Tüyler ve evlilik korkusu

tuz limonu ne kadar tuza ne kadar limon koyuyorsunz.
günde kaç kere ve kaç gün devam ediliyor

Her epilasyon sonrası yarım limonun içine 2 çay kaşığı kadar falan tuz koyuyorum yani ben pek öyle ölçüyle uğraşıyorum göz kararı yapıyorum . Günde 2-3 defa tekrar ediyorum kafama göre :) pek disiplinli biri değilim

Bendede sizin resimdeki gibiydi ama laser sonrası şuan 4-5 tane kaldı 2 yılda 3-4 kez yaptırmışımdır..

Slm cnm bende faydasini gordugum bir seyi paylasayim duzenli yapamadim daha hic ama 1-2 seferde bile fayda etti.agdadan sonra sogani rendele ve sogan suyu sur gece sabah yika her agdadan sonraki 3 gece yap bnm bacaklarim yari yariya azaldi hemde sir agda degil sesu kullaniyorum sekerli yani

senin bu yaptığını başka bir arkadaş çörekotunu havanda ezip, soğan suyuyla karıştırarak yapıyordu ve memnundu.

Merhaba ben 12 yıl epilasyon uygulamaları yapan bir güzellik uzmanıyım. Tecrübelerim le ince kıl yapısına kesinlikle lazer epilasyon uygulamaları her ne sistem olursa olsun yapılmamalıdır. Çünkü lazer epilasyon ince kıllar da lazer ışınları kıl kökünde ısıya dönüştürür ve ince kılları beslemesine veya dağılmasına sebep olur. Kıl kökünde kılı besleyen kılcal damarlar vardır tüm damarlar gibi bu damarlarda ağaç dalı gibidir ince bir kılın kalınlaşması diğer kılları da etkileyebilir.Tavsiye edebileceğim tek bir çözüm var en hızlı ve % 100 çözüm kesinlikle iğneli epilasyon. Doğru uygulamalarda 1 seansta bile yarısının bittiğini görebilirsin

ben 5 aydır iğneliye gidiyorum hala bi etkisini göremedim tam tersi çoğalıyor gibime geliyor bana

Aslında kıl ve cilt tipine göre değişiyor her şey.
Kesin olan tek şey ise; hormonlar tepe taklak oldu ise ağda da epilasyon da bir yere kadar.
Önce hormonlara bakmakta fayda var.

(ben 5 aydır iğneliye gidiyorum hala bi etkisini göremedim tam tersi çoğalıyor gibime geliyor bana)

Kesinlikle doğru yapılmayan uygulamadan kaynaklanan bir sonuç kıl köküne akım verilmediği taktirde cımbızla çekmekten başka bir farkı kalmaz aksine bel veya göbek gibi ince kıllar da 1 seansta bile kesinlikle fark edilir sonuç görülmelidir. Doğru uygulamanın nasıl olduğunu şöyle anlayabilirsin köküne akım verilen kıl cımbızla alınırken kesinlikle hissetmemen gerekir. Hissediliyorsa ya yeterli akım verilmemiştir yada kökün olduğu noktaya akım verilmemiş demektir.

kesinlikle kendimi gördüm kafayı yicem bu kıllardannn sırtımda göbeğimde gögüsümde bile var ağdadan gına geldi artık birde çıkarlarken sivilce bile çıkıyor erkek gibiyim allah yardımcımız olsun bende hormanlara bi baktırcam ama hastanede hangi bölüme gidiyoruz ne dicem doktora kıllıyım mı dicem of

Hepsinde olmasa da bazılarında hissediyorum kılı alırken .. biraz daha yüksek yapmalarını rica ettiğimde bu sefer yetkileri olmadığını söylüyolar hem yara olucağını hemde iz kalıcağını söylediler . 5 aydır her hafta gitmekten bıktım. Çekiniyorum artık. bu arada makinede akım 5 olarak veriyolar . akım bilgisi olan bilgi verirse sevinirim.

Merhaba cihazların en yüksek akımı 5 ise kesinlikle eski tip bir cihaz. İsterseniz iğneli epilasyon seanslarınız için merkezime gelebilirsiniz Apilus cihaz kullanılır ve Apilus cihaz iğneli epilasyon da en son sistemdir aradaki farkı mutlaka fark edebilirsiniz Apilus markasını internetten araştırabilirsiniz.

5 değil en fazla bu kadar akım verebileceğini söyledi. Fazlasının yara ve iz bırakacağını dedi. İlk gittiğimde akımı 4 olarak verdiler ben ısrar edince 5 e yükselttiler . bu arada cihazla alakalı bi bilgim yok. Gittiğimde öğrenir sizide bilgilendiririm. nerde tam olarak sizin yeriniz bu arada

Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim. Ilk is doktora gidip hormonlara baktirmak olcak, ondan sonra da ya lazer ya da agda...Umarim bir cözüm bulabilirim

Yalnız dikkat et kardeş eğer hormon bozukluğuna bağlı bişi ise doktor doğum kontrol haplarıyla bir tedavi var onu uygulayabilir 6 ay kadar eğer onu seçersen o hapı kullandığın sürece tuz ve tuzlu ürünleri olduğu gibi kes felaket ödem yapıyor. Ben çok az kullandım doğum kontrol hapı başka amaçlı ama tuz yemeyen ben aşırı bir şekilde tuz canım istiyordu yedim şiştim kardeş...

cnm bişey dicem ben bekarım dktr banada yazmıştı doğm kntrl hapını annemler kullanma dedi hormon bozkluğu vardı bnde kullanmadm o günden snra pekde üstüne düşmedim bnmde aşırı kıllanma olayımvar siz bekarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…