- 10 Haziran 2010
- 371
- 22
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
Ayrıca gemini lazer türkiyede 2 taneymiş:)şunu unutmayın tüm lazerlerin aylık ve yıllık çok maliyetli bakımları vardır ve türkiyede hiçbir marka 2 tane sattığı makina için servis sağlamaz aç kalır:)
madem burada gemini marka ön plana çıkartılmak istenmiş ozaman size google da fotona yada cutera yada apogee markalarını araştırmanızı öneririm çünkü dünyada ilk üç bu markalardır ve yine youtube de fotona yazarsanız teknoloji nerede anlayabilirsiniz.
Son söz makinalar tabiki önemli ancak ülkemizde ve ankarada çok güzel makinalar ve dünyanın takip ettiği teknolojiler bol miktarda var yeterki uygun fiyata şişirilmeden bu hizmet sunulsun!!!
Buarada google da ......................... yazar çıkan sayfada fotona referanslar bölümüne girerseniz bu cihazın nekadar önemli hastaneler ve kliniklerde olduğunu görür belki çok daha ucuza bu işlemleri yaptırabileceğiniz yerler bulabilirsiniz
ya millet diğer sayfalarda da yazdım
bu gemini deyince İstanbulda MAR-MED estetik ve güzellik merkezi Bağdat caddesinde geliyor
kesinlikle buraya gitmeyin
geçen yıl ekim ayından beri gidiyordum sözde ortalama 3-4 seansta ve izsiz fln geçeceğine dair garanti verdiler
bugün gittiler kişiye göre değişir (ki tedaviye başladığımdan beri bunların yüzünden 2 kere hormon testi yaptırdım ve ikisi de normal çıktı, neye göre değişiyorsa artık) sayıklamaya başladılar paramı da vermediler
nerde garanti nerde vaad edilen şeyler
hepsi yalan
tamamen dolandırıcılar
ben yandım başkası da yanmasın
sakın gitmeyin
Tülay hanım ve Dr Kerem Baykal var sakın inanmayın bunlara
başta başka sonra başkalar
Tülay hanım haziran ayı flndı son 3 seans, geçmedi veririz paranı paran kalmaz burda dedi
ve bugün söyledikleri olmazmış
yahu yapamıyacağınız şey için niye garanti veriyon
başta değişir deseydi ben zaten başlamazdım
üstüne bir de vücudumu yaktılar o zmn fotoğrafımı çekmiştim
inanmayan olursa onu da gösteririm
tek derdim ben yandım başkası da yanmasın
aman diyim dikkat edin
yüzüne gemini yaptırmış arkadaslar yada sitedeki uzman arkadaslara soruyorum .. gemini yüz için çözümmüdür ?
tonlarlarca sey okuyorum nette ama kesin bişey bulamıyorum ..:2:
benim tüylerim siyah (sarı yada kahverengi degil )ama tabi haliyle ince ,çok kalın da degil ama kesinlikle belirginler ..... ten rengim beyaz .. istegim en azından söyle .% 70 oranında bitmesi ... tüylerim sık ve geniş alana yayılmış , iğneli yaptırmak istemiyorum ... yardımcı olabilirseniz gercekten cok cok cok sevinicem ve duacınız olucam ..
sevgiler...
canım teşekkür ederim yanıt için .. aslında diod hakkında pek iyi şeyler duymadıgım için cekimser bakıyorum .. ama gemini yi deniycem artık ne pahasına olursa olsun ..
birde gercek anlamda tecrübe atmiş ve sonuç almış arkadaslar paylaşsa süper olucak ..
peki nd yag gemini den farklı mı yoksa onun bir modelimi?
Nerde olduğunu söyle sana yakın merkez söyliyim yada sen telefon aç öğren üretici firmadan ben öyle yapıyorum referanslarını veriyorlar andromed onur bey 5547481607 diğer firmaların cihazları arasındaki farklarıda anlattı bana eğitimciymiş zaten sana yardımcı olur
ben üsküdarda oturuyorum ..
referanslarını veriyolar derken o kısmını anlamadm : SS
Günaydın, referanslarını veriyorlar derken adamlar gemini cihazını satan firma dolayısıyla nerelerde olduğunu söylüyor yani referanslarını veriyorlar. Üsküdar tarafını sormamıştım istersen sen ara sana yakın yerleri söylerler.
bende sun rıse lazere gıdıyorum, tavsıye ederım..
bır cok kısıye onerdım cevremden. herkes sonuc aldı :) benımde koltuk altı bıttı tamamen, fakat yuz bıtmek bılmıyor
benım gıbı uzun suren kısıler var mı acaba ??
annemde gıttı ve bıtmek uzere..
bı zavallı ben kaldım valla
nd/yag lazerler diottan daha sonra kullanıma girmiş,diğer dalga boylarına göre daha derine nüfuz edebilen lazerlerdir ve epilasyonda özellikle tercih sebebidir! bahsettiğiniz bütün teknolojileri kullanan birisi olarak her cihazın farklı üstünlükleri vardır ancak diot bu grupta en son tercih ettiğimiz cihazlar arasındadır...Diode lazer oneriyorum tecrubeme dayanarak konusuyorum, burda pazarlamaci agzi yapmiyorum yukardaki bir kac kisi gibi. 2010 yilinda yeni teknolojileri takip etmek gerekir ben ediyorum ve paylasiyorum, Nd yag demissin hemen soyleyeyim Ndyag Epilasyon icin degildir, damar varis tedavisi yapilir.