- 19 Haziran 2019
- 19
- 2
- 1
- Konu Sahibi Gizeemmm02
Kızlar doğal yollarla vücut tüylerinden kurtulma yolları var mı????? gerçekten işe yarayan yöntemler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kafayı yicem artık bu tüylerle başedemiyorum her yerimde var ve belirgin bir şekilde hayatım boyunca böyle yaşamak istemiyorum((Bunun lazer veya iğneli epilasyon harici doğal bir çözümü yok. Limon sürdüm geçti karınca bilmemnesi yağı sürdüm geçti vs gibi çözümler ise yaramıyor bence ve temelli kurtulan da yok zaten. Lazerin bile etki etmediği tüylere başka ne etki edebilir ki?
Lazere neden gitmiyorsunuz, maddi sebeplerle mi?Bilmiyorum kafayı yicem artık bu tüylerle başedemiyorum her yerimde var ve belirgin bir şekilde hayatım boyunca böyle yaşamak istemiyorum((
aynn maddi durumum yok ki olsada gidemem herhalde utanctanLazere neden gitmiyorsunuz, maddi sebeplerle mi?
Utanacak bir şey yok aslında herkes gidiyoraynn maddi durumum yok ki olsada gidemem herhalde utanctan
Benimki kafaya takılmicak gibi değil çünkü olmaması gereken her yerde var lazer yapılmıcak bölgeler vs genetik olabileceğini söyledi dr yoksa hormonlar sıkmtı olsa düzene girdiğinde giderdi belki ama böyle olması daha zor sankiUtanacak bir şey yok aslında herkes gidiyor
Bakın bende bir kadına göre falzaca tuyluyum ama takmamaya çalışıyorum şu an lazere gidemeyeceğim icin
Her yere yapiliyor lazer. Nerede var ki sizin?Benimki kafaya takılmicak gibi değil çünkü olmaması gereken her yerde var lazer yapılmıcak bölgeler vs genetik olabileceğini söyledi dr yoksa hormonlar sıkmtı olsa düzene girdiğinde giderdi belki ama böyle olması daha zor sanki
Karın bel bölgesi vs kalçamda bile var ...Her yere yapiliyor lazer. Nerede var ki sizin?
E bende de var. Bu saydığıniz yerlerde ve fazlasında. Hatta tüy demek az gelir daha bile siyah.Karın bel bölgesi vs kalçamda bile var ...
Ozmn aynı durumdayız ne yzaıkki. Sizde ki tüylenmenin belirli bir sebebi var mı polistik over sendromu gibi vs?E bende de var. Bu saydığıniz yerlerde ve fazlasında. Hatta tüy demek az gelir daha bile siyah.
Reglim düzenlidir ama hormonlarda bir sıkıntı var mi bilmiyorum hiç baktirmadim. Baktırmak gerekiyordu belki ama üstüne düşmedim. Bir şekilde idare ediyorum sarartma vs. 1.5 ay sonra evleniyorum bakalım o zaman ne dertler cekicemOzmn aynı durumdayız ne yzaıkki. Sizde mi tüylenmenin belirli bir sebebi var mı polistik over sendromu gibi vs?
Ben asla evlenemicem bu gidişatla kafasındayım siz nasıl başardınız? lütfen yanlış anlamayın herkes farklı tabi belki siz barışıksınız kendinizle ve partneriniz sizi her halinizle kabul ediyordur ama ben asla yapamam veya bende ki sizinkinde de çoktur belki o yüzden :/Reglim düzenlidir ama hormonlarda bir sıkıntı var mi bilmiyorum hiç baktirmadim. Baktırmak gerekiyordu belki ama üstüne düşmedim. Bir şekilde idare ediyorum sarartma vs. 1.5 ay sonra evleniyorum bakalım o zaman ne dertler cekicem
Eskiden ben de takıyordum ama artık bunun insanı bir durum olduğunu düşünmeye başladım. Koltukaltı genital vs tabi ki temizlik açısından alıyorum ancak ensemdeki tüyun temizlikle alakası yok. Orayı sürekli alamam. Tatile gideceğim ya da açık bir şey giyeceğim zaman karın ense bel vs sarartiyorum. O şekilde idare ediyorum. Nişanlım da sorun etmiyor. Aslinda o da bir erkege göre fazla fazla kıllı. Sırtı vs resmen bir ayı askere gidecekti mesela adamın sırtını ben aldım tıraş makinesi ile. Kaniksadim durumu doğal olarak o da böyle olduğu için bende de bir rahatlık oldu sanırım.Ben asla evlenemicem bu gidişatla kafasındayım siz nasıl başardınız? lütfen yanlış anlamayın herkes farklı tabi belki siz barışıksınız kendinizle ve partneriniz sizi her halinizle kabul ediyordur ama ben asla yapamam veya bende ki sizinkinde de çoktur belki o yüzden :/