Tüylerden nasil kurtulabilirim

Gizeemmm02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
19
2
1
Kızlar doğal yollarla vücut tüylerinden kurtulma yolları var mı????? gerçekten işe yarayan yöntemler olsun

Bunun lazer veya iğneli epilasyon harici doğal bir çözümü yok. Limon sürdüm geçti karınca bilmemnesi yağı sürdüm geçti vs gibi çözümler ise yaramıyor bence ve temelli kurtulan da yok zaten. Lazerin bile etki etmediği tüylere başka ne etki edebilir ki?

Bilmiyorum kafayı yicem artık bu tüylerle başedemiyorum her yerimde var ve belirgin bir şekilde hayatım boyunca böyle yaşamak istemiyorum((

Bilmiyorum kafayı yicem artık bu tüylerle başedemiyorum her yerimde var ve belirgin bir şekilde hayatım boyunca böyle yaşamak istemiyorum((

Utanacak bir şey yok aslında herkes gidiyor

Bakın bende bir kadına göre falzaca tuyluyum ama takmamaya çalışıyorum şu an lazere gidemeyeceğim icin
Benimki kafaya takılmicak gibi değil çünkü olmaması gereken her yerde var lazer yapılmıcak bölgeler vs genetik olabileceğini söyledi dr yoksa hormonlar sıkmtı olsa düzene girdiğinde giderdi belki ama böyle olması daha zor sanki

Her yere yapiliyor lazer. Nerede var ki sizin?

Ozmn aynı durumdayız ne yzaıkki. Sizde mi tüylenmenin belirli bir sebebi var mı polistik over sendromu gibi vs?
Reglim düzenlidir ama hormonlarda bir sıkıntı var mi bilmiyorum hiç baktirmadim. Baktırmak gerekiyordu belki ama üstüne düşmedim. Bir şekilde idare ediyorum sarartma vs. 1.5 ay sonra evleniyorum bakalım o zaman ne dertler cekicem

Ben asla evlenemicem bu gidişatla kafasındayım siz nasıl başardınız? lütfen yanlış anlamayın herkes farklı tabi belki siz barışıksınız kendinizle ve partneriniz sizi her halinizle kabul ediyordur ama ben asla yapamam veya bende ki sizinkinde de çoktur belki o yüzden :/

Eskiden ben de takıyordum ama artık bunun insanı bir durum olduğunu düşünmeye başladım. Koltukaltı genital vs tabi ki temizlik açısından alıyorum ancak ensemdeki tüyun temizlikle alakası yok. Orayı sürekli alamam. Tatile gideceğim ya da açık bir şey giyeceğim zaman karın ense bel vs sarartiyorum. O şekilde idare ediyorum. Nişanlım da sorun etmiyor. Aslinda o da bir erkege göre fazla fazla kıllı. Sırtı vs resmen bir ayı askere gidecekti mesela adamın sırtını ben aldım tıraş makinesi ile. Kaniksadim durumu doğal olarak o da böyle olduğu için bende de bir rahatlık oldu sanırım.

Gerçekten evliliğin tuyle vs alakası yok yani iş o raddeye gelince hiç bir erkek takmaz. Ablam da tüylü mesela benim kadar olmasa da ama evli şu an. Kadınların çoğu o tvdeki mankenler gibi değil hepimiz kusurluyuz. Erkekler de kusurlu. Doğal olarak herkes birbirini o şekilde kabul ediyor. Siz de durum farklı olmaz doğru insanı bulduğunuz zaman.

Az önce bir üye dolunay epilasyonu önerdi bana. bir araştırın isterseniz.

Haklisiniz aslinda bende ki tüylenme sorunu psikolojimi çok fazla etiilediğinden belkide bu kadar karamsar bakıyorumdur. Birde insanlar ne der endişesi var o yüzden olabildiğince açık giymemeye çalışıyorum.... sizin adınıza çok sevindim ama ne güzel hem kendinizi olduğunuz gibi kabul etmişsiniz hemde evleneceksiniz. Ömür boyu mutluluklar dilerim sağlıkla sıhhatle!! Evet başka bir başlıkta görmüştüm ama saçmalık gibi geldi açıkcası ve araştırmadım nedir ne değildir , kısaca ne olduğundan bahsedermisiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…