tüyler

sitare87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
10
0
36
İçel Mersin
24 yaşındayım kendimi bildiğim bileli aşırı tüylenme şikayetim var bekarım ve 10 senedir adet görüyorum ve sürekli düzensiz ve sancılı 8senedir diane 35 ,yasmin, ginelli gibi birçok doğum kontrol hapını farklı zamanlarda uzun dönemlerde kullandım ama ne adetim düzene girdi nede tüylerimde bi azalma oldu.
ultrasonda herhangi bi kist bulunmadı üstelik hormon testleride her seferinde temiz çıkıyor
omuzumda dekoltemde ve yuzumde tüyler var kendimi maymun evrimini tamamlamamış hissediyorum
yüz bölgesinde önce iğneli epilasyon denedim işe yaramadı 12seanstır lazer tedavisi uyguluyorum azalmasını geçtim hızla artıyor.
doktorlara bunu sorunca en iyi açıklamaları stress oluyor. sizce ne yapabilirim?

maymun gibi olmasamda aynı sorun bende de var sayılır. bende 8 senedir adet goruyorum son 3 senedir tüylenmem acayıp arttı. Bana da doktor dogum kontrol hapı verdi. kullandıgım donemlerde az da olsa işe yaradı demekki herkesin bünyesi farklı.. Biraz da genetiktir. Kabullenmek gerek onlarla yasamayı. İğneli epilasyon değilde lazer epilasyon büyk oranda azaltıyor kılları. tek çözüm o malesef..

12 seanstan sonra uzmanda açıkçası tedirgin oldu gözle görülür bi değişim olmadı
genetik deil çünkü annemi geçtim babamda bile saç sakal dışında tüy yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…