-
- Konu Sahibi tuzluçerez
Selam teknik bilgilerden neyi ne kadar anladınız? Fizik okumadıysanız ya da tıp sanırım hiç bir şey!! Reklam falan diil; yaklaşık 5 aydır KK'dan arkadaşlarla bilgi ve tecrübelerimi '' lazer yapan doktordan bilgiler'' adı altında paylaşıyorum. Ben bilgive tecrübelerime dayanarak ve de herkesin anlayacağı8 günlük dilde anlatmaya çalışıyorum. Haaaa belki benim bilmediğim birşeyleri de paylaşmak isteyen birileri varsa buyursun; onur duyarım, amaaaaaa ansiklopedi karıştırmış gibi teknik ve tıbbı terimler kullanarak bir şeyler yapıyormuş gibi davranan arkadaşlara da bir ricam var: Kimse anlamadıktan sonra ne işe yarar ki yazdıklarınız?????Amacımız ahkam kesmek diil, paylaşmak olmalı herhalde, yanılıyor muyum? DANIŞMAN arkadaşlar da NEYİN danışmanı olduklarını söylerlerse hep beraber aydınlanacağız?!? Sevgiyle ve bilgiyle kalın......
ben gemini lazerin fiyatini ogrendim denildigi gibi biraz pahali degil tam bir servet
tum bacak 2000-23000 dolar, 8 seansi,
genital bolge 1300-1800 dolar, 8 seansi
yaz kis lazere devam edebiliyormussunuz, her turlu cilt ve tuyde etkili, ayrica batik iz ve cilt lekelerini de ortadan kaldiriyormus.
hımm bende iğneliye gitcem lazerle geçmiyo ama şuan ergenlık donemınde çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım o yüzden gitmiyorum
lazer bence kola altı bacagın dız kapaktan altı ve paket bölgesi için geçerli. malesef bunu 2milyar dökdükten sonra anladım baştan bılemıyosunuz herkes ticari amaç güdüyo gel geçer yüzde80 90 azalır dıyo yuzde 50 si bile bitmiyo
ya millet diğer sayfalarda da yazdım
bu gemini deyince İstanbulda MAR-MED estetik ve güzellik merkezi Bağdat caddesinde geliyor
kesinlikle buraya gitmeyin
geçen yıl ekim ayından beri gidiyordum sözde ortalama 3-4 seansta ve izsiz fln geçeceğine dair garanti verdiler
bugün gittiler kişiye göre değişir (ki tedaviye başladığımdan beri bunların yüzünden 2 kere hormon testi yaptırdım ve ikisi de normal çıktı, neye göre değişiyorsa artık) sayıklamaya başladılar paramı da vermediler
nerde garanti nerde vaad edilen şeyler
hepsi yalan
tamamen dolandırıcılar
ben yandım başkası da yanmasın
sakın gitmeyin
Tülay hanım ve Dr Kerem Baykal var sakın inanmayın bunlara
başta başka sonra başkalar
Tülay hanım haziran ayı flndı son 3 seans, geçmedi veririz paranı paran kalmaz burda dedi
ve bugün söyledikleri olmazmış
yahu yapamıyacağınız şey için niye garanti veriyon
başta değişir deseydi ben zaten başlamazdım
üstüne bir de vücudumu yaktılar o zmn fotoğrafımı çekmiştim
inanmayan olursa onu da gösteririm
tek derdim ben yandım başkası da yanmasın
aman diyim dikkat edin
Şimdi soruyorum bir tane yerde bulunan bir cihaza güvenmek mi yoksa türkiyede en fazla üniversite hastanesinde bulunan cihaz ile mi uygulama yaptırmak mantıklı gerekli döküman ve evrakları arkadaşım bana sağlıyor istediğiniz başka birşey ya da sormak istediğiniz bir şey olursa özel msj atabilirsiniz forumu takip etmek zor oluyor bu bir reklam değildir sadece araştırmaktır ve topigin ismi gemini cihazı diye yazılmışken gidip başka cihazın reklamını yapmak ya da başka cihaz hakkında konuşmak hem etik değil hemde saçma diye duşunuyorum. eger ki sciton cihazının iyi olduğunu dusunuyorsanız sizde bu kadar gemini cihazında ki kadar uygulama yaptıran birilerini bulup savundugunuz cihazın adı altında bır topık acarsınız eger biraz sert konustuysam kusura bakmayın saygılarımla
Şimdi soruyorum bir tane yerde bulunan bir cihaza güvenmek mi yoksa türkiyede en fazla üniversite hastanesinde bulunan cihaz ile mi uygulama yaptırmak mantıklı gerekli döküman ve evrakları arkadaşım bana sağlıyor istediğiniz başka birşey ya da sormak istediğiniz bir şey olursa özel msj atabilirsiniz forumu takip etmek zor oluyor bu bir reklam değildir sadece araştırmaktır ve topigin ismi gemini cihazı diye yazılmışken gidip başka cihazın reklamını yapmak ya da başka cihaz hakkında konuşmak hem etik değil hemde saçma diye duşunuyorum. eger ki sciton cihazının iyi olduğunu dusunuyorsanız sizde bu kadar gemini cihazında ki kadar uygulama yaptıran birilerini bulup savundugunuz cihazın adı altında bır topık acarsınız eger biraz sert konustuysam kusura bakmayın saygılarımla
canım tüylerinden tam olarak kurtulabildin mi. Ankara'da dedeman'ın karşısındaki yere mi gidiyorsun. Deneme atışı yaptırmak istersek yapıyorlar mı?Bilgin var mı?
evet canım bahsi geçen yere gidiyorum... tüylerimden kurtuldum.... mutluyum... deneme atışı yapıyorlar mı pek emin değilim.. ama yapıcaklarını da sanmıyorum... sen yine de sor tabi canım...