Lazer Epilasyon tüyler ve laser

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Selam kizlar.

Saglik nedenlerinden dolayi korse takmak zorunda kaldim ve karnimdaki tugler daha cok belirlesti. Yada ben yeni yeni goruyorum bilmiyorum.

Rahatsiz oluyorum. Lasere gidecem bu hafta sonu. Daha once karnimda tug almadim. Bana lasere gelmeden once tugleri/killari almam gerektigini soyledi. Jiletle.

Tecrubeli olaniniz var mi? Korktum cunku daha once almadigim icin..

Tuğ değil tüy. Öyle bölgelerde daha çok iğneli öneriyorlar diye biliyorum lazer arttırabiliyormuş

Ben de yeni hastalık adı sandım yemin ederim. Tugle ve laser nasıl bir hastalıkmış acaba diyordum ki sonunu okudum.
Öncelikle tüy ve lazer diye düzeltin sonra okuyalım bence!

Ben de yeni hastalık adı sandım yemin ederim. Tugle ve laser nasıl bir hastalıkmış acaba diyordum ki sonunu okudum.
Öncelikle tüy ve lazer diye düzeltin sonra okuyalım bence!

Kizlar ozellikle yaptigim birsey degildi ki. Kusura bakmayin. Denedim duzenleyemedim

Kizlar ozellikle yaptigim birsey degildi ki. Kusura bakmayin. Denedim duzenleyemedim
Neyse gitmeden 1 gün önce jiletle o yerdeki kılları alacaksınız. Korkmaya çekinmeye gerek yok. Lazer böyle yapılıyor, o bölgede kıl olmaması lazım.

Yazım yanlışları olabilir kendisi Türk olmayabilir daha sakin olabiliriz..

Tüyler genel olarak lazerden 3 gün önce jiletlenir, lazer türüne göre değişiklik gösterir o yüzden yaptıracağın yere sorman daha doğru olur cevap açısından, uygulayanlar farklı söylüyor bu süreyi kimi bir gün kimi 3 gün.

Evet jiletle alıcaksın hangi cihaza gitceksin ben yaptırdım bitti seanslarım karın bölgesine de yaptırmıştım hiç yok neredeyse

Evet jiletle alıcaksın hangi cihaza gitceksin ben yaptırdım bitti seanslarım karın bölgesine de yaptırmıştım hiç yok neredeyse
Siz hangi cihazla yaptırdınız , bacak tamamen bitti mi ve ne kadar sürede ?

1 yıl sürdü hemen hemen daha fazlada olabilir aralar açıldıkça biliyorsunuz alexandrite candela kullanıldı 8 seans sürdü tüm vücut %80lik kısım temizlendi.
Güzel sonuç almışsınız maşallah , devam ediyor musunuz bıraktınız mi ?

1 yıl sürdü hemen hemen daha fazlada olabilir aralar açıldıkça biliyorsunuz alexandrite candela kullanıldı 8 seans sürdü tüm vücut %80lik kısım temizlendi.
Tüm vücut mu 8 seans? Karın, bel gibi yerlerde tüyler daha ince. Orda nasıl sonuç aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…