Yorumlariniz icin tesekkürler arkadaslar. Bundan nerdeyse bir ay önce tüm vücut ada yaptirdim. Ada derken, sir agda degil ama normal ada. Hani su veet yapistir cek adalarina benzeyen ada. Bacak ve baldir tüylerimi kökten aldi ancak sirt, boyun, bel, ve karin bölgesinde ki tüylerini kopartti. O yüzden bu bölgede ki tüler bir kac gün icinden cikmaya basladi ama rahatsiz edici bir durum degildi. Yani her 2 haftada bir bu bölgeleri halletsem sorun olmaz. Koparmasina bir yönden sevindim, cünki eger kökten alinsaydi, belki cikan tüyler kalin cikacakti (?). Aldirdigim icin cok memnun kaldim ve kendim evde düzenli bir sekilde alip, limon ve tuz sürmeyi deneyecegim. Sirt bölgemi de bir arkadasa aldircam.
Bunun disinda ise doktora gittim. Doktorun sordugu ilginc bir soru adet düzensizligimin olup olmadigi ve agrili gectigi yönündeydi. Tüylenmenin cok olmasindan ve adet dönemimin düzensiz, uzun ve agrili olmasindan yola cikarak, Polistik Over/Yumurtalik Sendromu adli bir hastaliktan bahsetti bana. Böyle bir hastaligim olabilirmis. 100% hormonal bir durumdur demedi ama bu hastaliktan suphelendi. Bunun icin bir jenegolaga gidecegim, arastirmalari icin.
Suanda halime binler sükürler diyorum. Tüyler bir sorun ama o sorunu yoketmek imkansiz degil. En azindan agda ile kendim halledebilirim. Ve kim bilir evlenecegim bile kesin degil ki...rahat rahat killi bir sekilde takilsam mi ne o gün gelene kadar
Bu sürec icinde sunu farkettim: fazla takinti yapiyorum! Umarim benim gibi tüy sorunu olanlar da bu kötü psikolojiden kurtulur ve tüyleri en kisa zamanda azalir ya da yok olur :)