Tuğ değil tüy. Öyle bölgelerde daha çok iğneli öneriyorlar diye biliyorum lazer arttırabiliyormuş
Emin olun alay maksatlı yazmadım. Bazen bazı kelimeler dilimize küçükken duyup kabul ettiğimiz şekilde yerleşiyor ve onu doğru kabul ediyoruzBilmiyodum tuy oldugunu. Ogrenmis oldum tesekkurler
Emin olun alay maksatlı yazmadım. Bazen bazı kelimeler dilimize küçükken duyup kabul ettiğimiz şekilde yerleşiyor ve onu doğru kabul ediyoruz
Ben de yeni hastalık adı sandım yemin ederim. Tugle ve laser nasıl bir hastalıkmış acaba diyordum ki sonunu okudum.
Öncelikle tüy ve lazer diye düzeltin sonra okuyalım bence!
Neyse gitmeden 1 gün önce jiletle o yerdeki kılları alacaksınız. Korkmaya çekinmeye gerek yok. Lazer böyle yapılıyor, o bölgede kıl olmaması lazım.Kizlar ozellikle yaptigim birsey degildi ki. Kusura bakmayin. Denedim duzenleyemedim
Evet jiletle alıcaksın hangi cihaza gitceksin ben yaptırdım bitti seanslarım karın bölgesine de yaptırmıştım hiç yok neredeyseSelam kizlar.
Saglik nedenlerinden dolayi korse takmak zorunda kaldim ve karnimdaki tugler daha cok belirlesti. Yada ben yeni yeni goruyorum bilmiyorum.
Rahatsiz oluyorum. Lasere gidecem bu hafta sonu. Daha once karnimda tug almadim. Bana lasere gelmeden once tugleri/killari almam gerektigini soyledi. Jiletle.
Tecrubeli olaniniz var mi? Korktum cunku daha once almadigim icin..
Siz hangi cihazla yaptırdınız , bacak tamamen bitti mi ve ne kadar sürede ?Evet jiletle alıcaksın hangi cihaza gitceksin ben yaptırdım bitti seanslarım karın bölgesine de yaptırmıştım hiç yok neredeyse
1 yıl sürdü hemen hemen daha fazlada olabilir aralar açıldıkça biliyorsunuz alexandrite candela kullanıldı 8 seans sürdü tüm vücut %80lik kısım temizlendi.Siz hangi cihazla yaptırdınız , bacak tamamen bitti mi ve ne kadar sürede ?
Güzel sonuç almışsınız maşallah , devam ediyor musunuz bıraktınız mi ?1 yıl sürdü hemen hemen daha fazlada olabilir aralar açıldıkça biliyorsunuz alexandrite candela kullanıldı 8 seans sürdü tüm vücut %80lik kısım temizlendi.
bitti seanslarım benim tüylerim kıldı zaten hormon bozukluğuyla hep ağdayla jiletle kalınlaşmıştı şükür kurtuldumGüzel sonuç almışsınız maşallah , devam ediyor musunuz bıraktınız mi ?
ben de karın bölgesine yaptıracağım, gerçekten bitti mi, çok sevindirici sizin açınızdan. nerede yaptrdınız acaba?Evet jiletle alıcaksın hangi cihaza gitceksin ben yaptırdım bitti seanslarım karın bölgesine de yaptırmıştım hiç yok neredeyse
Tüm vücut mu 8 seans? Karın, bel gibi yerlerde tüyler daha ince. Orda nasıl sonuç aldınız?1 yıl sürdü hemen hemen daha fazlada olabilir aralar açıldıkça biliyorsunuz alexandrite candela kullanıldı 8 seans sürdü tüm vücut %80lik kısım temizlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?