Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

Gemini lazerde bu akşam ilk seansıma gidecem
sonucu bildiririm size

Son düzenleme:
gemini yada Sciton Profile CLEARSCAN ile yüzüne lazer yaptıran varmı arkadaslar ??

canım ben Sciton Profile CLEARSCAN yaptırıyorum..bağdat caddesinde..KFC nin hemen üstü erenköy de yeri..çok memnunum..benim yüzümde çok yoğun vardı tüyler,geçen 3.seansıma gittim..tüylerin arası bayağı boşaldı..ve gerçekten bir dökülen yerden bir daha çıkmıyo alexandrite gibi..1,5 ayda bir nakit 120 ödüyorum..alnımdan,boynuma kadar tedavi uyguluyorlar.buarada yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama çevremdekilerden duyduğumu söylüyorum gemini den insanlar şikayet etmeye başladı..işe yaramıyomuş diye.burda da bi üye hiç dökmedi diye yazmış.onu okuyunca doğruluğuna inanmaya başladım açıkçası..

yaa arkadaşlar size 3.seansıma gittim dedim ya hani,inanın geçen gün elimle tüylerimi çekiodum,hiç cılızlaşma var mı,dökülecek mi diye..inanamadım..okadar çok döküldü ki..hemen elimde kalıyolardı dokunmamla...süper azaldı..diken diken elime gelen kıllardan eser yok..pamuk gibi oldu cildim yaa..inanamıyorum.geriye kalan tüyler gözükmüyo bile nerdeyse,incecik ve kısa kısa..ayva tüyü gibi..bitek çenemin iki yanında azıcık kaldı ama onlar da rahatsız etmiyo bile..yani düşünün sadece 3 seans gittim daha..çooook mutluyum ve ilk kez bukadar umutluyum bu konuda..herkese tavsiye ederim..gittiğim yerin adresini ve ismini isteyenler özelden mesaj atabilir..ben yakında tüm vücuda da başlıycam orda...

merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı ankarada olupta gemini lazere giden arkadaşlar varmı aranızda sanırım ankarada bikaç yerde var bende gitmek istiyorum ama nerelerde olduğunu bilemiyorum bide fiyatları konusunda bilgilendirebilirseniz çok sevinirim özeldende cevaplayabilirsiniz sorularımı şimdiden çok teşekkür ederim...

arkadaşlar çok oldum biliyorum amam lazer yaptırmaya karar verdim genital bölgeyi öncelikli olarak düşünüyorum fakat nasıl cesaret edipte açacağım bilemiyorum utanırım sanki ben sizdede böyle oldumu ilk gidişinizde neler yaptınız nasıl açtınız genital bölgenizi beni biraz cesaretlendirseniz her yer tamam ama genitale gelince iş değişiyor utanıyorum ben herkeste kıl tüy var ama yinede utanıyorum bunun yüzünden ağdacıya bile gidemedim en yakınıdakilere bile yardımcı olmaları için açamadım korkularım var anlayacağınız yardımcı olursanız çok sevinirim...görüşmek dileğiyle iyi günler...

bende hala utanıyorum... kendımce bir yontem buldum gözlerımı kapatıyorum ve işlem bıtene kadar da acmıyorum.ama inanın acıdan ne utangaclıgınız kalıyor ne de bışey.. sadece bır an once bıtmesı ıcın dua eder halde bulursunuz kendınızı.. ozel bolgenızı yaptırdıgınızını bile unutursunuz:bbo:

hı güzelde geminiyemi gittinizz ???????????????????:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

2 hafta önce gemini lazere başlamıştım. 2. seansım 2 gün sonra (Cumartesi)
Uygulayan kişi asıl 2. seanstan sonra gözle görünür şekilde olur demişti ama şimdiden dökülmeler başladı. :teytey:

hı güzelde geminiyemi gittinizz ???????????????????:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hayır gemini değil,nd-yag sction profile diye bi cihaz..geminiyle kapışıyo işte:1rolleyes:
bunun fiyatı daha uygun geldiği için ve yazın da devam edebildiğim için yanık tende bile bunu tercih etmiştim.iyiki de öyle yapmışım..benim yüzüm öyle bir hal almıştı ki çünkü makinayla falan ala ala iyice sertleştirip heryere yayılmıştı.sadece 3 seans gittim ve inan çookkkk az kaldı ve yumuşacık şuan zaten cildim..gözükmüyo bile..lazerden çıkınca ne yüzüm kızarıyo ne de uygulama sırasında canım acıyo..sanırım bu gidişle benim 4.seansımda tamamen biticek..zaten çok azalınca para bile almıyolar..herkese gerçekten öneririm benim gittiğim yeri ama herkes bir geminidir tutturmuş gidiyo..tabii umarım oraya gienler de dertlerinden kurtulur ama...neyse size kalmış..ben kurtuldum ya,dünya varmış:teytey:

2 hafta önce gemini lazere başlamıştım. 2. seansım 2 gün sonra (Cumartesi)
Uygulayan kişi asıl 2. seanstan sonra gözle görünür şekilde olur demişti ama şimdiden dökülmeler başladı. :teytey:

canım bişey sorucam sen ne kadar arayla seanslara gidiyosun ve ne kadar ödüyosun?

canım bişey sorucam sen ne kadar arayla seanslara gidiyosun ve ne kadar ödüyosun?

canım ben bunu araştırırken senin gittiğin yerede görüşmeye gittim. komple fiyatı aldım ikisindende.

benim gittim yer 4500 tl dedi
şuan senin gittiğin yer 4000 tl dedi. İndirimli haliymiş. (ktc üstü olan yer)

ama verdikleri bilgi açısından yeterince aydınlatamadılar beni sorduğum sorulara güzel cevapta veremediler. Hep ticari yaklaştılar. Yani orayı işleten kişi konuştu bizimle . Gemini yaptırdığım yerde ise uygulayan kişi konuştu. Yani daha güven telkin etti.
sonra kompleden vazgeçtim (maddi olarak biraz fazla geldi). genital ve alt bacak olsun şimdilik dedim
Şuan gittiğim yerden memnunum uygulayan bayanın tecrübesi beni çok rahatlatıyor ve geminiyede yazın bronz tenle devam edebiliyorsun.
İlk seansta bu kadar beklememe rağmen 10 gün sonra dökülmeler başldı yavaş yavaş ve hala devam ediyor yarın kontrolüm var. Bakalım gerek gördüğüm yerlere tekrar uygulayabilirim demişti.

Herkes için hayırlısı olsun yerimseniben

anlıyorum seni,zaten bu tarz yerlerin sahipleriyle görüşmemek lazım,onlar doğal olarak daha ticari yaklaşıyo olabilirler.benim lazeri yapan bayandan çok memnunum mesela,çok iyi niyetli ve titiz çalışan bir bayan.zaten asıl deneyim sahibi olan kişiler de zaten tedaviyi uygulayan kişiler.belki onunla konuşsaydın daha farklı hissederdin.neyse memnunsan zaten sorun yok.ben gemininin tekrar tüyleri çıkarttığını duymuştum ama umarım yanlış bilgidir tabii..sen bi dene de gör bakalım,,bize de sonuçları bildirirsin.bu arada ben senin vücut yaptırdığını unutmuştum..lazer vücutta çok daha etkili olduğu için de sen daha memnun olablirsin.belki geminiyi kötüleyenler yüzlerine yaptırıyordur ve daha az etkiliydi,orasını bilemiycem tam olarak.

Dediğin gibi belkide yüz için söylediler ama bünye meselesi herkeste aynı olmaması çok normal bence çoğunluğa bakmak lazım
umarım sende istediğin sonuca ulaşırsın

arkadaşalar bu gemini ince ve beyaz tüyleri görmüyomuşş nd lazer faydalııı oluyomuu bilen varşa cevap bekliyorum tşk:hooray:

arkadaşalar bu gemini ince ve beyaz tüyleri görmüyomuşş nd lazer faydalııı oluyomuu bilen varşa cevap bekliyorum tşk:hooray:

canım,nd lazer, sitesinde işe yaradığını söylüyor..heralde yalan değildir yanii..nd lazerle yaptırıyorum ama beyaz tenli ve siyah tüylüyüm...sonuçlar süper..3 seansta resmen bitti sayılır.bence hiç böyle zaman kaybetme, telefonla ara bi ,ön bilgi al.

yanılıyosun.. yanlış istihbarat.. gemnin ayva tüylerine en etkili lazer.. bu dalga boyunun yükseklğinden kaynaklanıyor tabi..

super nd yag sarı tüylere ayva tüylerine etki ediyo ve yazın da devam edebiliyorsun.mesela benim alnımda ayva tüyler vardı 3 seansta yok oldu tamamen..ama bilmiyorum yine de işi yapan kişilere sorulması lasım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…