• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüyler yapıştı ufhh yardımm

Mesafe15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
27
0
86
30
Zonguldak
yaşım 15..
epilatörle alıyorum genelde acil olunca hemen jiletle alıveriyorum.. ama son bi kaç defadır çıkan tüyler alırken galiba diğer bir tüy köküne giriyor yada deri altınaa..
belli oluyor ama ne yapsam alamıyorumm..mecburen kazıyorum.. ama hem canım yanıyor hemde yara oluyor görüntü çok kötüü... yardım edin lütfenn acilll..:sinifsinif:

epilatör batık yapıyor cogu kişide canım o batıkları geçirmek için bol bol kese öneririm olmaması ıcınde ağda gemiş olsun şimdiden a.s.

hemen hemen aynı yaştayız canım,batıkların varsa onların deri üzerine çıkması için birkaç kere jilet vurman gerekir,o deri altında kalanlar birkaç hafta içinde yüzeye çıkacaktır bu da demektir ki biraz tüylü dolaşcaksın:s
valla ağda bile bende iyi almıyor ve batık yaptı,jilet ve keseleyince batıklarım geçti,şu an bişey sürmek istemiyorum bacaklarıma daha kötü olmaması için tabi bu böyle gitmez lazer başlayacağım inş bu sene sende imkanın varsa yaptır canım tüylere kökten çözüm olduğu gibi batıklara falan en iyi çözümmüş tabi yaptırdığın yer ve lazer cihazına göre değişir o yüzden iyi araştırmalısın yada iğneli lazeri dene:S
ama epilasyon yaptıramam dersen şesu turuncu kavonozdaki ağdayı yada çam sakızı ağdayı öneririm.

kıl dönmesi olmuş bende çok fazla var bacaklarımda çok çok fazla napıcam bilmiyorum çok sinir bozucu makinayla onların üstünden geçerken yanıyo bide pufff lazer yaptıramıyorum güvenemiyorum nedense burdakilere...

Back
X