• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerden kurtulma yolları bioder kullanan varmı ?

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Kızlar selam,
Evlenicem son 2 ay. neyapsamda tüylerden kurtulamıyorum malum evlenince daha bir sorun yasayacagım oyüzden ne kullansam lazer kullanamıyorum yalnız. BİODERİN tüy azaltıcı serumları kullanıpta işe yarayan oldumu ? bide hamam otu yagı duydum cidden işe yarıyormu biömiyorum ama deneyen varsa söylesn normalde agda yapıyorum ama azalma yok halaa :(

aynı dertten müzdarip aslında tüm kadınlar
bende senin sorduklarını merak ediyorum
ama cevap yazan olmamış
sen araştırmaya devam et canım gerçekten ilk evlilik zamanlarında insan daha çok sıkıntı yaşıyor bu konu yüzünden

arkadaşlar ben bioderin tüm ürünlerini kullandım(tüy azaltıcı serum rollon..)hiç bi işe yaramadı ve o rollonun lekesi beyaz çamaşırlardan çıkmıyo.paranıza yazık denemeyin bile.tüy için en etkili çözüm iğneli epilasyon bence

Bende yaklaşık bir yıl kadar düzenli bir şekilde bioder kullandım ama en ufak bir faydası olmadı.Verdiğim paralarda boşa gitti.Sonra bacaklarım için hamamotunu denedim ama onunda bir faydası olmadı.Şimdi ise lazere başladım inşallah bu işe yarar.:14:

Back