- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Meraklibaci
Merhaba,
Benim tüylerle basim dertte. Karnim, sirtim, gögüs bölgesi ve vücudumun diger bölgerinde resimde ki gibi tüyler var. Bu tüylerden en iyi sekilde nasil kurtulabilirim. Evlenip kendi yuvami kurmak istiyorum, ama bu tüyle yüzünden cesaretim kiriliyor ve kendime özgüvenimi kaybediyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Eki Görüntüle 1569672
Sarart istersen belki daha az gorunur
canım önce doktora git
kanına bakıyorlar
ultrasona da bakmaları gerek hormon bozukluğu için
polikistik misin değil misin diye
herhangi bir hormon bozukluğun varsa ilaçla dökülme olabilir. ya da ona göre tedavi başlatırlar.
hormonlar normalse genetik derler. lazerden başka çözüm olmaz.lazer önerirler.
Merhaba benimde kıllanma problemim var ama seninkini gördüm ve bir de kendime baktım inan senden daha kötü durumdayım.. Seni en iyi ben anlarım diğer kızlardan hep geride kaldım kendimi kız gibi göremedim iğrendim banyo yapmak istemedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zerle-bu-killanmadan-nasil-kurtulurum.839723/
Buna da bak bi
aslında tüylerin ince ve az .
sadece rengi koyu diye öyle geliyor sana bence abartıyorsun
bunun için lazer işe yaramayabilir çünkü ince kıllar artıyor ama bir danış iğneli epilasyon işe yarar..
ve takma kafana
arkadaşım yaptırıyorIgneli epilasyon nasil oluyor? Denedin mi?
hayır canım arkadaşımda öyle olmadıIlacla dökülme tüm vücud icin gecerli o zaman, yani kas kirpik ve saclar ??
Canım yazma gereği duydum kendimi gördüm sende ben de senin gibi düşünüyordum .nisanlanacagimda ağda yaptırdım ağdaci göbeğini ve sırtını da alacağım dedi ve ben inanamadim . Bacak gibi acimiyor da. Lazer tavsiye edenler var. Ben mikrop kaptim ben tavsiye etmem . Ağda yap geç .inan çok mutlu olacaksın. Hayatımda ilk kez bikini almıştım kendime düşün ağda yaptır düşünmeden tüm sorun biter. Hem ekonomik hem daha saglikliMerhaba,
Benim tüylerle basim dertte. Karnim, sirtim, gögüs bölgesi ve vücudumun diger bölgerinde resimde ki gibi tüyler var. Bu tüylerden en iyi sekilde nasil kurtulabilirim. Evlenip kendi yuvami kurmak istiyorum, ama bu tüyle yüzünden cesaretim kiriliyor ve kendime özgüvenimi kaybediyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Eki Görüntüle 1569672
Kolonyayi ilk defa duyuyorum. Kil köklerinin mi yakiyor acaba? Tuz ve Limon etkisi mi yapiyor? Hani bacaklar kollar neyse de karin ve sirt bölgelerinde agda tüyleri azaltir mi ?Canım önce tabiki doktora git sonra eğer bir sorun çıkmazsa ki inşaallah çıkmaz sir ağdaya başla derim işlem bittikten sonra da kolonya ya da Tuzla limon sürebilirsin . Ben faydasını gördüm bacaklarımda. Ben de çok kıllıyım senden daha kötü durumdayım yapacak bişey yok alıcaz artık sürekli napalım
Canım yazma gereği duydum kendimi gördüm sende ben de senin gibi düşünüyordum .nisanlanacagimda ağda yaptırdım ağdaci göbeğini ve sırtını da alacağım dedi ve ben inanamadim . Bacak gibi acimiyor da. Lazer tavsiye edenler var. Ben mikrop kaptim ben tavsiye etmem . Ağda yap geç .inan çok mutlu olacaksın. Hayatımda ilk kez bikini almıştım kendime düşün ağda yaptır düşünmeden tüm sorun biter. Hem ekonomik hem daha saglikli
Kolonyayi ilk defa duyuyorum. Kil köklerinin mi yakiyor acaba? Tuz ve Limon etkisi mi yapiyor? Hani bacaklar kollar neyse de karin ve sirt bölgelerinde agda tüyleri azaltir mi ?
benım bu arkadasım vardı kız maymundan ıkı dk once dogmusum derdı dedıgı gıbı de sakkalları bıle vardı o derece kıllıydı hatun.lazer epılasyon yaptırdı 6 seansta kaymak gıbı oldu cıkmıyor artık dıyor ama seans bası 3 sene oncesı 600 TL ödüyordu.Lazer espilasyonu ne kadar saglikli? Kansere yapiyor diye duydum , bir de yanik da yapabiliyor..
epilasoyna gidiceksin en iyive güvenilir bir yereMerhaba,