Tüyler ve evlilik korkusu

aslında tüylerin ince ve az .
sadece rengi koyu diye öyle geliyor sana bence abartıyorsun
bunun için lazer işe yaramayabilir çünkü ince kıllar artıyor ama bir danış iğneli epilasyon işe yarar..
ve takma kafana

canım önce doktora git
kanına bakıyorlar
ultrasona da bakmaları gerek hormon bozukluğu için
polikistik misin değil misin diye
herhangi bir hormon bozukluğun varsa ilaçla dökülme olabilir. ya da ona göre tedavi başlatırlar.
hormonlar normalse genetik derler. lazerden başka çözüm olmaz.lazer önerirler.

Merhaba benimde kıllanma problemim var ama seninkini gördüm ve bir de kendime baktım inan senden daha kötü durumdayım.. Seni en iyi ben anlarım diğer kızlardan hep geride kaldım kendimi kız gibi göremedim iğrendim banyo yapmak istemedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zerle-bu-killanmadan-nasil-kurtulurum.839723/

Buna da bak bi

Ilacla dökülme tüm vücud icin gecerli o zaman, yani kas kirpik ve saclar ??

Doktora gidip hormonlara baktirdin mi? Hormonlarda sorun yoksa agda yap derim ben de. Ben lazerden korkuyorum o nedenle eger bende de hormon sorunu yoksa, agdaya gidecegim

Ilacla dökülme tüm vücud icin gecerli o zaman, yani kas kirpik ve saclar ??
hayır canım arkadaşımda öyle olmadı
yüzünde çıkmıştı yurtta yemek yediği için o da gitti doktora ilaç verdi yüzündekiler düştü sadece.
doktor sana daha iyi bilgi verecektir.

Canım önce tabiki doktora git sonra eğer bir sorun çıkmazsa ki inşaallah çıkmaz sir ağdaya başla derim işlem bittikten sonra da kolonya ya da Tuzla limon sürebilirsin . Ben faydasını gördüm bacaklarımda. Ben de çok kıllıyım senden daha kötü durumdayım yapacak bişey yok alıcaz artık sürekli napalım

Canım yazma gereği duydum kendimi gördüm sende ben de senin gibi düşünüyordum .nisanlanacagimda ağda yaptırdım ağdaci göbeğini ve sırtını da alacağım dedi ve ben inanamadim . Bacak gibi acimiyor da. Lazer tavsiye edenler var. Ben mikrop kaptim ben tavsiye etmem . Ağda yap geç .inan çok mutlu olacaksın. Hayatımda ilk kez bikini almıştım kendime düşün ağda yaptır düşünmeden tüm sorun biter. Hem ekonomik hem daha saglikli

Kolonyayi ilk defa duyuyorum. Kil köklerinin mi yakiyor acaba? Tuz ve Limon etkisi mi yapiyor? Hani bacaklar kollar neyse de karin ve sirt bölgelerinde agda tüyleri azaltir mi ?

Cok tesekkür ederim paylastigin icin. Agda daha da cogaltmaz dimi? azalma oldu mu sende ve ne kadar siklikla gidiyorsun?

Kolonyayi ilk defa duyuyorum. Kil köklerinin mi yakiyor acaba? Tuz ve Limon etkisi mi yapiyor? Hani bacaklar kollar neyse de karin ve sirt bölgelerinde agda tüyleri azaltir mi ?

Bende yine burda bulmuştum kolonyanında faydali olduğunu . Evet sanırım aynı etkiyi yapıyo tam net bişey söyleyemem ama. Önceden göbeğimi makinayla alıyodum ama şimdi sadece bir kere yaptım canım ağda her yerine de yapamamıştım almadığım yerlerle aldığım yerler de baya fark var aldığım yerler daha seyrek diğer taraflar daha gür

Sevgili Meraklıbacı
Aşırı tüylenme hatta kıllanma dediğimiz sorunu polikistik over sonucu hormon bozukluğu yüzünden, maalesef bende yaşıyorum. 26,5 yaşındayım. Bu güne kadar utandığım için gitmediğim lazer epilasyona 1 ay kadar önce başladım ve inan şimdiden çoook rahatladım. Benim yüzümde bile simsiyah tüyler olduğu için ağdadan, ipten, cımbızdan ve makinelerden artık gına gelmişti. Yani herşeyi denedim. Ama inan sonu yok. Diğer arkadaşların yazdığı gibi azaltan ve incelten ürünler var. Ama resminde gördüğüm kadarıyla senin sorunun da benimkine benzer şekilde tıbbi boyutlarda. Bizim gibi kızlar fazla çekingen olduğu için doktora bile gidemez bunu bende yaşadığım için çok iyi biliyorum. Ama bi kere kendine şans tanırsan doktordu ilaçtı epilasyondu derken, kendinde ki değişim seni çok mutlu edecek.

Kesinlikle hormonlarına baktırmalısın öncelikli olarak.
Bi de sabah akşam yemeklerden önce bir kaç tane taze nane yemeni tavsiye ederim, çoğu insanda işe yaradğını duymuştum.

Lazer espilasyonu ne kadar saglikli? Kansere yapiyor diye duydum , bir de yanik da yapabiliyor..
benım bu arkadasım vardı kız maymundan ıkı dk once dogmusum derdı dedıgı gıbı de sakkalları bıle vardı o derece kıllıydı hatun.lazer epılasyon yaptırdı 6 seansta kaymak gıbı oldu cıkmıyor artık dıyor ama seans bası 3 sene oncesı 600 TL ödüyordu.

ben ağdanın kesinlikle çoğalttığına inanıyorum almadan duramazsın ben de utana utana lazere gittim iyiki gitmişim azalma var kesin yok eden yöntem iğneli epilasyon bir iki seans onu da denemek istiyorum ilerde

epilasoyna gidiceksin en iyive güvenilir bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…