- Konu Sahibi tuzluçerez
Açtim şuan tuzluçerez gönderebilirmisin istanbulda yapan merkezin adini felan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yani seansı mı 350 dolar yoksa toplam mı? bu arada bu cihazdan yada diğer epilasyonların birini yaptırıpda bacaklarındaki batık lekelerinden kurtulan varmı, lütfen bu konuda tedavi olan söylesin. yani lazeer epilasyon makineden sir ağdadan dolayı oluşan o iğrenç lekeleri bitiriyormu, prüzsüz bacaklara sahip olabilirmiyim yeniden???
slm ben nd yag lazere gittim. 7 seansta tamamen bitti. Ama gittiğim lazer normal nd yag değildi super nd yag googeldan siciton profile clearscan türkçesini yazın nerde olduğunu görürsünüz.
nasıl yani sadece çenede seans başına 350 dolar mı:uhm:
gemini yaptıran arkadaslar tam fiyat nedir ? yani seans başına ne kadar?
örnegin benim yaptırdugım merkez alex cihazla genital için seans basına ( peşin ) 80 ytl alıyor . geminide ne kadar mesela ?
super nd yag lazer ile gemini lazer arasında kaldım kızarr acaba hangisi daha iyi?? bu arada sarışın ve beyaz tenliyim uzun süre jilet kullandığım için tüylerim çok kalın ve siyah çıkıyordu 4-5 aydır bioder kullanıyorum baya inceltti, ama artık dayanamıyorum epilasyon yaptırıcam ama bin tane sistem var hangisi en iyisi?????
arkadaşlar bekleyin yarın gidip gemini lazer yapan bi yerden bilgi alcam ben de yaptırmayı düşünüyorum gelince seans fiyatları hakkında bilgi veririmhihoyyyt
arkadaşlar bu gemini lazer izmitte varmı izmitte oturan yada bilen biri söylese...:1closedeyes:
olmazsa karar verirsem istanbula gidicem ama izmitte varsa niye kalkıp gideyim:):1rolleyes:
bu arada 16 yaşındayım benim için problem oluşturmaz değil mi?:uhm: