese...:1closedeyes:
olmazsa karar verirsem istanbula gidicem ama izmitte varsa niye kalkıp gideyim:):1rolleyes:
bu arada 16 yaşındayım benim için problem oluşturmaz değil mi?:uhm:

sadece ankara ve istanbul'da var diye biliyorum :1no2:

X