Tüyleri azaltmak icin hangi ürünleri kullaniyorsunuz?

tüyleri azaltmak için bir yöntem yok arkadasım yıllarca bnde bu yöndee kandırdım kendımı denemedıgım metod kalmadı LAzerrr baska yolu yok bu işin

evet aynen öyle, imkanı olanlar için lazer en iyi yöntem kıllardan kurtulmak için....

hürrem hamam otu yağını kullanıyorum bıyık ve koltuk altına bıyıklarım çok kalın ve sertti incelik oldu yarısı yok oldu koltuk alt da jiletten ağdaya döneli 2 kez ağda yaptım hürrem hamam otu kullandım o da yarı yarı ya yok oldu inceldiler

bende hürrem otu yağı kullanmayı düşünüyorum ama hangi markanın kullanacağıma karar veremedim..internette birkaç firma var..isim veremiyoruz ama bana hangi siteden aldıysanız biraz ip ucu verebilirmisiz?sitesinde hamgi renk filan kullanılmış gibi..umarım kökten kurtuluruz bu kıllardan

Hürrem hamam otunu ilk defa duyuyorum.
Ben lazerden tüyleri cikanlari cok gördüm ama yaaa :S
Ben Almanya´da yasiyorum. Burada ki millet kil yok etme fanatigi degil, biz türkler kadar, cünkü almanlar zaten genelde sari sacli olduklari icin, millette tüy yok.
Belki bundan dolayi Türkiye´de ki lazer metodlari daha iyidir. Bilemem.

Ben su anda "biyiklarim" icin bioder kullaniyorum. Tüylerimin gec cikmasini sagliyor. Bu kadar.

Acaba Vaniqa kullansam mi diye düsünüyorum? Hormonel bir problemin olmadigi icin, kullanmaya cekiniyorum acikcasi. Bir de hormonlarimi bozar falan. Siz ne düsünüyorsunuz?

direk hürrem hamamotu yağı yazın 2. çıkan yere girin enn sağda yorumlar kısmı var sonra altta kullanıcıların profil resmi ile yorumları verilmiş yerler felan var metin bandrolü var ise o orjinaldir.

Son düzenleme:
Ben de hürrem hamam otu yağını bacaklarıma kullanmaya başladım. 2 seans yaptım. Azalma olmadı, şimdilik geç çıkarmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…