Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

hihoyyytben alex yaptırıyorum koltuk altı ve bikini bölgesi toplam 900 e yapıyorlar bitirme garantisi 6 seans ama bitmesse sekizekadar çıkıyor ek ücret alınmıyor ve dört taaksitte yapıyorlar ek ücret almadan

bu arada alexandırayt sarı ve beyza tüyleri görmediği için arada antela diye bir makinelerivar ona sokuyorlar o rası ve beyazlarıda görüyormuş aynı zamanda siyahlarıda tabi bakalım bitirme garantisi dediler bir sorun olucakmı bilmiyorum bekleyip görücez ama çok araştırdım antela diye bi cihaz bulamadım bunuda anlamış diyilim biyerde bii yanlışmı var acaba

ARKADAŞLAR bende tahminen 6 aydır gemini lazere gidiyorum koltuk altı için bağdat caddesindeki yere. 5. seansım bitti .şunu söyleyebilirimki yüzde 60 azalmış durumda.seans aralarını fazla uzun tutmadığım için(bir ayda bir) belki bu oran daha düşükte olabilir çünkü kıllarım tam çıkmamış oluyor.acısı var mı derseniz evet gerçekten çok acıyor.......aleks lazerde yaptırıyorum başka bölgelerime o gemini lazer kadar acıtmıyor...şimdilik memnun değilim...buarada kıllarım siyah ama çok yoğun değildi...
FıYATaket 650 ytl

bende oraya gidiyorum bağdat caddesindeki yere yarım bacak ve genital anlaştık
3. seansa gidecem önümüzdeki cumartesi
genitalin yarıdan fazlası çıkmıyor artık
tüysüz günlere kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim kafamın karıştığı bi nokta var.ben şu anda alex le tüm vücut yaptırıyorum,kalın tüylerde etkili ama ince tüylerde faydasız.yüzüm içinde sciton düşünüyorum.2 ayrı yerde yaptırmaktansa tüm vücut için de sciton seçsem mi diye düşünüyorum.ama şundan emin olamıyorum;sciton alex gibi kalın tüylerde de etkilimidir? alex le tüm vücut 500 tl veriyorum ama kollarıma yaptıramıyorum çünkü alex için ince tüy dediler kollarıma.ama sciton da tüm vücut yaptırsam 650 tl ve içinde kollarda olucak.yüz ve kollar için ideal ama bacaklar,genital,koltuk altı için sciton ne kadar iyi sizce? akıl verirseniz çok sevinirimbuyrunnnnnnnnn

arkdaşlar yüz bölgesine gidipte(ayva tyler dahil) ii sonuç alan var mı? ve kaç seansta bitiooo ??

selam arkadaşlar ben evrensel...
yaklaşık 2,5 yıldır(bölge bölge ayrı gittiğim için zaman uzun ) genital bölge hariç vücudumun her bölgesinde lazer uygulattım. sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

ilk sorum genital bölgenizi neden yaptırmadınız? ikincisi tüyleriniz yeniden çıktı mı? üçüncüsü olarak en iyi sonuç elde ettiğiniz bölgeniz neresi oldu ve sırt ve karın bölgenizden memnun kaldınız mı?son olarakta hangi makineyle lazer yaptırdınız? şimdiden teşekkur ederim:1rolleyes:

ben alexsandıra ile yaptırdım burda yazdığınız gibi memnuniyetsizlik olmadı..yani çok memnunum 2,5 ay oldu 3 seansta tüm bacak arka taraf hiççıkmadı alt bacaktada sadce dizlerimde var o da az,koltuk altımda 5 sens oldu 4-5 tane kıl var gerisi tüy halinde ,,yani ben memnunum ama yapılan yer de önemli bana en yüksek dozda veriyorlar...bazı yerler ucuz yapıyor ama size az dozda verip 6-7 sensta bitecek olan kılların 10-11 sensta bitmesine neden oluyor ..gene aynı hesaba denk geliyor..millet ne kurnaz ama........

arkadaşlar tam tamına 14 seanstır yuz bölgem için ankarada bır yere ıpl yaptırıyorum sonuç mu berbat allaha dua ediyorum keşke oncekı halıne geri donse dıye tuylerde kalınlaşma ve dağılma oldu resmen pisikolojım bozuldu evden çıkmak istemıyorum kendıme guvenım kalmadı. neolur ankarada gidipte yuz bolgesi için memmun kalgıgınız bı yer varsa ozelden yazın

mrb. kızlar , bişi örenmek istiyorum ben... gemini ve Sciton Profile CLEARSCAN lazer sistemi kullanan yerlerin web adreslerini verebilirmisiniz.. ayrıca bu Sciton Profile CLEARSCAN ile gemini arasında hangisi daha iyi ? istanbulda ikamet ettiğimi belirtmek isterim =)

anladığım kadarıyla gittiğin yerden memnunsun banada buranın adresini yazarmısın lütfen

Dr dido ben bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum ama sadece soracağım ndyag lazerlerin arasında da piyasada 8 tane farklı Nd:Yag lazer var bunların da firma olrak aralarında farklılık var şimdi kullanmış olduğunuz cihaz düzgün sonuç vermemiş olabilir ama benim gördüğüm Türkiye de 250 kullanıcısı olan Lyra ve Gemini lazer cihazı diğerlerinden biraz daha farklı. Bu yüzden farklılıklar olacaktır. Yukarıdaki yazıyı bi güzellik merkezinin internet sitesinden alıp yapıştırmış arkadasımız. Oda yardımcı olmak istemiş. Gemini cihazı veya diğer cihazlar ile ilgili istediğiniz herhangi bilgiyi benden alabilir bana sorabilirsiniz. saygılarımla

neden gemini cihazı konusulurken simdi cihaz reklamı yapmaya basladınızkı yada merkezın reklamı yapılıyor usttekı yazıda da var burada merkez ısımlerı vermeyız ayrıca cıhaz fıyatları da cıhazın ıyılıgını kotulugunu gostermez scıton cıhazınında avrupada almıs oldugu odulun Turkıyeye bı faydası yok ordakı cılt tıplerı ve kıl tıplerı bızımkılere uymadıktan sonra hıc bır anlamı yok gemını ıle de bı arastırma yapıyorum bıtsın ne demek ıstedıgımı anlıyacaksınız

canım bu yazının ıcınde gemini ile ilgili bişi yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…