- 10 Nisan 2008
- 26
- 0
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
peki sadece genital ne kadar bitene kadar
selam arkadaşlar ben evrensel...
yaklaşık 2,5 yıldır(bölge bölge ayrı gittiğim için zaman uzun ) genital bölge hariç vücudumun her bölgesinde lazer uygulattım. sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.
merhaan ii günler dr. dido siz gemini lazerin alexandrite lazerdn daha etkisiz olduğunu sölemişsisiniz size katılmıorum..ben elexandrite ilede yaptırdım gemini lazerlede yaptırdım..alexandrite lazerler hemen dökülmüştü çok sevinmiştim ama 3 ay sonra tekrar çıkıodu ama daha ince olarak...yaptırdığım yerde ankarada duyulmuş bi yer bana seans süresinin artması lazım dedi..gemini duydum ve gemini kulllanan bi yer seçtim dün 4. seansıma gittim..siz ağrı verdiğini acıttığını sölediniz alexandriteden çooook daha az acı verio..ve deri altına yaklaşık 7 mm girio direk kıl köküne gidio ışınlar o yüzden kıllar hemen dökülmüo..ama alexandrite 1.5 mm deri altına indiği için kıl gövdesine etki ediğo ve o yüzden kıl kırılıp oan dökülüğü ama tekarar çıkıo aynı kıl..artı gemini lazer şuanda dünyada üretilmiş en gelişmiş lazerdir..çook pahalı oldğunu için şuan belli başlı merkezlerde..ben bunu ABD deki sitelerde araştırdım orada en ideal lazer olarak gözüküo diğer lazerle ayva tüyü kıllara etki etmio ama gemini lazer %40 %70 arasında etki edio...alexandrite bildğiniz gibi eski lazer sistemidir yurt dışında...alexandrite ile 6 seansta görmediğim etkiyi geminiyle 4 seansala ondan daha fazla gördüm...doktor değilim ama 2 senedir lazer epilasyon yaptırıyorum..ben bildiğimi ban etki edni söledim..tabi siz doktorsunuz benden çok daha fazla bigiye sahipsiniz ama ben gemini lazerin en güvenli en ideal lazer olduğunu düşüyorum ve hiç acı duymadım gerçekten çok güzel bi soğutucu sistemi var..alexandritede uyuşturucu krem kullanıodum....
Selam teknik bilgilerden neyi ne kadar anladınız? Fizik okumadıysanız ya da tıp sanırım hiç bir şey!! Reklam falan diil; yaklaşık 5 aydır KK'dan arkadaşlarla bilgi ve tecrübelerimi '' lazer yapan doktordan bilgiler'' adı altında paylaşıyorum. Ben bilgive tecrübelerime dayanarak ve de herkesin anlayacağı8 günlük dilde anlatmaya çalışıyorum. Haaaa belki benim bilmediğim birşeyleri de paylaşmak isteyen birileri varsa buyursun; onur duyarım, amaaaaaa ansiklopedi karıştırmış gibi teknik ve tıbbı terimler kullanarak bir şeyler yapıyormuş gibi davranan arkadaşlara da bir ricam var: Kimse anlamadıktan sonra ne işe yarar ki yazdıklarınız?????Amacımız ahkam kesmek diil, paylaşmak olmalı herhalde, yanılıyor muyum? DANIŞMAN arkadaşlar da NEYİN danışmanı olduklarını söylerlerse hep beraber aydınlanacağız?!? Sevgiyle ve bilgiyle kalın......
arkadaşlar şuan için geminiyi bile geçen tek bir cihaz var o da super nd yag..geminiye bişey demiyorum o da çok iyi ama bu alet ondan da iyi yani düşünün..
ben daha önce istanbul da bagdat caddesinde gemini laser yapan yere mail atmıştım.tam 5 gün sonra anca cevap verebildiler bana,o da önemsemeyerek attıkları bir cevaptı.neyse ben tüm yüz bölgem için fiyat sordum,bitene kadar 950-1250 $ dediler..içimden yuhh dedim tabii..:uhm: ama yine de el mahkum para biriktirip gidicektim.sonra buraya bi arkadaş super nd yag hakkında yazı yazmıştı..gerçekten de gemini den daha iyi olduğunu düşündüm ben de.tüm dünya çapında ödüllü.1 numara seçilmiş.sadece kılın köküne kadar etki etmesini bırakın,kılın büyümesine etken olan bilmemne maddesine de etki edio ve hiç çıkarmıo bir daha.neyse sonra ben istanbul da tek bir yerde olan merkeze tel açtım.fiyat sordum.nakit 120,kredi kartıyla 150 dediler.hesapladım 8 seans bile gitsem 960 ytl tutuyo.yani gemini den baya ucuz oluyo.ben ilk seansıma gittim.şimdi size deneyimimi paylaşıyım:
-tüm yüz bölgeme uygulattım,alnım,kaş üstüm,kaş arası,boynum,bıyığım,çenem,boyunla kulağımın birleştiği yere kadar inceleyip lazer uyguladı bayan.çok titiz çalıştı.
-uygulama olduktan sonra kıllar alexandrite gibi hemen dökülmüyo.çünkü bu sadece köke etki ediyo.oyuzden ben de jiletle alıyorum hep.ama çok ilginçtir ki,kıllar çok geç çıktı jiletle almama rağmen.hem de yüzüm hiç öyle sert sert olmadı.ilk seans olmasına rağmen,şuan 1 ay geçmesine rağmen,yüzüm yumuşacık,jiletle alınmış gibi değil.bazı tüyler elimde kaldı.yani 1 hafta ve 1 ay arasında dökülen dökülüyor ve birdaha o dökülen yerden asla çıkmıyor ve tedavi de bu gidişatla tamamlanıyor.yani demek istediğim tedavi süresince istadiğiniz kadar jiletle alabilirsiniz.tüyler kalınlaşmıyor.
-bir sonraki randevuyu 1,5 ay sonraya verdiler.ödemelr de rahat oluyor.buarada bronz tene uygulanması,ince ve sarı tüyleri de görmesi en güzel özelliği.
-acısına gelince.hiç hiç acımıyor değil.ama inanın ben gıdıklandım diyebilirim.okadar ince ince sivrisinek ısırığı gibi ki..nerde o alext.ın acısı..ne çektim ben o cihazdan..inanın çok rahat..uygulama sonrası çok az kızarıklık oluyor.tabii ciltten cilde değişir.ama hemen üzerine makyaj yapabiliyorsunuz.zaten ertesi gün geçiyor kızarıklık.
işte böyle arkadaşlar..bn çok mutluyum bu konuda..memnunum.sizde araştırın isterseniz..google a super nd yag istanbul yazın..orda t....t güzellik ve estetik merkezi ni görüceksiniz.bi arayın sorun belki daha da kampanya yapmışlardır fiyatlara.
How does it work?
Intense Pulsed Light (IPL) energy from the laser is absorbed by the pigment in the hair follicle while your hair is in its active phase of growth. The IPL energy is converted into heat, causing thermal damage to the follicle without harming the surrounding tissue. Hair re-growth is impeded in the damaged follicle.
How many treatments will be required?
Only 30% or less of your hair may be in the active growth phase at any one time depending on the body area. Thus, a series of treatments will be required to achieve the long-term improvement you desire. These treatments are spaced approximately 4-12 weeks apart, based on anatomical position and hair growth cycles. Research shows us that for thick black hair you can expect to need from 3-8 treatments (6-8 is average) to each treatment area for long lasting, optimal results. Finer, lighter coloured hair needs more treatments.
How long does each treatment session last?
Sessions for an upper lip or small bikini area can take as little as 15 minutes, while larger areas on back and legs may require up to 60 minutes or more.
How permanent is Hair Reduction?
The average patient in clinical studies sees a 48% reduction in hair growth after three treatments and up to an 80% lasting reduction after six to eight treatments (results vary). After you have completed a series of four to six treatments, any remaining hair will usually be finer and lighter in color. Most patients require one or two touch-up treatments per year
What about shaving bumps?
This treatment is an extremely effective way of reducing Pseudof Folliculitis (PF), more commonly known as shaving bumps that appear on any commonly shaved area of your body. The above treatment eliminates the bumps caused by ingrown hairs. The average patient sees at least a 75% short-term reduction of shaving bumps within two weeks after just one or two treatments. One or two annual touch up treatments may be required after completing the initial treatment series
I'm interested in knowing more - where to from here?
Make a time to come in and see the friendly team at Cosmedics for a free no-obligation consultation to discuss your cosmetic and hair reduction requirements.
Why should I get this done at Cosmedics?
Peace of Mind! Having performed many such cosmetic medicine procedures, Dr Karl's expertise is based on extensive education, experience, and a commitment to helping you achieve the results you desire. Also this cutting edge technology is amongst the first few in the country.
Cosmedics Limited
Opposite Hawke's Bay Wellness Centre
536 Kennedy Road
Napier
adresde verdim buu cosmedics firmasının yazdıklarıı türkçeye biel çevirmedim direkk yazılanları yazdım daha bi sürü bilgi vereceğim gemini hakkında ednam okuu anla sonraa burda gemini lazer ve scition super nd yag lazer anlatılıyor....cosmedics dünyada tanınan çook büyük bir bi estetik merkezidir