Tüylerden Kurtulmanın En Kolay Yolu!

kusursuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
15
0
36
İstanbul
Malzemeler: 1 tane soğan,1 diş sarımsak ve siyah merhem

Hazırlanışı: 1 adet soğanı ateşte iyi ısıtıp köz haline getirdikten sonra sarımsağı rendeliyoruz.Siyah merhem ve rendelediğimiz sarımsağı karıştırıp istemediğimiz bölgelerde bulunan tüylere sarımsak ve siyah merhemden oluşan karışımı ince tabaka halinde uyguluyoruz.Bu ince tabakanın üstüne önceden ısıtıp köz haline getirdiğimiz soğanı koyuyoruz.
Dip not:Soğanı közleyip rendeleyeceksiniz.

Bu uygulamayı bir hafta boyunca hergün tekrarlayın.Bu bir hafta neticesinde istenmeyen tüylerinizin yok olduğuna şahit olacaksınız.

sen denedin mi bu karışımı? ayrıca siyah merhem dediğin nedir ilk defa duydum? artı epilasyon yapmadan önce mi sonra mı sürüyoruz?

bu dr. ahmet marankinin tarifi.. arkadasin kendisi denemismi merak ettim? pek saglam bi tarife benzemiyor acikcasi :)

Evet Maranki'nin tarifi. ben denemedim ama deneyenler memnun kalmış. Sarımsak tüyleri besler ama sırf sarımsak kullanıldıgında.. bu karışımda da özelligini kaybediyor. siyah merhem aktarlarda satılıyor

arkadaşlar konu ilginç geldi bi kaç gün olmuş son cevap
ben siyah melhemi duydum benim bildiğim siyah melhem çıbanları yada bazı yaraları patlatmakta kullanılıyor benim küçükken dizimde çıban çıkmıştı içindeki pis suyu akıtmak için siyah melhem sürmüştüm aklıma geldide sürdüğünüzde deriyide tahriş etmesin yani bana pek mantıklı gelmedi yapacaklar özellikle siyah melhemi iyice araştırsın derim
nacizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…